Noční košile - kojení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27009
14.8.11 20:11

a proč ne tílko?nemusíš vyhrnovta já mám taková kde jen vanydám prso a je to i na denní nošení to mám jiná samo je používám lepší než knoflíčky:)to jsem zkoušela a kolikrát jak sjem vnoci byla rozespalá a nešlo to jsem je urvala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13762
14.8.11 21:18

Já jsem mimi měla v říjnu, kupovala jsem klasické pyžamo - rozepínací košili a kalhoty. Mimi jsem si v noci brala na gauč a obhospodařovávala jsem ho i hodinu a půl, tak aby mi nebyla zima. Vždycky jsem jen rozepla pár knoflíků a bylo. Od jara už spím v tričku a v noci v posteli jen vyhrnuju. V pyžamech už mi bylo teplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11314
14.8.11 21:36

Já jsem si vzala několik lehkých bavlněných košil od manžela a taťky, co už nebyly v kurzu, u dlouhorukávových jsem ušmikla rukávy, aby byly krátké a rozepínala dle potřeby :palec: . Taky nemám ráda, když se mi něco sukuje mezi kolenama, když se v posteli přetáčím, a tyhle byly akorát pod zadek. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
14.8.11 21:40

Já knoflíčky už ani nezapínám, případně jenom jeden, na spaní to je stejně fuk:-))

Crystal87 píše:
a proč ne tílko?nemusíš vyhrnovta já mám taková kde jen vanydám prso a je to i na denní nošení to mám jiná samo je používám lepší než knoflíčky:)to jsem zkoušela a kolikrát jak sjem vnoci byla rozespalá a nešlo to jsem je urvala :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
14.8.11 21:46

kojici kosile je nejvetsi zlo co jsem mela :-D 100é knoflicku na obou stranach bolely me ruce ze zacatku ze zvedani malyho jak jsem nebyla zvykla (zapesti) a nekdy byl fakt problem to zapnout, nehlede an to ze se dirky vytahly a knifliky rozepinaly..
kojeni v tilku je ok kup si nejaky pruzny a jen stahnes tilko pod prso…
moje nej kosile je ted z Tesca stala asi 130Kc je zkuta s mini hvezdickama odspoda nahoru samy knoflicky a rozepnu jen 2 a kojim…kojici kosili uz vubecn neosim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
15.8.11 01:26
momi33 píše:
koupila jsem si kojící košili zde:
http://www.tehotne.cz/…ocni-kosile/
a mám tento typ:
http://www.tehotne.cz/…ni-9869.html
pohodlná,a spím v ní dodnes,je využitelná i normálně.

Tyto košilky mohu doporučit, koupila jsem si u nich troje do porodnice a i když nejsem zvyklá v něčem spát, tak myslím že je určo doma využijo, jsou podle mě hodně příjemné ;) Mám také ty překládané

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
15.8.11 11:01

Ty co mám já žádné knoflíčky nemají, mají výstřih do V a jsou pěkně překřížené. A materiál je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
15.8.11 11:11

Ahoj, já si koupila 2 noční košile a leží mi ve skříni. :cert: Taky spím v třičku nebo tílku. Noční košile mi nikdy nevyhovovaly a vyhovovat nebudou. :cert: Myslela jsem, že se to v mateřství změní,ale bohužel ne :twisted: . při kojení mě hrozně rozčilovalo vyndávání prsou z výtřihu. stejně jsem musela košili furt držet,aby by nesjížděla zpátky a malé do obličeje. :zed: Mám obyč pýžo a před kojením si ho vždycky svlíknu. Kojící noční košile už nikdy!!!!!!!!!!!!! :pocitac: :cert: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
19.8.11 09:13

Chci se zeptat kde jsi koupila ty kojící košile za 200 kč,většinou stojí 300 a víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
19.8.11 11:18
hujerka píše:
Chci se zeptat kde jsi koupila ty kojící košile za 200 kč,většinou stojí 300 a víc.
… na aukru…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2622
26.9.11 17:11
Anonymní píše:
Musim říct že mi nevyhovovala ani klasická ani kojící. Já byla naopak zvyklá spát naostro. Takže po necelém týdnu jsem košili odložila a spala jsem v kalhotkách a kojící podprdě :palec: v té člověk stejně musí spát tak proč na to mít ještě košili.

8-o Fakt je nutný spát v tý podprdě? Já mám teď podprdu 80 H-I natož až se prsa nalejou (kdo ví, jestli pak na sebe vůbec podprdu seženu :nevim: ) a po celodennim nošení podprdy jsem ráda, že jí můžu na noc dát dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
26.9.11 17:32
theresicka píše:
Anonymní píše:
Musim říct že mi nevyhovovala ani klasická ani kojící. Já byla naopak zvyklá spát naostro. Takže po necelém týdnu jsem košili odložila a spala jsem v kalhotkách a kojící podprdě :palec: v té člověk stejně musí spát tak proč na to mít ještě košili.
8-o Fakt je nutný spát v tý podprdě? Já mám teď podprdu 80 H-I natož až se prsa nalejou (kdo ví, jestli pak na sebe vůbec podprdu seženu :nevim: ) a po celodennim nošení podprdy jsem ráda, že jí můžu na noc dát dolů.

Při větších prsou právě podprdu doporučují, aby byla prsa aspoň trochu podpořená. A jsou i pohodlné podprdy na noc. Mě taky dost mlíko teklo, bez podprdy bych neměla kam dát vložku a tak vůbec byla ta oblast taková citlivější:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2622
26.9.11 17:45
hofka píše:
theresicka píše:
Anonymní píše:
8-o Fakt je nutný spát v tý podprdě? Já mám teď podprdu 80 H-I natož až se prsa nalejou (kdo ví, jestli pak na sebe vůbec podprdu seženu :nevim: ) a po celodennim nošení podprdy jsem ráda, že jí můžu na noc dát dolů.
Při větších prsou právě podprdu doporučují, aby byla prsa aspoň trochu podpořená. A jsou i pohodlné podprdy na noc. Mě taky dost mlíko teklo, bez podprdy bych neměla kam dát vložku a tak vůbec byla ta oblast taková citlivější:-)

Já mám hlavně obavu abych na sebe podprdu vůbec sehnala. Už teď mám problém. Velký velikosti u nás vedou pouze v jednom obchodě a už minule byla prodavačka na rozpacích, že nemohla najít v katalogu správnou hloubku košíčků. Asi budu muset do sportu pro dva stany a sešít je. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
26.9.11 20:15

podprda je dsot nutna ja ji na noc nenosim asi 2 dny tepre a to je malmu pul roku, jinak by mi to teklo a i ted se to nekdym uze stat ale zatim dobry, ja mam kojici z LIdlu ale nemeli moc veliky, ale jsou super a pak mam jednu z Tchiba ale ta nejak extra nedrzi ale je skvela a pohodlna na noc prave a velikost tam byla univerzalni…ale zas nejak extremne velika neni…
koukam ze mas opravdu hodne veliky prsa tak se poohlidni fakt po nejaky pohodlny na tu noc…fakt nejakou obyc..
ja jsem si po nejaky dobe zvykla v nispat az mi to ted prislo divny jit spat bez ni :-) ale chce to pohodlnou byla i noc kdy jsem si vzala novou a ani jse se nevyspala jak ot skrtilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
26.9.11 21:48

ja teda nemam takovej extrem mam ale prsa taky vetsi a neni to sranda napriklad plavky sehnat na kojici prsa na leto to bylo sileny a ani nemuzu rict ze by mi neajk slusely :-D
doufam ze po produ se mi zmeni alespon jako byly a nebo klidne i vic bych brala :-) chteal bych mensi prsa, ale pry vetsinu kdo ma mensi prsa tak se mu snad jeste zmensi a kod je ma vetsi tak mu vetsi zustanou no doufam ze to neni rpavda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat