Noční košile - kojení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Noční košile - kojení
Ahoj,
chtěla bych se vás zeptat na zkušenosti s noční košilí.
Mám v plánu ji vybírat hlavně podle toho aby se s ní dobře kojilo.Jinak nejsem vůbec zvyklá spát v ničem jiném než tričku nebo tílku,tak to bude nezvyk.
určitě by tedy neměla být dlouhá(mega dlouhá).
Vím,že mi nebude vyhovovat vyhrnování trička a podobně,to už mám vyzkoušené z prvního těhotenství.
To jsem ale spoustu věcí neřešila… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
mám od vietnamců za pár kaček a mají na hrudi knoflíčky,prso jen vystčím a jedu,pohoda a levná oproti těm specielním
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kupovala jsem v obchodě košile pro kojící matky,jedna má takový ty skrytý otvory a druhá takový ten přeložený výstřih do V.Sice jedna stála skoro 400,ale u nás v porodnici musí mít matky své košile,takže to byla nutnost,abych nevypadala jako hastroš,u vietnamců jsem nic na knoflíky nesehnala a pak jsem za ně byla fakt ráda.V noci žádná zdržovačka s rozepínáním,vyhrnováním,fakt dobrý
dají se koupit i jetý na aukru,já je tam teď taky budu dávat,už mi doma leží ladem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Musim říct že mi nevyhovovala ani klasická ani kojící. Já byla naopak zvyklá spát naostro. Takže po necelém týdnu jsem košili odložila a spala jsem v kalhotkách a kojící podprdě
v té člověk stejně musí spát tak proč na to mít ještě košili.
- Citovat
- Upravit
Anonymní: Mno po pár měsících jsem už spaní v kojící podprdě zrušila, takže já teda raději tu košili. ![]()
Mám taky od Vietnamců, mám jen dvě, tak neustále peru dokolečka, se divím, že jim ještě neslezly barvy. Mají asi 6 knoflíků a v pohodě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Také jsem jela v „kojící“ od větví, přesně jak píšou holky-knoflíčky a pod to sportovní podprsenka, kojící jsem nesnesla-mám tři a na nic. Navíc jsem je házela každý den do prádla a točila je, investovat do kojících se mi opravdu nechtělo, to by bylo přes litr, takhle necelé tři stovky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
koupila jsem si kojící košili zde:
http://www.tehotne.cz/…ocni-kosile/
a mám tento typ:
http://www.tehotne.cz/…ni-9869.html
pohodlná,a spím v ní dodnes,je využitelná i normálně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Me nejvic vyhovuje pyzamo od Triumphu. Ma to trictvrtecni kalhoty a ten vrsek je jako tilko a prsa ma oddelavaci jako u podprsenek. Do toho dam vlozku do podprsenky a v podprde nespim.. Mam 2 a stridam je..
Bohuzel ho nemuzu najit na netu, tak nevim jestli uz ho v dalsi kolekci nemaji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám asi dvě košile rozepínací až pod prsa, délka ke kolenům, pak triko rozepínací až pod prsa a pár tílek s velkým výstřihem, vytahaných:-) Nějakej noční kabátek .. ono to nemusí být vyloženě s nálepkou „kojící“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já u prvního neměla nic, ale ted u druhé jsem si koupila kojící košili Anita a je fakt super. Stála asi tisícovku. K narozeninám jsem si přála ještě jednu a používám jen ty dvě. Je to fakt hodně, ale kojím dost i v noci a dlouho(2roky). Možná bych napřed počkala jak dlouho budeš kojit atd. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si koupila dvě košile s výstřihem do V, s takovým tím překříženým. Nebyly vyloženě kojící, ale fungovaly bezvadně. Jsou asi do půl stehen. Nosím je dodneška, jsou hodně pohodlný…
zkusila bych juknout do takových těch malým krámů se spodním prádlem, punčochami a nočním prádlem. Jeslti jsi z Prahy, tak já je kupovala na poliklinice Prosek.
nebo jakoukoliv co má třeba pružnej výstřih, nebo tzv. vodu (to asi jako košili nedělaj, ale dělaj se takový trika - jako kojící k nezaplacení) vlastně cokoliv co má velkej výstřih se dá odhrnout.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já nikdy v košilích nespala a tak jsem z kojící byla nervozní… měla jsem jí jen v porodnici, doma jsem začala spát v trenkách jako doposud a mám tílko s tenkýma ramínkama a pod tím normální sportovní podprdu a prso jde krásně vyhodit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj ja jsem dostala 2 kojici jedna je na knofliky a druha ma postranach dve diry ktere jsou jakoby za kryte a ta je fakt super da se nosit i normalne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě se teď podařilo sehnat kojící košile s průstřihy na prsa, jedna stála asi 200Kč, a myslím že je využiju, jinak u nás taky musíme mít do porodnice svoje, teda pokud bych tam nechtěla být v pánské noční košili ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já se po porodu teda potila jak blázen, takže ještě spát v košili…fuj!
spala jsem v takových nátělnících s vyztuženou podprdou a jen sundala ramínko…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit