noční můry

28
28.10.06 09:19

noční můry

zdravím všechny
už si nevim rady se synkem. téměř každou noc se budí se šíleným vyděšenym řevem. vím že jsou to nějaký špatný sny, ale už nevim co dělat. jak tomu alespoň částečně předejít…? klidový režim před spaním máme, ale i tak je to děs. mám pocit, že ještě párkrát se mi takhle v noci vzbudí a já dostanu infarkt. pokaždý se totiž hrozně leknu. máte někdo podobný noci? a jak to řešíte? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
574
28.10.06 09:33

ahojky,

asi to bude nějaké období které děti mají. Naše Verunka když jí byly necelé dva roky tohle taky měla, vždycky začala ječet ze spaní jako hysterka. Já vždycky vyletěla co se děje, letěla jsem k ní a ona prostě jen ječela. Tak jsem jí chytla za ruku pohladila a byla u ní dokud neusnula, to trvalo tak max.5 minut. No a takhle se to opakovalo skoro každou noc a to skoto měsíc. Bylo to hodně náročný, byla jsem nevyspalá, unavená ráno když jsem měla vstávat atd.

Od té doby spí v pohodě. Přeju hodně síly ať to překonáte.

Pa Šárka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
28.10.06 10:48

Ahoj,

nase Charlie timto trpi od roku a pul. Taky netusim jak na to. Nejhorsi je ji potom uklidnit, protoze je uplne nepricetna. Obcas mam pocit, ze snad ani nevnima mou pritomnost…

Ted nastesti uz dva tydny nic. Jsou ale obdobi, kdy ma sny kazdou noc…

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
28.10.06 11:19

to je přesně ono. strašně dlouho trvá, než ho uklidnim.
je to asi normální, ale moje nervy dostávaj pěkně zabrat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
28.10.06 13:37

ahojky cantie,

tak neco podobneho prozivame,asi tri tydny mame kazdou noc rodeo.
Porad jsem to pricitala zubum,ale uz zacinam tezce pochybovat.

minulou noc jsem ho vubec nemohla probrat,volal nesmysly(jakoze chce rajskou,kde leti letadlo..)a kdyz jsem si ho vzala k sobe,klidny spanek to taky nebyl,protoze po pul hodce zase zacal plakat a zacal me bit!Pres den tedy takhle agresivni neni,ale v noci ho nemuzu z toho snu probudit,aniz by me odstrkoval a plakal jeste vic-zavrene oci.
Nejvetsi krizovky jsou od cca pul jedne az druhe do ctyr do rana.Zacinam se podobat zombie..

Od mala byl spatny spac,ale po roku se to hezky ustalilo a ted mi to pripomina starsi casy,taky se zacal stehovat k nam do loznicce,coz vzdy odmital(uz jako miminko nechtel s nama spat v posteli)Proste zacne v noci chodit po byte,nastesti zamiri k nam,ale pritom spi..

Doufam,ze uz to prejde

Any

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
28.10.06 14:32

my máme kritický cca 2 hodiny ráno. (asi nějaká začarovaná doba) jen s tím rozdílem, že malej je okamžitě vzhůru a strašně ječí. Zuby to nejsou určitě, to se choval vždycky jinak. no snad ho to brzy přejde a vaše prcky taky. napadlo mě dát malýmu třeba nějakej uklidňující čajík (myslim,že meduňkovej je na to nejlepší) ale bylinky u nás prostě nefrčej,tak mám smůlu. (asi to má po mně, já je taky nemůžu ani cejtit :P )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
29.10.06 08:49

Ahoj Cantie!

Ty píšeš o naší Nicolce. To je přesně ono. Od 18 měsíců se v noci budí s příšerným řevem, je úplně nepříčetná, nic není dobře. Strašně dlouho trvá (i do rána :roll: ) než se se zklidní. Nedávno jsme měli asi 21 denní šílenství. Spát šla po desáté. Buzení po 2 hodinách na napití. Ve tři ráno šílený řev-do rána neusla :twisted: . Bylo vidět, že by moc chtěla, ale nešlo to a moc plakala. S manželem jsme byli úplně vyřízení! Šli jsme i k doktorce a ta nám doporučila Sedalii, ale nic z toho nebylo, malá to nechtěla papat. Tak jsme koupila zklidňující čaj od Apotheke. No a teď spí od té desáté do šesté hodiny ranní. Sice se asi čtyřikrát vzbudí na koji, ale za chvilku je zas tuhá. Neklidně spí, to jo. Převaluje se, ale neřve a nevylézá a nepochoduje s pláčem po bytě. Já nevím, jestli pomohl ten čajík. Možná měla jen takové období s můrami, těžko říct. No teď budeme přestávat v noci kojit, tak mám hrůzu, jak to dopadne bez koji. Je špatný spáč už od narození, ale to naše období bylo fakt na mrtvici. Vydržte, třeba se to taky zlepší.

Přeju všem pěkné sníčky a klidné spaní!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
29.10.06 12:14

tak dneska to bylo docela dobrý. malej sice pokňourával, ale nevzbudil se a spal až do 8 nového času! takže jsem dneska i použitelná :lol:
snad to už bude dobrý, alespoň teda na nějakou dobu.
díky všem za reakce. ne, že bych byla škodolibá či nepřející, ale potěší když vím, že v tom nejsem sama :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.10.06 12:48

Ahoj,
taky pridam svou kapku… protoze nocni desy nas taky dlooouho trapily.
Kazdou nos zacalo to 9mesicu kolem 22h rev, ktery trval 1-10minut.
Kdy vubec nïc a nikoho nevnimal. Nejdriv jsme si rikali, ze ho trapi vetry, protoze se napimal. Jak se to stalo parkrat za sebou, vetry jsme odmitli, a kdyz to bylo uz neunosne, kazdy vecer rev, tak sestricka od MUDr. nam rekla tak mu dejte diazepan 8O . tak jsme samozrejme nic nedavli a cekali az to prejde.
Preslo to, ale po dlouhe dobe. A nyni se to stava kdyz tata neni doma.
Jakmile nekam odjede treba na tyden, tak se jednou urcite vzbudi a rve.
Potom je klid a spi az do rana. Vzdycky nyni prospi celou noc. Budi se nekdy na curani, jinak v pohode.
Tak ode mne rada : cekat az to prejde.
 Kac+H

• Citovat
  • Upravit
Kac
5049
29.10.06 12:50

pardon nebyla jsem prihlasena
Kac

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
27.5.16 23:47

Ahojte maminky
jak spí vaše děti ted? malá má hrozné noční můry o pavoukách popisuje nám je jak vypadají atd… vůbec to nechápu v noci křičí utíká z postele vůbec nevím co s tím? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí