Nocni mury opakovane

63
25.9.22 19:34

nocni mury opakovane

Zdravim, posledni dobou trpim na opakovane nocni mury. Njecasteji to je nevera partnera. Muj pritel mi nedava jediny duvod mu neverit. Stara se o me, vidame se kdy muzeme. Je moje opora 24/7. Nevim proc ty sny. Jeste jsou tak zive ze se musim nekdy probrat a ujistit se, ze to neni realita. Jsem z toho casto spatna a nevyspana. Da se s tim neco delat prosim?… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65201
25.9.22 20:09
@amuuk píše:
Zdravim, posledni dobou trpim na opakovane nocni mury. Njecasteji to je nevera partnera. Muj pritel mi nedava jediny duvod mu neverit. Stara se o me, vidame se kdy muzeme. Je moje opora 24/7. Nevim proc ty sny. Jeste jsou tak zive ze se musim nekdy probrat a ujistit se, ze to neni realita. Jsem z toho casto spatna a nevyspana. Da se s tim neco delat prosim?… :,(

Tezko rict, taky mivam zive sny, kdy se vzbudim stresem, neco hledam po loznici atd. Mam to uz dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9183
25.9.22 20:36
@amuuk píše:
Zdravim, posledni dobou trpim na opakovane nocni mury. Njecasteji to je nevera partnera. Muj pritel mi nedava jediny duvod mu neverit. Stara se o me, vidame se kdy muzeme. Je moje opora 24/7. Nevim proc ty sny. Jeste jsou tak zive ze se musim nekdy probrat a ujistit se, ze to neni realita. Jsem z toho casto spatna a nevyspana. Da se s tim neco delat prosim?… :,(

No já mám podle mě daleko horší sny, budím se často s pláčem, nebo i řevem, jakou cítím ze snu bolest. Jinak ve snech vychází najevo to, čeho se třeba bojíme, tak i když nic jeho nevěře nenasvědčuje, tak ty máš minimálně nějaký podvědomý strach. Nevím, jestli se s tím dá něco dělat, já to mám přes rok skoro každou noc. Možná to s někým probrat, já o snech třeba mluvím na terapii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová