Noční plena

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6161
6.11.21 20:54
@KSŠO píše:
Pije. Ale to ma po me i manzelovi oba musime mit sklenici vody u postele. Je zvykly pit coz beru jako plus. Jen jsem reagovala na to, ze ty plinky nejsou proste staveny pro spank na brisku :)

Ok, ja to neřeším :wink: jen, ze to bude nejspíš tim. Ty pleny vydrží 12 hodin, ale prostě spanku, ne kdyz do toho dítě pije. To si myslim, ze fakt protece vsechno. Ne vždy, ale casto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1462
7.11.21 06:37

A proc misto schaneni vetsich plen ho v noci nevzbudis, vycurat a spat? Syn vetsinou v polospanku na nocniku a hned chrupkal dal :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
7.11.21 09:57

@llida
Protože ještě na nočník nechodí? Jinak děkuji za hezkou, ale nevyžádanou radu (na eMiminu se to stává fakt pravidlem)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
7.11.21 14:36
@llida píše:
A proc misto schaneni vetsich plen ho v noci nevzbudis, vycurat a spat? Syn vetsinou v polospanku na nocniku a hned chrupkal dal :mavam:

Kdybych svého syna posadila v noci na nočník, tak začne vřískat tak, že už do rána nepřestane. Pokud se matka ptá na pleny, znamená to, že její dítě potřebuje pleny a ne nočník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1462
8.11.21 19:15

@AnetkaAnke @Čičorečka Mile damy, muj prispevek neni nijak urazlivy, jsme na emiminu, kde se komunikuje, pise, drbe apod… abychom nasly radu, pomoc nebo jen tak vypovidaly… Takze pokud se nekdo pta na pleny pro 12kg dite, opravdu nemohu tusit, zda je to mrne bez nocniku nebo 4letak, co to v noci proste nevydrzi.. Slusne komunikuji a ptam se, zda maminka vyzkousela treba dite vzbudit, zda by to nepomohlo a jak to bylo u nas…od toho je tu emimino, aby se komunikovalo, sdilelo zkusenosti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
8.11.21 19:54
@llida píše:
@AnetkaAnke @Čičorečka Mile damy, muj prispevek neni nijak urazlivy, jsme na emiminu, kde se komunikuje, pise, drbe apod… abychom nasly radu, pomoc nebo jen tak vypovidaly… Takze pokud se nekdo pta na pleny pro 12kg dite, opravdu nemohu tusit, zda je to mrne bez nocniku nebo 4letak, co to v noci proste nevydrzi.. Slusne komunikuji a ptam se, zda maminka vyzkousela treba dite vzbudit, zda by to nepomohlo a jak to bylo u nas…od toho je tu emimino, aby se komunikovalo, sdilelo zkusenosti :palec:

No vidíš. A zakladatelka se ptá na pleny. To je fakt zajímavý, že chce tip na pleny, že jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
8.11.21 22:12
@llida píše:
@AnetkaAnke @Čičorečka Mile damy, muj prispevek neni nijak urazlivy, jsme na emiminu, kde se komunikuje, pise, drbe apod… abychom nasly radu, pomoc nebo jen tak vypovidaly… Takze pokud se nekdo pta na pleny pro 12kg dite, opravdu nemohu tusit, zda je to mrne bez nocniku nebo 4letak, co to v noci proste nevydrzi.. Slusne komunikuji a ptam se, zda maminka vyzkousela treba dite vzbudit, zda by to nepomohlo a jak to bylo u nas…od toho je tu emimino, aby se komunikovalo, sdilelo zkusenosti :palec:

Ano, pokud se komunikace a sdílení zkušeností týká tématu, nemám nic proti :)
A co se tvého příspěvku týče - není vyloženě urážlivý, ale nemůžu si pomoct, působí na mě útočně. „A proč místo shanění větších plen ho v noci nevzbudíš, vyčůrat a spát?“ zní opravdu jinak než „Vyzkoušela jste dítě vzbudit a dát ho na nočník, třeba by to pomohlo. U mého syna to takto fungovalo“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3317
12.12.21 09:35

Ahoj zakladatelko, vyzkoušela jsi už nějaké plenky? Řeším úplně ten samý problém. Dcera 19 měsíců, 12kg. Spí od 20h do 8. Je zvyklá spát na břiše a vždycky ráno je pročůraná na břicho. Přes den používáme albert plenky. Vyzkoušeli jsme pampers premium care, noční kolorky ale je to pořád stejný. Denně peru komplet postýlku. V noci nepije. Jen před spanim 120ml UM. Přijde mi, že čůrá až někdy k ránu, protože když jdu třeba v 11 spát a kontroluju ji, plínka je suchá. Na nočník zatím vůbec nechodí. Děkuji za doporučení :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
12.12.21 09:52
@zuza92 píše:
Ahoj zakladatelko, vyzkoušela jsi už nějaké plenky? Řeším úplně ten samý problém. Dcera 19 měsíců, 12kg. Spí od 20h do 8. Je zvyklá spát na břiše a vždycky ráno je pročůraná na břicho. Přes den používáme albert plenky. Vyzkoušeli jsme pampers premium care, noční kolorky ale je to pořád stejný. Denně peru komplet postýlku. V noci nepije. Jen před spanim 120ml UM. Přijde mi, že čůrá až někdy k ránu, protože když jdu třeba v 11 spát a kontroluju ji, plínka je suchá. Na nočník zatím vůbec nechodí. Děkuji za doporučení :srdce:.

dcera měla plínu až do 3let na noc. A nikdy problém, kupovala jsem dada plény, a dm nature. Ty největší. Vždy i větší než bylo dle váhy uvedeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
12.12.21 16:36

@zuza92
Ahoj, ano, vyzkoušela :) nejdříve jsem sáhla po nočních Kolorkách, které mi tu doporučili. Jsou moc pěkně zpracované, ale u nás byl výsledek v podstatě stejný, ráno byl syn počůraný. Všechny rady ale byly přínosné, protože mě přivedly na myšlenku, abych vyzkoušela pleny, které používáme (Magics Flexidry), akorát v kalhotkové verzi. A to zabralo, od té doby je v suchu. Nejvíc protékal právě v oblasti břicha a po stranách, což se tou kalhotkovou verzí vyřešilo :)
Pampers nejspíš budou taky v té kalhotkové verzi, ty jsem nevyzkoušela. U těch Kolorek mi přišlo, že jak jsou hodně vycpané, je to paradoxně ještě horší, protože vytvořily fakt opravdu velkou bakuli. Vytlačit moč je pak jednodušší. U Magics možná zabralo to, že jsou opravdu tenké, ale výborně sajou. Těžko říct. Každopádně nám se tím problém vyřešil :)

Příspěvek upraven 12.12.21 v 17:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3317
12.12.21 17:53

@AnetkaAnke děkuju za reakci. Dneska jsem koupila pampers night je to taky ta natahovací verze, tak dneska to vyzkoušíme. Ona to právě načůrá taky až k okraji, když leží na bříšku a pak si to tam tak zvláštně ohne, že to načůraný nejspíš vytlačí do pyžama. No pokud to nepomůže, tak budu muset koupit asi nějaký větší co bude mít až ke krku :mrgreen:. Sušičku nemám a teď v zimě je to dost naprd, prát denně komplet peřiny a taky nechci, aby ležela v mokrym, protože ono jí to ani neprobudí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
12.12.21 17:59

@zuza92
Tak mně to právě syna budilo. Ale úplně chápu, že nechceš, aby byla dcera v mokrém. Já jsem se vždycky bála, aby nenastydl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí