Noční pocení, 39 let, přechod?

Anonymní
10.2.13 18:04

Noční pocení, 39let, přechod?

Ahoj,

jak název vlákna naznačuje, je mi 39 let a nějakou dobu trpím velmi silným nočním pocením. Někdy se musím v noci převléknout 2×, jindy stačí 1×, měním peřinu. Jsem 7 měsíců po porodu, 3 měsíce jsem nekojila, a stále jsem to ještě nedostala. Ale to noční pocení už jsem v menší míře měla před těhotenstvím, víceméně před menses, po porodu se to zhoršilo, v šestinedělí to byla fakt síla. Šestinedělí chápu, ale teď už, 4 měsíce už nekojím.

Nezažil jste někdo něco podobného?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4151
10.2.13 18:13

Ano, může to být přechod. já tohle začala pocitovat ve 34, bohužel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
10.2.13 18:18

Štítku máš v pořádku? Mě říkala doktorka, že takovéto stavy a návaly mohou být i 5 let před vlastním přechodem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
10.2.13 18:32

Příčiny jsou různé: hormonální disbalance, špatná psychika až deprese, nádor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
10.2.13 18:42

Kladu si podobnou otazku - je mi 41 (no skoro 42) a tak sileny obcasny buseni srdce, jako mam posledni pul rok, jsem nikdy nemivala. Kolikrat si musim uplne sednout (treba i venku na lavicku), protoze srdce mi mlati az v krku a jsem v tu chvili tak strasne utahana, ze mam pocit, ze ani domu nedojdu. Mam to at jsem v klidu nebo nejsem - proste to znicehonic prijde, je to hrozny. Uplne si kolikrt rikam, ze snad budu mit infarkt.
Zeby taky prechod? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Did
405
10.2.13 20:58

Ahoj,
tak přesně na tohle jsem trpěla po porodu - taky mi bylo 39let - často jsem se budila splavená jak myš, košili přilepenou na těle, vlasy na spáncích a krku mokré - kolikrát jsem rychle nakojila malého a šla se i v noci sprchnout. Přestalo to vlastně až když jsem v 9-ti měsících malého ukončila kojení a dva měsíce na to dostala menses. Tělo se srovnalo a pocení přestalo. Takže si myslím, že to patří k tomu - poporodní hormonální disbalance - určitě tam působí hodně to kojení…Přechod hned po porodu není tak pravděpodobný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí