Tuková bulka v třísle

145
10.2.13 10:06

Tuková bulka v třísle

Ahoj maminky. Uz pred nekolika lety se mi v trisle objevila tukova bulka. Malinka, ale porad rostla, ted uz je celkem velka, asi tak 1 cm kulicka-utvar. Dlouho jsem to neresila, ale myslim, ze je uz na case, snad ne pozde. Jen nevim k jakemu doktoru. Jestli nejdrive k obvodni pro doporuceni, nebo na kozni, nebo na gynekologii kdyz je to na takovem miste. Vim, ze jsem s tim mela asi jit drive a doufam, ze je to opravdu tukova… ale rekla bych ze ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11370
10.2.13 10:09

Můj ex stim šel k obvoďákovi a pak na chirugii a tam mu to šmikli. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
10.2.13 10:14

Já to měla taky, jak popisuješ, šla pod kůží krásně nahmatat, no naštěstí se ztratila. Ale šla bych taky k obvodní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
10.2.13 10:30

OK holky, tak k obvodni. Ale @Seizdra, ja to mam ne POD kuzi, ale NAD povrchem. To na veci asi nic nemeni, ale snad je to opravdu tukova :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
10.2.13 10:48
@Radhe píše:
OK holky, tak k obvodni. Ale @Seizdra, ja to mam ne POD kuzi, ale NAD povrchem. To na veci asi nic nemeni, ale snad je to opravdu tukova :think:

Coo? Jako tak moc vystouplou? To já když jsem ji nahmatala, tak jsem s ní i mohla jakoby hýbat, prostě koulet mezi prsty. No snad to nic nebude, mně to teda nerostlo, ale zmenšovalo se :nevim: a měla jsem to tak měsíc, než jsem se odhodlala k dr, tak zmizela úplně. Držím palec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
10.2.13 10:48
@Radhe píše:
OK holky, tak k obvodni. Ale @Seizdra, ja to mam ne POD kuzi, ale NAD povrchem. To na veci asi nic nemeni, ale snad je to opravdu tukova :think:

Coo? Jako tak moc vystouplou? To já když jsem ji nahmatala, tak jsem s ní i mohla jakoby hýbat, prostě koulet mezi prsty. No snad to nic nebude, mně to teda nerostlo, ale zmenšovalo se :nevim: a měla jsem to tak měsíc, než jsem se odhodlala k dr, tak zmizela úplně. Držím palec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
10.2.13 11:02

@Seizdra diky. No ono to vubec neni vevnitr, jen nad kuzi. Jak bych to popsala, jakoby vytahla kuze v ktere je neco jako kulicka, proste :poblion:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
10.2.13 11:03

@Radhe nevypadá to jako megabeďar?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
10.2.13 11:05

@mejdylko ani ne. Tak jak to popisuji vyse. A neboli to, vubec to ani nevnimam, jen je to uz dost videt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
10.2.13 11:09

@Radhe jůůů. Hele obvoďák to jistí a ten ti kdyžtak napíše doporučenku na chýru a tam ti to vyříznou. Podle mě to nebude nijakej problém. Ex stakovejmehla bulkama lítal pořád. Jednou jí měl v třísle a pak se mu udělala těsně nad zadkem. :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
10.2.13 11:51

@mejdylko, a nevis delaji to ambulantne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
10.2.13 11:55

@Radhe určitě. Jen pak musel na převaz a hlídali to. Mazal si to nějakou vodičkou a pak na to zahojení měl mastičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
10.2.13 12:04

@mejdylko, dekuju :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
10.2.13 12:16

@Radhe není za co. Ať ti to dobře dopadne. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
10.2.13 12:21

Já mám to stejné na rameni, vyříznout mi to nechtějí, protože prý se tam kůže dost napíná a razjíždělo by se to. Nic to prý nemám, prý se jen opouzdřila ruková buňka a dáke se pouzdří a roste. jinak já jsem s tím byla na kožním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí