Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj maminky. Uz pred nekolika lety se mi v trisle objevila tukova bulka. Malinka, ale porad rostla, ted uz je celkem velka, asi tak 1 cm kulicka-utvar. Dlouho jsem to neresila, ale myslim, ze je uz na case, snad ne pozde. Jen nevim k jakemu doktoru. Jestli nejdrive k obvodni pro doporuceni, nebo na kozni, nebo na gynekologii kdyz je to na takovem miste. Vim, ze jsem s tim mela asi jit drive a doufam, ze je to opravdu tukova… ale rekla bych ze ano.
Můj ex stim šel k obvoďákovi a pak na chirugii a tam mu to šmikli. ![]()
Já to měla taky, jak popisuješ, šla pod kůží krásně nahmatat, no naštěstí se ztratila. Ale šla bych taky k obvodní.
OK holky, tak k obvodni. Ale @Seizdra, ja to mam ne POD kuzi, ale NAD povrchem. To na veci asi nic nemeni, ale snad je to opravdu tukova ![]()
@Radhe píše:
OK holky, tak k obvodni. Ale @Seizdra, ja to mam ne POD kuzi, ale NAD povrchem. To na veci asi nic nemeni, ale snad je to opravdu tukova
Coo? Jako tak moc vystouplou? To já když jsem ji nahmatala, tak jsem s ní i mohla jakoby hýbat, prostě koulet mezi prsty. No snad to nic nebude, mně to teda nerostlo, ale zmenšovalo se
a měla jsem to tak měsíc, než jsem se odhodlala k dr, tak zmizela úplně. Držím palec.
@Radhe píše:
OK holky, tak k obvodni. Ale @Seizdra, ja to mam ne POD kuzi, ale NAD povrchem. To na veci asi nic nemeni, ale snad je to opravdu tukova
Coo? Jako tak moc vystouplou? To já když jsem ji nahmatala, tak jsem s ní i mohla jakoby hýbat, prostě koulet mezi prsty. No snad to nic nebude, mně to teda nerostlo, ale zmenšovalo se
a měla jsem to tak měsíc, než jsem se odhodlala k dr, tak zmizela úplně. Držím palec.
@Seizdra diky. No ono to vubec neni vevnitr, jen nad kuzi. Jak bych to popsala, jakoby vytahla kuze v ktere je neco jako kulicka, proste
.
@mejdylko ani ne. Tak jak to popisuji vyse. A neboli to, vubec to ani nevnimam, jen je to uz dost videt.
@Radhe jůůů. Hele obvoďák to jistí a ten ti kdyžtak napíše doporučenku na chýru a tam ti to vyříznou. Podle mě to nebude nijakej problém. Ex stakovejmehla bulkama lítal pořád. Jednou jí měl v třísle a pak se mu udělala těsně nad zadkem. ![]()
@Radhe určitě. Jen pak musel na převaz a hlídali to. Mazal si to nějakou vodičkou a pak na to zahojení měl mastičku.
Já mám to stejné na rameni, vyříznout mi to nechtějí, protože prý se tam kůže dost napíná a razjíždělo by se to. Nic to prý nemám, prý se jen opouzdřila ruková buňka a dáke se pouzdří a roste. jinak já jsem s tím byla na kožním.