Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Holky potřebuji váš názor. Od včera mě pekelně bolí v krku a za krkem, nejdříve to bolelo právě jako skřípnutý krk a v noci se přidala bolest v krku, nemám nijak zvětšené mandle, ale bolí to při polykání, co mě ale zaráží je, že mě bolí na krku a to přesně jakoby pod pravým uchem, ale asi tak 5cm pod ním, bolí to na dotek. Vypadá to jako bych tam měla něco zatuhlé, takové jakoby jelito myslím, né přímo kulička. Neustále si na to šahám, tak nevím jestli už si to nevymýšlím, že to tam je. Ale myslíte, že je to ten krk nebo nějaká uzlina?
@jenny.fields
ne neprodělala, myslíš že by to byly? naštěstí nemám horečku ani zvýšenou teplotu?
@Amy88 píše:
@jenny.fields
ne neprodělala, myslíš že by to byly? naštěstí nemám horečku ani zvýšenou teplotu?
jen mne to napadlo podle toho „jelita“, v pubertějsem to měla. Nepamatuju si, jestli jsem měla horečku. Ale v příznacích ji píší, tak ti nevím ![]()
Uplne klidne to muze byt oteklý ztuhlý sval krku, jezsli navic mas potize s pohybem krku. mas teplotku?
@Pudloslava
Tak jsem byla u lékaře, protože mě v tom krku fakt bolí i na krku a vzal mi crp a bylo 27,3 tak prý asi angína no, dal mi Ciplox 500, ale jak jsem si přečetla než. účinky nejsem si jistá, jestli jsem schopna ty tablety užít. Něco se tam píše o zákazu užívání u psychostavů a depresí a u abnormální srdeční činnosti, a já má rychlý tep a nízký tlak (tachykardii) a úzkostné stavy. tak nevím, zda si je nezajdu zítra vyměnit…
Na svem oblibenem serveru http://farmaceutika.info/ciplox-250 jsem nic takoveho nenasla, odkud to mas?
@Pudloslava
Přímo z příbalového letáku ciplox 500. Podle tebe je to lék v pohodě? (promiň za tykání) ![]()
Tady se povsechne tyka, ja tykam vsem
urcite bych to vzala, to je v pohode
@Amy88 píše:
@Pudloslava
Přímo z příbalového letáku ciplox 500. Podle tebe je to lék v pohodě? (promiň za tykání)
Ahoj, mohla bych se zeptat jak to s těma antibiotiky dopadlo? Vím, že je to už dýl, ale taky jsem je právě dostala a taky mám rychlý tep právě. ![]()
@klaarushka píše:
Ahoj, mohla bych se zeptat jak to s těma antibiotiky dopadlo? Vím, že je to už dýl, ale taky jsem je právě dostala a taky mám rychlý tep právě.
Měla jsem je taky, tep mám normálně v pořádku a po dvou dávkách atb mi tak bušilo srdce, že jsem je vysadila. Bolest uzlin, ale přešla sama a na ORL mi bylo řečeno, že se ATB neléčí.