Noční spánek u 3 měsíční holčičky

17
18.9.19 01:10

Noční spánek 3 měsíční

Holky, moje malá 3 měsíční holčička spinkala v noci krásně. Mela jsem ji zavinutou v plene a prikryrou peřinou. Ale z plenky se postupně začala dostávat. Většinou vstávala mezi 3 a 4 a pak 6 nebo 7. Pak z ničeho nic, ze dne na den sebou v noci začala házet, bouchat rukama a nohama do matrace ale hlavně od půlnoci se budi na kojeni co dve hodinky. Uspávám kolem 8, nic jsem nezměnila, vše dělám stejně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37131
18.9.19 01:13

Ono kolem toho třetího měsíce se jim ten spánek, mimo jiné, často mění. A může se měnit ještě několikrát než vyrostou. Taky může procházet růstovým spurtem, to má pak pořád hlad, takže bude taky častěji vzhůru, ale to netrvá dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
18.9.19 01:16

Bohužel během prvního roku se spánek a denní režim a spoustu věcí dost často a dost nepředvídatelně mění - mozek se bouřilivě rozvíjí a dík tomu věci co platily jsou najednou jinak.

PAk už si to celé sedne a nebude to tak výrazné, ale teď je ptořeba obrnit se trpělivostí na učit se ji dávat na hlídání dalším lidem, jak to jen půjde a vyspat se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6866
18.9.19 03:36

Ja zrovna tri mesicni soupla do postylky po kojeni, kojila se i v o pul 1 v noci. Presne vim, ze kolem 5 se zacne budit znova a to uz mi nezaspi a bude se vstavat. A to milost dama dneska do 22 byla vzhuru :roll: a vcera treba na kojeni co 2h jako budik. Na tesno byvala zavinuta prvnich par tydnu. Ted je v zavinobacce na volno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí