Noční spánek 5,5měsíčního mimča

4972
31.10.11 11:27

Nocni spanek 5,5mesiniho mimca

Ahoj holky,
mam takovej problem, mam 5 a pul mesicni holcicku do nedavna spala klidne celou noc. Ale poslednich 14 dni nebo spis uz 3 tydny se v noci poad budi nebo nebudi ale place ze spani. Nejdrive stacilo dat dudlika a byl klid treba na hodinu pak znovu. Ted uz place tak ze ji musim vyndat z postylky probudit ji a pak zase ulozit, ale je to takhle cca po pul hodine porad treba od 1 v noci az do rana. Myslela jsem ze ma treba hlad to ne, davala jsem mleko na noc ted davam kasicku a zadne zlepseni. Nebo jsem myslela ze se treba boji sama v postylce tak jsem ji vzala k nam do postele ale taky ne opakuje se to porad. Ma asi nejake oslkive sny nebo nevim. Cim myslite ze to je??? Nevite jak ji mam pomoci aby spinkala zase celou noc a ja taky???? Uz jsem z toho zoufala nevim co s ni. Pres den spi ale taky neklidne.A co zoubky mohou se tak dlouho prorezavat? Zatim zadny nemame.
Diky za kazde info nebo radu
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6299
31.10.11 11:30

Řekla bych, že zoubky :wink: Mám stejně starého sviště… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
31.10.11 11:35

No tak to jsem zvedava jakto dopadne a kdy se prorezou je to sileny. Ale dasne nema natekle vubec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
31.10.11 11:40

Oni můžou jen sestupovat, ještě se nemusí klubat, taky může mít nějaké noční děsy(můry).
Nebo chce jen tvoji blízkost a vyžaduje si jí takhle :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
31.10.11 11:42

tak to teda potes panbuh :-) jestli chce jen mou blizkost :-) je uz na zastreleni tohle nocni vstavani nikdy nedelala ani kdyz byla hooodne malicka vubec na to nejsem zvykla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
31.10.11 11:46
Lencaaaa píše:
tak to teda potes panbuh :-) jestli chce jen mou blizkost :-) je uz na zastreleni tohle nocni vstavani nikdy nedelala ani kdyz byla hooodne malicka vubec na to nejsem zvykla :-)

noo nám se kolem půl roku taky zbláznila, a vyřešila jsem to tak, že jí máme u sebe, do dneška se budí několikrát za noc, takže jen vyndám prso a nebo dám dudlíka, nedovedu si představit vstávat 10× a pořád dokola uspávat. Podotýkám, že dříve spala ve své a stačilo podat jen dudana , s jedním kojením a to až v 5 ráno, pak sem si jí nechávala u sebe, vstávala na 7 :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
31.10.11 11:49
Lencaaaa píše:
No tak to jsem zvedava jakto dopadne a kdy se prorezou je to sileny. Ale dasne nema natekle vubec.

Zoubky nám lezly od 5ti měsíců, cca 3měsíce 8-o To jsme měli 8 zubů !

Pak od roka do roka a půl nám rostly další - řezáky i stoličky najednou. Trvalo to půl roku, prcek byl přes den protivný a v noci nespal. Ani nevím, jak jsem to vydržela… To nespaní bylo fakt krušný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
31.10.11 11:51

Tak to mne ceka jeste dlouha doba nevyspani se :-) mam se na co tesit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
31.10.11 21:56

jako bych to psala já, máme úplně to samé. už jsem na pokraji zoufalství......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
1.11.11 11:58

Já bych se připojila také s dotazem. Dceři je také 5 měsíců a donedávna spala 2× 6 hodin. Poslední měsíc se budí každé 2-3 hodiny a usne až poté, co ji nakojím. Nevím, že by najednou začala mít takový hlad nebo se jí z toho stává jen zvyk?? Zuby mě napadly, ale trvá to už měsíc a žádnej zoubek na obzoru není. Navíc se budí vždy s brekem.
Díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
11.11.11 20:38

Ahojky, řeším to samé. Asi před měsícem se mi malá předtím 4měsíce začla v noci neobvykle často budit a s pláčem. Po několika dnech jsem zašla k doktorce, měli jsme kontrolu a ta mi doporučila dáva na noc kašičku, že jí možná už nestačí mlíčko. Prospívala ale v pořádku. I po kašičkách se to nezlepšilo, spíše i zhoršilo. Malá se přes den kroutila, vstekala se, v noci se budila i co 2hoďky s pláčem. Byla jsem si skoro jistá, že to bude bříškem, ale kapky, gel na bříško, nic nepomáhalo. Po 3týdnech nám doktorka řekla, že to vypadá na zoubky. Dásně má sice tvrdé, ale nijak oteklé nejsou. Ale doporučla nám Calgel a probiotika, ať vyzkouším co zafunguje. První noc jsem zkusila dát obojí, spánek se prodloužil, ale max. o hoďku a druhý den (vřera) jsem dala už jen Calgel a malá byla v noci i klidnější, sice se probudila i po 4hodinách, ale jen jsem ji trochu pochovala a zase spinkala. Dnes už i přes den byla o dost klidnější a pospávala, tak uvidíme, jak dopadneme dnes v noci. Opět jsem ale musela uspat v náručí, ale trvalo to jen pár minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
14.11.11 13:53

U nás se to opet zlepsilo ale z niceho nic. Ale myslim si ze to budou ty zoubky protoze i ted nekdy pres den nechce usnout a kdyz ji namazu clagelem dasnicky tak se to zlepsi. Ale zatim zadny zub nemame… :nevim:

Lu-cky_ píše:
Ahojky, řeším to samé. Asi před měsícem se mi malá předtím 4měsíce začla v noci neobvykle často budit a s pláčem. Po několika dnech jsem zašla k doktorce, měli jsme kontrolu a ta mi doporučila dáva na noc kašičku, že jí možná už nestačí mlíčko. Prospívala ale v pořádku. I po kašičkách se to nezlepšilo, spíše i zhoršilo. Malá se přes den kroutila, vstekala se, v noci se budila i co 2hoďky s pláčem. Byla jsem si skoro jistá, že to bude bříškem, ale kapky, gel na bříško, nic nepomáhalo. Po 3týdnech nám doktorka řekla, že to vypadá na zoubky. Dásně má sice tvrdé, ale nijak oteklé nejsou. Ale doporučla nám Calgel a probiotika, ať vyzkouším co zafunguje. První noc jsem zkusila dát obojí, spánek se prodloužil, ale max. o hoďku a druhý den (vřera) jsem dala už jen Calgel a malá byla v noci i klidnější, sice se probudila i po 4hodinách, ale jen jsem ji trochu pochovala a zase spinkala. Dnes už i přes den byla o dost klidnější a pospávala, tak uvidíme, jak dopadneme dnes v noci. Opět jsem ale musela uspat v náručí, ale trvalo to jen pár minut.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
14.11.11 20:23

Tak nám už se to taky zlepšilo. Už se budí jen 2krát za noc. Jde spinkat kolem 8h a budí se po 2h ráno, nakojím ji a spinká tak do té 6té hodiny, ale to už je konec spaní=), ale aspoň se už vyspím, je to supr=). Ten Calgel dávám jen večer před spaním a supr, ale zoubky zatím taky nikde. Tak by mě zajímalo jak dlouho ještě polezou :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
charlizer
25.11.11 09:48

Časté buzení v noci

Ahoj ,máme také velký promlém se spinkáním!!!!!! :,( :,( ,půlroční holčička v noci nespinká ,uspávám na delší spaní až ve 22 h ,jelikož se jinak budí po půl hodině ,po uspání spí cca 2 h,pak se budí a někdy i po 1 h. až do rána ,skusila jsem vše ,ale nic :( :( ,ještě částečně kojím ,tak nevím jestli to neí tím ,lahvičku nechce,nějak jí to nejede.Nespala jsem pořádně už pěkně dlouho ,prosíííím radu ,máme i spinkací CD ,nebo hračky,ale sama neusne.To je konec :( :( :( :(

• Citovat
  • Upravit
4972
25.11.11 11:35

Tak ji zkus nechat chvilku plakat, pak k ni bez utis ji, a zase odejdi. Takhle to praktikuju ja uz skoro tyden a myslim si ze se to trosku lepsi. Ale nase impice neplace al strasne se vzteka :-) přeji hodně uspechu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí