Dcerka v noci nechce spát

poletucha poletava
29.10.11 00:13

dcerka v noci nechce spát

ahoj holky přišla jsem si pro radu už jsem uplně zoufala. mám dceru je jí 9 měsícu, je to asi 2 týdny co nechce vubec spát, ani přes den ani vnoci prostě nechce, přs den spi jen jednou to ješte z velkym odporem. přes noc je to horší v 7 večer se jde koupat dám jí najíst a kolem te pul 8 nebo v 8 večer jde spát a vlastně ona nespí, hraje si v postylce a po hodině teprve usne, někdy usne hned, ale to buzení to je hrozné spinka cca hodinu a pak se vzbudi a sedne si a povídá si nwž tam příjdu.a hned si lehne a zase spinká, a tak to dělá celou noc, někdy se stane že se vzbudí a je vzhuru až do 3 do rána pak usne a je to pořád dookola dr říkala že je zcela zdrava ale já už tak dál nemužu nemáte náke rady moc moc děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1139
29.10.11 00:18

radu nemám, jen tě utěším-malé je 9.měsíců a přes den spí půl hodiny a v noci si taky sedá a brečí. Takže mám to samé. Ale myslím si, že jí lezou zuby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
poletucha poletava
29.10.11 00:21
bessy píše:
radu nemám, jen tě utěším-malé je 9.měsíců a přes den spí půl hodiny a v noci si taky sedá a brečí. Takže mám to samé. Ale myslím si, že jí lezou zuby.

no nejdříve jsem myslela že to jsou zobky ale ona nepláče jen si sedne a hraje si prostě nechce spat nevím možná to ty zuby budou ale je to hrozne já nemužu spat prostože se budí kazdych 15 minut

• Citovat
  • Upravit
1139
29.10.11 00:24

to budou zuby, uvidíš.Jen nechápu tu jejich energii. Já bych usnula vestoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
poletucha poletava
29.10.11 00:26
bessy píše:
to budou zuby, uvidíš.Jen nechápu tu jejich energii. Já bych usnula vestoje.

no řeknu ti že jsem včera teda dneska ráno bečela jako mala holka v koupelně jak už jsem nemohla

• Citovat
  • Upravit
2457
29.10.11 07:41

Tak jsem si vzpomněla na dobu před skoro 3 roky. Přesně tohle dělala malá. Spala jednou denně. Po usnutí večer byla do hodiny vzhůru. Ty máš ještě štěstí, že si malá hraje, Terka řvala jako tur. Uspávala jsem jí třeba i další 2 hodiny. V noci se taky budila. Jednou jsem si schválně psala časy kdy jsme k ní vstávala. Ráno jsem to spočítala a byla jsem u ní za noc 25×. Taky jsem padala na hubu, každý den, jsem to její večerní buzení ořvala. Jediná rada zní vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
29.10.11 08:35

Ahoj,
buď ráda, že ti neřve a hraje si, pak si lehne a spí. Můžou to být klidně i zuby, kdoví. V každém případě, já bych ji nechala a ani za ní nechodila. když si chce hrát, tak ať si hraje, ale beze mě. A až ji to přestane bavit, tak zase usne. Hlavně, že je potichu a nic nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21573
29.10.11 08:37

a musíš k ní chodit když si hraje? pokud je v klidu, zavřela bych ji v pokoji za dvojema dveřma a šla k ní až v okamžiku řevu. ;-) a domluv se s manželem, aby k ní jednu noc vstával on a ty se vyspi! uvidíš, že ji to přejde, jen to chce vytrvat. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
29.10.11 09:18

J ábych řekla, že si prostě každý tohle obodbí musíme vyzkoušet :-( Mám doma to samé a neznám kamarádku, která by měla dítě které nikdy nemělo období, že nespalo. Všechno se prostě časem zlepší, ale úplně Tě chápu, moje malá do 6ti měsíců spala celou noc a od té doby katastrofa, obden v noci docela spinká, ale jinak se vzbudí třeba 5× za noc a pláče nebo si vykládá, ale kojit atd. nechce… zezačátku ačkoliv jsem na to nebyla zvyklá jsem také brečela vyčerpáním, ale postupně jsem si zvykla a těším se, až se konečně obě vyspíme celou noc. Hodně štěstí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
29.10.11 09:20
nozu píše:
a musíš k ní chodit když si hraje? pokud je v klidu, zavřela bych ji v pokoji za dvojema dveřma a šla k ní až v okamžiku řevu. ;-) a domluv se s manželem, aby k ní jednu noc vstával on a ty se vyspi! uvidíš, že ji to přejde, jen to chce vytrvat. :kytka:

Já tak také nechodím když nepláče, jdu tam až pláče, pohladím, dát napít dudlíka a spí dál. Jinak s tím manželem, tiše závidím, to u nás neexistuje ikdyž je víkend…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22026
29.10.11 10:30
Zuzka a verunka 2mesice píše:
bessy píše:
radu nemám, jen tě utěším-malé je 9.měsíců a přes den spí půl hodiny a v noci si taky sedá a brečí. Takže mám to samé. Ale myslím si, že jí lezou zuby.
no nejdříve jsem myslela že to jsou zobky ale ona nepláče jen si sedne a hraje si prostě nechce spat nevím možná to ty zuby budou ale je to hrozne já nemužu spat prostože se budí kazdych 15 minut

Jdi si lehnout vedle - pokud tedy zrovna nebydlíš v garsonce - a neřeš to. Dokud je v klidu v postýlce a nepláče, může Ti být jedno, co tam dělá.

To je normální - děti se prostě v noci čas od času budí. Hrají si, povídají si, přebírají zážitky ze dne. Jde o to, aby uměly samy usnout. Však i Tobě se určitě občas stane, že se v noci probudíš a nemůžeš spát, třeba si o něčem přemýšlíš a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
31.10.11 18:27

Naše se taky v noci budila a byla třeba 2 hoďky vzhůru,nebrečela,sem tam něco chtěla a pak zase usla.Časem se to vytratilo,ale takovýho půl roku to urřo trvalo.Nevím čím to bylo :nevim: každopádně jsme nepřišli jak na to. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
3.11.11 17:48

Ahoj, to jsem ráda, že nejsem sama, kdo musí v noci vstávat, třeba i 30×, je to děs.malé je 9 měsíců a v noci se budí už od malička, sedne si a kňourá,od té doby, co se naučila sedat, tak si sedá, tedˇ dokonce i stoupá a prostě fńuká, zuby jí nerostou, hlad nemá, ta nevim, co jí je.někdy usne hned, když jí dám flašku s čajem, ale hned co zaberu já, tak je zase vzhůru a che držet za ruku.je to těžký, kolikrát taky brečim, protože je mi pak líto, jak na malou v afektu řvu, ať už toho nechá.Přes den spí tak hodinu a taky nevim co s ní, tak kdyby měl někdo nějakou radu, tak budu ráda.jinka pevným nervům zdar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
poletucha poletava
3.11.11 21:18

ho holky, po par dnech sem tu nepsala se toho moc nezmenio. ach jo je to dokonce uz i horší už dokonce pláče sle jen někdy. doktorka říkala že mam změnit polohu postylky. no na tu noc, nikdy nezapomenu , HRUZA nedalo se to ani popsat.takze jsem celou noc nespala ani hodinku proste vubec. po premluve přítele jsem tedy vytáhla kočar a dudxndala ji aspon na hodku. dnes přes den nespala ani pul hodky, dokonce jsem vyčerpánim omdlela. přítel byl nsštěstí doma tak jsem si aspon na hodinku lehla je jak jsem zabrala ale ta hodinka mi stačila ted sedim v ložnici a malá si hraje líta tu po pokoji je plná elanu. ani naznak ospalosti když jí du pro hračku a vemuji sebou tak se začne vstekat protoze si myslí že jde spát. nechavala jsem ty dva dny dokonce otevřené dveře a mála se přesunula na druhou stranu postylky aby na mě vyděla tak jsem říkala že poslední možnost je že přestěhuju postylku knám do ložnice. ale jestli ani tohle nezabere, tak už se asi zblázním, už vím že na tohle žadná rada není a mě nezbývá nic jiného než vydržet

• Citovat
  • Upravit
5077
4.11.11 08:21

Ahoj,
to je strašné a upřímně tě lituji. Ráda bych pomohla, akorát jaksi nemám žádný nápad. Já děti v noci ukrmila a uhoupala v lehátku, jinak to nešlo.
V každém případě jsem si pořídila knihu Každé dítě může dobře spát a podle toho učila usínat. Určitě by tam byla rada i pro vás. Nedávno jsem ji stahovala z uloz.to, kvalita nic moc, ale číst se to dá. Najdu odkaz. http://www.uloz.to/…bre-spat-rar?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí