Jaké doporučíte mléko na dobrou noc?

102677
24.10.11 09:15

jaké doporučíte mléko na dobrou noc?

ahojky, malé bude prvního půl roku, od tří měsíců máme šílené noci, budí se klidně i po hodině. je plně kojená, jen od pátého měsíce jsem začala z tohoto důvodu na noc dávat kaši nebo mlíčko s kaší. mlíčko s kaší dobrý, ale po kaši mi přijde, že jí bolí bříško. prostě noci nadále šílený. už nevím kudy kam, myslela jsem tedy, že bych ještě vyzkoušela nějaké mléko na dobrou noc - hami hajaja nebo tak něco. sice jsou až od půl roka, ale to je malé za týden, tak snad by se až tak moc nedělo. máte zkušenosti s nočními mléky? jaké by jste která doporučila? díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5230
24.10.11 09:18

Zkušenost s mlíky na na noc nemám, ale napadlo mě jestli by nebylo lepší zkusit začít s příkrmy :think: Více se nají přes den, takže pak nebude mít takovej hlad v noci, jestli se teda budí skutečně z hladu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
24.10.11 09:27

já právě nevím, jestli se budí z hladu, možná i ze zvyku. fakt nevím, je to kolotoč. jenže jak jsem s tou kaší na noc začala, tak ona jí ted vyžaduje..... :zed: zkusila jsem jí zase vrátit večer jen na kojení, když ta kaše nezabírá, ale položím ji a řve, celá se na tu kaši třese - dávám z flašky. proto řeším to mléko, protože něco jí prostě dát musím :zed:
příkrmy mám taky v plánu pomalu začít dávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
24.10.11 09:31

Tak zkus dát v noci jenom čaj nebo vodu a uvidíš jestli se s tím spokojí nebo má fakt hlad :nevim:
Jinak to Hami Hajaja bych jí klidně dala, ten týden opravdu nehraje roli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
24.10.11 09:35

nespokojí :lol: to už jsem zkoušela. tak asi vyzkouším toho hajaju :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
24.10.11 09:36

Zkus za to nid nedáš a taky bych se už vrhla na ty příkrmy. Noční buzení je jeden z ukazatelů, že už je čas :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
24.10.11 09:37

jenže ona se takhle budí od tří měsíců :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
24.10.11 09:39

Taky to uz muzou byt zoubky. Malou trapily uz od 4 mesicu… slintala jak bernardyn, budila se … a zuby vykoukly az za dalsi dva mesice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
24.10.11 09:41

Tak hajaja malou šíleně nadýmala, my jsme měli nutrilon good night.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
24.10.11 09:41

jo zoubky mě taky napadly.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
24.10.11 09:42

Ahoj :mavam: mě se budí neustále, mléko na noc ani kaše nepomohli.Zkus příkrmy třeba to pomůže držim pěsti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
24.10.11 09:42

díky, takže ten nutrilon good night je lepší? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
24.10.11 09:45
Šája píše:
díky, takže ten nutrilon good night je lepší? :think:

To bude dost individuální, každýmu sedí něco jinýhi, budeš to muset vyzkoušet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
24.10.11 09:46

ahojky, nám kaše na noc vůbec nezabrala, teď už jí ani moc nechce, večer kojím a stejně se budí tak často, že skončí nakonec u nás v posteli, abych se vyspal, tam jen přendavám od prsa k prsu, příkrmy to nijak neovlivnily, i když je fakt, že jim moc nedá, ale někdy zbaští i skleničku a vliv to na to nemá :nevim:
Pak dej vědět jak ti to mléko na noc zabralo, docela by mě to zajímalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
24.10.11 09:47

Malá se taky budila, zkušenost s Hajajou - vzbudila se po dvou hodinách! Teď dávám nemléčnou kukuřičnou krupičku od Nestlé, někdy spí dýl, někdy ne… Jo a je na příkrmech. Mě spíš připadá, že se nezasytí plně z příkrmů a pak to dohání. Ale každé dítě je jiné. Naše třeba potřebují jíst v noci! :-) Přestala jsem to řešit. Spousta mamin ti řekne, že kaše nezabraly. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí