Hysterie v noci

25
19.10.11 11:15

hysterie v noci

ahoj mamky, jsem zoufalá. můj syn 10 měsíců strašně hystericky řve, dávám ho spát mezi půl sedmou a půl osmou večer, dám kašičku a pak ještě po hodině ani ne nakojím, usne, jedině když ho hladím po zádíčkách, ale to mi tolik nevadí. ale po dvou hodinách začne řvát jak tur a nejde ho utišit, jen když dám nakojit, tak zase usne tak na dvě hodky a pak už nejde ani utišit kojením, tak si ho vemu do postele a tam ho nakojím a spí, a každou chvilku se budí a kroutí a řve a řve. S manželem se kvůli tomu hádáme. poradte přistoupím už na cokoliv. dala jsem ho i do svého pokojíčku a nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3627
19.10.11 11:19

To budou zoubky, zkus mu dát na noc malinko Nurofenu, u nás to bylo stejné, už jsem nevěděla co, dásně nateklé neměl a když jsem zkusila tohle, tak se probudil až ráno, celá noc bez histeráku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
19.10.11 11:21

je pravda, že zoubek ještě nemáme, ale dásně nateklé taky ne, tak nevím :/ nurofen? jako sirup? a mám mu to kápnout do pití před spaním?

Příspěvek upraven 19.10.11 v 11:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
19.10.11 11:23

Ahoj. U nás to taky občas bývá. Většinou to trvá pár dní a řekla bych, že to jsou zoubky. Teď je taky vyhlížím, páč hysteráky má Mája každou chvíli. Nerostou mu stoličky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
19.10.11 11:23
matyyy píše:
je pravda, že zoubek ještě nemáme, ale dásně nateklé taky ne, tak nevím :/

Zoubky můžou růst i několik měsíců a nateklé bývají až chvíli před vyrašením :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
19.10.11 11:24
matyyy píše:
je pravda, že zoubek ještě nemáme, ale dásně nateklé taky ne, tak nevím :/

nejvíc bolí, než se dostane zub do dásně a to ani nemusí být nateklá, vyzkoušej to, doktorka mi říkala, že pokud toho nedáš moc, tak můžeš klidně týden v kuse, pokud to pomáhá a malej se vyspinká a vy taky. nebo homeopatika, ale ty nám nikdy nepomohly :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
19.10.11 11:26

dobře zkusím to, takže sirupek do pití před spaním jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4647
19.10.11 12:22

Já dávala Nurofen i Panadol vždycky rouvnou tou stříkačkou co u nich je. Natáhneš do stříkačky, tu strčíš do pusy a pomalu mačkáš píst. Jak mají něco v puse začnou polykat a navíc je to sladké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
24.10.11 09:20

Zdravím :-) My máme problémy se spaním nonstop a to i když nerostly zuby. Malá (8 měsíců)usne v půl sedmé až sedmé, spí v kuse tak tři,čtyři hodiny a pak se vzbudí a pak se budí co dvě hodiny a nad ránem i co hodinu.Musím kojit, jinak řve jak blázen :roll: Nurofen nezabral nikdy…tak možná někomu ano,ale přišlo mi pak zbytečné do ní ládovat léky :-? Tak měsíc fungovalo cucnutní z lahve vody, cucla a spala.Ale ted chce zas jen abych ji kojila…takže bájo spaní :zed: Hezký den všem a lepší spaní :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
24.10.11 12:27
bedrunec píše:
Zdravím :-) My máme problémy se spaním nonstop a to i když nerostly zuby. Malá (8 měsíců)usne v půl sedmé až sedmé, spí v kuse tak tři,čtyři hodiny a pak se vzbudí a pak se budí co dvě hodiny a nad ránem i co hodinu.Musím kojit, jinak řve jak blázen :roll: Nurofen nezabral nikdy…tak možná někomu ano,ale přišlo mi pak zbytečné do ní ládovat léky :-? Tak měsíc fungovalo cucnutní z lahve vody, cucla a spala.Ale ted chce zas jen abych ji kojila…takže bájo spaní :zed: Hezký den všem a lepší spaní :wink:

A co má k večeři? Má dudlík? Není tedy lepší noční pití odbourat? některé děti to mají jako zlozvyk a budí se jen kvůli tomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
24.10.11 12:57

No taky jsme asi v červenci zkusily kaši,ale nepomáhá, takže bud dám kaši a pak ještě kojím, nebo jenom kojím. Dudlík nechce odmalička.Myslím si, že je to zlozvyk…takže budem muset nechat vyřvat…Jo a jinak nepomáhá ani spaní s námi v posteli,to řve taky, dokud nedám prso :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
24.10.11 13:02

Tak to je bohužel oparvdu zlozvyk. Nenechávala bych přímo vyřvat, ale pokud znáš metodu kontrlovaného pláče, tak bych to zkusila takhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
24.10.11 13:05

Jo znám, aplikovali jsme na večerní uspávání, trvalo to asi dva týdny, tedka položím a sama usne, někdy trochu broukne, ale žádné řvaní jako kdysi…No tak budem chodit k postýlce i v noci…uvidíme,kdo to dýl vydrží :-( v noci je to jiné než večer před spaním,tak snad to uhrajem jen třeba na dvě buzení v noci, to bych byla happy :-D Manžela to řvaní skoro nezvbudí,spí jak dub.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
24.10.11 13:15

No škoda, že nemá ten dudlík, vlastně se uklidňuje prsem, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
24.10.11 13:34

No asi jo,ale někdy i po nakojení v postýlce brečí,dám si ji k sobě, brečí…takže ted v tomto období si myslím, že asi polezou zuby,když nic moc nezabírá.Jsem si to mateřství představovala jednodušší :-D Někdy jsem z toho dost naštvaná a nebaví mě ten každodenní kolotoč a večer už mám nervy,že se zas nevyspím…ale když se Baru usměje,tak ji jdu sežrat láskou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí