Hysterické chování před spaním

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2447
13.10.11 13:36

hystericky chovani pred spanim

potrebuju poradit. Mam dvouletou dceru a nechce chodit spat…kdyz ji davam kolem poledne, kope, vzteka se, vriska a pere se semnou, pritom je na ni videt, ze proste spat jeste potrebuje, protoze pres den pak usina…podobnou scenu dela kazdy den a cas od casu to dela i vecer pred spanim…uz si nevim rady, tak vas zadam o pomoc…dekuji za kazdou radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
261
13.10.11 13:43

Ahoj, jsem zvědavá na odpovědi, protože syn (14 měsíců) mi to dělá přes den taky. Já to vyřešila tím, že ho uspávám v naší posteli a lehnu si vedle něj a obejmu ho. A taky tím, že ho dám spát, až když je opravdu ospalý. I tak je to někdy boj. Takže jsem zvědavá na nějaké další triky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
13.10.11 13:51

No u nás to tak drastické nebylo, ale pokud se šprajcovala, tak jsem jí řekla, že nemusí spinkat,že si jen lehneme a budeme si číst nebo pohádka a taky zabírá počítání kostiček - přejíždím jí po páteři a počítám jako kosti, prostě jí tak ošulím a hlazením a šeptáním uspím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
13.10.11 13:55

já taky říkám synovi, že spinkat nejdemem jen si lehneme a budeme si povídat, chvíli si povídáme a pak dělám, že spím a usne taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2447
13.10.11 14:29

kdyz ja nechci aby se mala naucila usinat semnou, ma proste svoji postylku a tam taky zustane. dneska brecela necelych 5 minut a usnula nastesti. jinak zatim dekuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
13.10.11 18:27

gyf tak já nechávala syna dřív taky spát samotného, doku měl svou postýlku tak to šlo, chvíli plakal a usnul ale ted jak mám svou velkou postel, ze které může utéct tak utíká a opravdu musím uspávat i když jsem byla proti tomu. do 15 ho uspávat určitě nebudeš neboj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zdenninka
13.10.11 18:33

No tak mě malá teda od 2 let nespala odpoledne. Věčer usinala kolem 19h. Jak píses vztekani a tak tak jsem to vzdala a proste jme se ji snazily pres odpoledne co nejvic utahat a večer to kolikrát sama zalomila do postylky.
a od 3 let to vyřešila školka, tam proste musi ležet a bud usne nebo ne. Ted je ji 5 let a kdyz do školky nechodi, je nemocna tak nespí. ale za to v 8 o ni uz nevime. Takze vydrz, bud ji pust pohádky a třeba se prijme sama a nebo to na naší občas zabírá i ted mame uklidnujíci skladby pro miminka a to miluje

• Citovat
  • Upravit
Andrea Kaspar
19.10.11 20:23

řev a řev

Ahojky všichni, máme problém s dvouletým klukem, do teď nám večer bez problému usínal, poslední týden to je horor, začlo to asi po výměně cumlu na flašce, byl už hnusný, tak dostal nový, z flašky teď nechce pít, ve dne to není problém, ale byl zvyklý usínat s flaškou a teď nespí, většinou usne až okolo 23. hodiny a se strašným řevem vpodstatě od 20-té do 23. hodiny. Poraďte prosím, než se z toho zblázníme. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
2929
19.10.11 21:42

Ahoj Andej, mam ten sami problem… asi pred tydnem to zacalo mala mela hrozny kasel a rostly ji stolicky..tak jsme si ji vzala k sobe (podotykam ze do te doby pohoda…dostala hrnek a spala poo i vecer do 10minut)ted? des… pres poledne uspavam 40minut aby pak 20 minut spala a vecer to dneska bylo skoro 2 hodiny!!!! jsem z toho uplne nestastna!!! mam ji soupnout do pokojicku do velke postele nebo jak???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí