Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, nemate niektora skusenost s nocnikom, sedatkom a stupatkomv v jednom?
Maly mi na nocniku moc sediet nechce, vlastne vobec, na sedatko ako tak, sedatko sa nam ale pokazilo a tak musim kupit nove, sucasne chcem stupatko a tak ma napadlo poriesit to takto 3v1, nemate niekto skusenost s nejakym?
Ten jsem už před několika měsíci viděla, líbí se mi ten bílo šedý, nemám ráda ty strakaté stupínky hnusných barev a hlavně to vše skladovat, adaptér na wc atd, takhle je to pohromadě a není to uplně na nic, že. My máme na nočník ještě čas, tak ho nemám a tudíš zkušenost taky ne, ale asi koupím tento. Jen přemýšlím, aby se to s tím dítětem nepřeklopilo, když se na to bude učit sedat, je to takové vysoké a dole malá plocha. ![]()
Ahoj Eli, dakujem, no prave tiez by som chcela nieco viac spratne, ale neviem, ci sa mi to s tymto prave podari… a bojim sa velkosti toho otvoru, mame chlapecka, tak nech ho to zase niekde netlaci… je nejaky asi citlivy ![]()
NO tak nočník za 1290kč naučí to dítě čůrat bez pomoci rodičů ne??? ![]()
Já snad vše koupila přes internet a právě se bojím, aby ten nočník prostě nebyl úplně na ****. ![]()
Taky mám kluka!
Kdyby jsi ho nakonec koupila tak pošli reálné foto a napiš, jak jsi spokojená, nebo malej jak je spokojenej. ![]()
Tak my máme tenhle nočník http://www.terulka.cz/…rajici-M4774
dnes je to přesně týden co ho máme. Nedávala jsem mu téměř žádnou naději, ale tatínek to chtěl zkusit. Hned na něj malej začal chodit
!!! Do té doby, na nočník-obyčejný-odmítal sednout a řval jak jatej, když jsem ho na něj zkoušela posadit. Kakat chodí na WC s prkýnkem už dlouho ale čůrání nám nešlo. Snad to nezakřiknu ale na tenhle nočník chodí a SÁM
. Jen to často stejně končí mimo, protože si sedá mírně šejdrem
ale i tak jsem za něj ráda. ![]()
Diky holky, s fisher price to funguje, tak to je dobry
, teraz som prave ten s mackom pu objavila ia 690, co mi pride dobre, pretoze ked zratam stupinek, nocnik a adapter, tak by to vyslo stejne tak… tak uvidime…pa
… to netvrdim, ze ho to nauci curat, to urcite nie, ale musim stejne kupit jednotlive veci, takze…