Nočník 3v1

941
14.4.11 20:55

Nocnik 3v1

Ahoj holky, nemate niektora skusenost s nocnikom, sedatkom a stupatkomv v jednom?

Maly mi na nocniku moc sediet nechce, vlastne vobec, na sedatko ako tak, sedatko sa nam ale pokazilo a tak musim kupit nove, sucasne chcem stupatko a tak ma napadlo poriesit to takto 3v1, nemate niekto skusenost s nejakym?

http://www.delfinek-detem.cz/…t-years.html

http://www.mimi-kocarky.cz/…nik-3v1.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
elizabethcorleone
14.4.11 21:01

Ten jsem už před několika měsíci viděla, líbí se mi ten bílo šedý, nemám ráda ty strakaté stupínky hnusných barev a hlavně to vše skladovat, adaptér na wc atd, takhle je to pohromadě a není to uplně na nic, že. My máme na nočník ještě čas, tak ho nemám a tudíš zkušenost taky ne, ale asi koupím tento. Jen přemýšlím, aby se to s tím dítětem nepřeklopilo, když se na to bude učit sedat, je to takové vysoké a dole malá plocha. :think:

• Citovat
  • Upravit
941
14.4.11 21:54

Ahoj Eli, dakujem, no prave tiez by som chcela nieco viac spratne, ale neviem, ci sa mi to s tymto prave podari… a bojim sa velkosti toho otvoru, mame chlapecka, tak nech ho to zase niekde netlaci… je nejaky asi citlivy :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
14.4.11 23:12

NO tak nočník za 1290kč naučí to dítě čůrat bez pomoci rodičů ne??? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elizabethcorleone
15.4.11 12:45

Já snad vše koupila přes internet a právě se bojím, aby ten nočník prostě nebyl úplně na ****. :lol:
Taky mám kluka! :lol: Kdyby jsi ho nakonec koupila tak pošli reálné foto a napiš, jak jsi spokojená, nebo malej jak je spokojenej. :lol:

• Citovat
  • Upravit
115
15.4.11 13:20

Tak my máme tenhle nočník http://www.terulka.cz/…rajici-M4774
dnes je to přesně týden co ho máme. Nedávala jsem mu téměř žádnou naději, ale tatínek to chtěl zkusit. Hned na něj malej začal chodit :palec: :potlesk: !!! Do té doby, na nočník-obyčejný-odmítal sednout a řval jak jatej, když jsem ho na něj zkoušela posadit. Kakat chodí na WC s prkýnkem už dlouho ale čůrání nám nešlo. Snad to nezakřiknu ale na tenhle nočník chodí a SÁM :dance: . Jen to často stejně končí mimo, protože si sedá mírně šejdrem :roll: ale i tak jsem za něj ráda. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
15.4.11 14:11

Diky holky, s fisher price to funguje, tak to je dobry :), teraz som prave ten s mackom pu objavila ia 690, co mi pride dobre, pretoze ked zratam stupinek, nocnik a adapter, tak by to vyslo stejne tak… tak uvidime…pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
15.4.11 14:11

… to netvrdim, ze ho to nauci curat, to urcite nie, ale musim stejne kupit jednotlive veci, takze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí