nočník a kakání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
12.5.09 12:54

nočník a kakání

Ahoj,

asi má blbý dotaz ........ Ale dcera začala chodit na nočník. Mám docela problém dostat potom to hovínko z nočníku (kaká trochu mazlavě, není to takový tuhý bobek, který se z nočníku snadno vyklopí …). Jak to děláte vy? A jak potom utíráte prdelku? Přijde mi, že spotřebuju více ubrousků, než když udělala bobka do plíny, to pěkně ležela na zádech a já ti utřela.

Díky za triky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14015
12.5.09 12:57

Zbytky vytřu toaleťákem a pak samozřejmě vymyju, dupku utírám taky toaleťákem (mám syna, resp. dva, ale druhý není zatím relevantní).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
12.5.09 13:49

Můj muž vymyslel tohle: napustit nočník až po okraj vodou, bobek pak začne sám plavat, vše vylít to záchoda a ještě jednou vypláchnout. Nezbyde tam fakt skoro nic (teda aspoň ne z bobanů naší slečny). Sorry za naturalistický popis. :D
A prdelka - toaletní papír, na dočištění ubrousek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
12.5.09 18:32

Mno taky čistím nočník toaleťákem, a prdelku vlhčeným ubrouskem, nebo papírem jak kdy… Musíš prostě roztáhnout půlky a utírat „ekonomicky“ :lol: Mě v 90% případů stačí jeden ubrousek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
879
13.5.09 17:50

Nauč ji pořádně dělat „komín“ - tj. opřít rukama o zem a pořádně vystrčit. Když se to okoření trochou legrace, děti to většinou milují. U nás se vždycky neslo z koupelny hlášení „kakaná… komíííín!!“. Nočník před vylitím dopustit vodou, pokud to nepomůže a není to pak jen na dovypláchnutí, utřít toaleťákem a vypláchnout. Čas od času je meju saponátem a nějakým hadrem, který pak vyhodím, ale nijak extra se tím zase nezabývám.

Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka