nočník a kakání
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Zbytky vytřu toaleťákem a pak samozřejmě vymyju, dupku utírám taky toaleťákem (mám syna, resp. dva, ale druhý není zatím relevantní).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můj muž vymyslel tohle: napustit nočník až po okraj vodou, bobek pak začne sám plavat, vše vylít to záchoda a ještě jednou vypláchnout. Nezbyde tam fakt skoro nic (teda aspoň ne z bobanů naší slečny). Sorry za naturalistický popis. ![]()
A prdelka - toaletní papír, na dočištění ubrousek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mno taky čistím nočník toaleťákem, a prdelku vlhčeným ubrouskem, nebo papírem jak kdy… Musíš prostě roztáhnout půlky a utírat „ekonomicky“
Mě v 90% případů stačí jeden ubrousek…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nauč ji pořádně dělat „komín“ - tj. opřít rukama o zem a pořádně vystrčit. Když se to okoření trochou legrace, děti to většinou milují. U nás se vždycky neslo z koupelny hlášení „kakaná… komíííín!!“. Nočník před vylitím dopustit vodou, pokud to nepomůže a není to pak jen na dovypláchnutí, utřít toaleťákem a vypláchnout. Čas od času je meju saponátem a nějakým hadrem, který pak vyhodím, ale nijak extra se tím zase nezabývám.
Eva
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
asi má blbý dotaz ........ Ale dcera začala chodit na nočník. Mám docela problém dostat potom to hovínko z nočníku (kaká trochu mazlavě, není to takový tuhý bobek, který se z nočníku snadno vyklopí …). Jak to děláte vy? A jak potom utíráte prdelku? Přijde mi, že spotřebuju více ubrousků, než když udělala bobka do plíny, to pěkně ležela na zádech a já ti utřela.
Díky za triky.