Nočník pro chlapečky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
214
22.8.07 09:37

Nočník pro chlapečky

Ahoj lidičky,

chtěla jsem se zeptat: Mám normální nočník (jako byly dřív, když jsme byli malí) po dceři. Teď mám 8,5 měsíčního syna a každou chvilku se po:,–(í, tak ho chci dát na nočník, protože má velké problémy s kakáním a normálně ho u toho musím držet, což při jeho 10 kg není vůbec jednoduché.

Některé kamarádky měli pro kluky speciální nočníky s vyšším předkem, aby jim nečurali ven. Máma mi říkala, že se jim to s bráchou nikdy nestalo.

Tak nevím - mám kupovat nový nočník? :roll:
Díky za odpovědi! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
551
22.8.07 10:09

Ahoj,

taky používám nočníky ještě po nás (3 holky), problémy nebyly a nejsou. :) - No, samozřejmě občas je potřeba na „tu hadičku“ trochu dohlídnout, aby nevedla ven. :lol: Ale celkem rychle se kluk naučil si to rovnat sám. Akorát občas byla nějaká loužička mimo, ale to se stane i u holek… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
siloenka
22.8.07 10:27

já mám pro malého nočník s kačenkou,má vyšší ten předek,přidržovat ho nemusím,je super. já být asi investovala těch pár peněz,myslím,že ten vyšší předek je pro chlapečky lepší. Ale je pravda,že jsme zatím nezkoušeli nic jiného. A zrovna s tou kačenkou není ani tak drahý.Stál něco přes 70kč.
 http://www.nikol.cz/…v_resize.jpg

• Citovat
  • Upravit
28414
22.8.07 10:34

Ahoj, mi máme tenhle modrý nočníček od Bebe-jou
http://bebe-jou.babypark.cz/ImgSer.asp?…
http://bebe-jou.babypark.cz/nocnik+dp36438/
Má tam takové sedátko a tím se udělá velký prostor na čůrání. Nepřeteklo nám to zatím ani jednou, máme ho od března. Navíc má po celém obvodu dole gumu a neklouže po plovoucí podlaze. Taky jsme měli předtím ten s tou kačenkou a prolamovaly se nám ty boční plasty pod nočník a malej do něj vždycky zapadl, takhle si sedne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
siloenka
22.8.07 10:48

janinka: no jo,ten bebe jou vypadá líp,ale ta cena 8O 8O …plasty se trochu prolamujou,ale není to žádné trágo :lol:

• Citovat
  • Upravit
214
22.8.07 10:53

Siloenko, a kolik vážíte? Třeba to taky hraje roli. Beník má 10 kg a je mu teprve 8,5 měsíce…
Tak možná bych měla zainvestovat.

Ale ještě počkám, třeba to zvládne i s tím naším růžovým :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
siloenka
22.8.07 11:01
Táňulka píše:
Siloenko, a kolik vážíte? Třeba to taky hraje roli. Beník má 10 kg a je mu teprve 8,5 měsíce…

Daník má teď něco kolem 16 kg :D :D

• Citovat
  • Upravit
28414
22.8.07 12:00

Dražší je no, ale maximální spokojenost :D Mě se malej vždycky lekl, jak se mu ty plasty zahly dovnitř. Jinak manžel původněl protestoval, že nočník je docela drahý, no ale když ho viděl, zamiloval se do něj :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
22.8.07 12:31

Ahoj!

My máme taky s kačenkou a nijak se nám neohýbá. Většinou na něj kluci sedají obráceně a tak se nestane, že by načůrali ven.
Jinak ten mladší má taky s kakáním problémy, takže kaká tak, že sedím na malé ikeácké stoličce a držím ho nad nočníkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
22.8.07 13:14

No tak já mám taky velkého chlapa a jediný VELKÝ nočník, co se mi podařilo sehnat je tohle od Chicca

http://shop.babetko.sk/…10142913.jpg

zarážku před pindíkem má fakt vysokou, takže vedle čůrat nejde. Měli jsem i něco jako je ten s kačenou, stejný tvar, jen hrací, ale tan byl menší, takže Pepi seděl a pindíka měl namáčklého vepředu. On je sice už starší, takže si umí kontrolovat kam míří, ale i tak je to prostě pro něj pohodlnější.

A míry, 96cm 17kg.
Věrka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4419
22.8.07 14:09

Připojuji se k VerunceK!! Máme ho doma a naprostá spokojenost. Ten s kačenkou má kámoška a nebrat (nic ve zlém :wink: ). Vzadu není ten plast spojený, je tam jakoby vykrojený a její klučík si už několikrát namlel, páč se ten nočník rojel 8O .

Ten od Chicca je super, vepředu je bezvadně vysoký a je velký. Opravdu doporučuju!! Máme skoro 16 kg a bez problémů!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze