Nočník pro kluka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4086
20.1.10 15:27
vitecek píše:
Chicco je bezva, měla jsem ho už před lety pro dceru..Než nám na něj upadl sprcháč a praskl :wink: Vítek má také Curver, na nočník chodí
od 6 měs a to byly nehody mimo hoodně časté,teď už se nám téměř nestává :wink:Asi už to vypiloval :lol: :lol:

A není to třeba, že povyrostl a už mu ten nočník není tak veliký? Jinak si to vysvětlit neumím. Se mnou občas to jde vedle, když je s babičnou a s tátou, tak je to vedle vždycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1133
20.1.10 15:45

Ono,Zuzu,hodně záleží na tom jak ho tam posadím..musí sedět více vzadu..tak mě teď napadá, :lol: že bych si to vypilovala já? :nevim: :lol: A také občas mi dělal to, že jen co jsem se otočila, ručičkou si pindíka nasměroval nahoru,takže teď už dělám dozor. :lol: :lol: Možná ho měl chudáček uskřinutý,a když jej posadím víc dozadu,je to v pohodě a nic ho netlačí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4086
20.1.10 19:38

vitecek, no co jsem studovala, čím to může být, tak jsem zjistila, že prostě čůrá moc silně a že se to po stěně rozstříkne až ven z nočníku. Někdy nepomůže ani když je posazený dozadu. Když to po sobě čtu, tak se až stydím :oops: , ale nevím, jak jinak to popsat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4086
26.1.10 19:26

Dnes jsem se stavila v Ikea na oběd, tak jsem pořídila i nočník. :mrgreen: Kupodivu je zatím bezva a dokonce si malý vybere, že chce jít na ten nový. Asi eufórie z nové věci :lol: Jinak jsme ještě pořídili adaptér na prkýnko, ale to se mu moc nelíbí, po dvou dnech se vrátil zpátky na nočník. Takže nočník z Ikea doporučuju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
16.12.15 22:07

Maminky nevíte kde bych sehnala takový ten klučičí nočník např. toho lachtana jak má hlavu ve předu? Malej jak dosedne tak hned čůrá takže kolikrát nestihnu pindíka zastrčit navíc má teprve 10 měsíců takže sám si to neuhlídá.
Díky za rady:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
16.12.15 22:09

@Pamča posaď ho obráceně a máš to. ;) Syn tak čůral do 2,5 roku určitě.

• Citovat
  • Upravit
ferret
16.12.15 22:11

@Pamča Zadej si do googlu „nočník lachtan“ a vybírej.

• Citovat
  • Upravit
809
16.12.15 22:14

To by mě zajímalo jak to děláš, že hned čůrá, pro mýho kluka působí nočník jak rudý hadr na býka a vychytat kdy čůrá je nemožný, bude mu teprve 11 měsíců, ale i tak to řeším, dcera už 3 měsíce dělala i bobánka do nočníku a od 18 měsíců je bez plen, ale jak naučím kluka netuším :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
16.12.15 22:19

Lachtana jsem kupovala v Bambuli a byl uplne naprd, jediny trochu neprecuravaci byl stary ikeacky.
Lachtan mel stejnak rafek mezi dirou a hlavou, tudiz dite nacuralo na rafek, rozteklo se to po obou stranach a akorat mel pak mokry pinozky. Navic na nej neslo posadit v kalhotech, dite muselo byt dole bez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
16.12.15 22:19

To posazení na opak zkusím:) a na tom googlu asi špatně hledám našlo mi to jen jeden hrací a ten obyč to jen najde a přímo na těch stránkách ho nemají:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
16.12.15 22:21

Ahoj, muzu se zeptat, jak kste docilil toho, ze vam 17ti nebo i mladsi kluci curaji a bobkuji do nocniku? Ja posazuji sveho 17ti meaicniho asi od 10m a jeste nikd nic… :( vubec nema paru co po nem chci a co tam ma jako udelat..poradite? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
16.12.15 22:21

@beeerush já nevím on od prvního posazení hned čůrá a většinou vychytáme i bobana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2965
16.12.15 22:40

@Denis11 jakmile mu stáhnu plínu, tak rád hned čůrá (už od mimina), takže u nás je to rychloakce. pak si sám zatleská a je to. spíš pak z něho nechce dolů a chtěl by si tam strkat ruku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
16.12.15 22:43
@Denis11 píše:
Ahoj, muzu se zeptat, jak kste docilil toho, ze vam 17ti nebo i mladsi kluci curaji a bobkuji do nocniku? Ja posazuji sveho 17ti meaicniho asi od 10m a jeste nikd nic… :( vubec nema paru co po nem chci a co tam ma jako udelat..poradite? :kytka:

Pockat, az k tomu dozraje. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2973
16.12.15 23:27

@Denis11 U nas momentalne v 16 mesicich nocnik videti, do luku jiti… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...