Nočník pro kluka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Nočník pro kluka
Zdravím Vás maminky,
potřebuji poradit ohledně nočníku. Na křtinách jsme dostali nočník curver, jenže se nám stává docela často nehoda a to co má skončit ve vnitř skončí venku.
Jaký máte nočník pro chlapečky aby nečůral ven?
Děkuji za rady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
tak nám se tato „nehoda“ stává snad u každého nočníku. Máme takový ten klasický, potom nočník jako stoličku, u kamarádky mají nočník jako autíčko, ale občas to prostě teče vedle. Vojta už je teda starší, takže občas zajde na záchod a te'd se naučil si pindíka přidržet dolů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U každého ne - máme Tots bots a nestalo se nám to (teda synovi) ani jednou
I sousedka - mamka dvou kluků - ho obdivovala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak na nocniku si pocural nozky taky. Na prkynku mame specialni klucici „blatnik“. Kluk kdyz potrebuje curat, tak ma v tu chvili „letadlo“ a je schopnej si nacurat do obliceje, takze pocitam, ze i pres blatnik budou nehody. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zuz, mame uplne obyc nocnik a taky redukci. Jedno i druhe je dobre..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malý je spokojený na nočníku z Ikey, jen z něj má otlačenou prdelku. Na něm se nehoda nestala. Jinak od začátku čůrá vestoje. Ale pro jistotu je pod nočníkem ručník. A.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
my jsme zkusili asi 4 druhy nočníků, než jsme skončili u klasického nejlevnějšího modelu, do kterého jsme v dětství čůrali už my
Za prvé má vysoký rantl mezi nožičkama a taky má velký otvor, takže Matyáš neměl pinďu nijak uskřípnutýho. Stejně jsem ho ale od začátku učila, aby si na nočníku dával pozor, kam čůrá a držel si pinďu dolů.
S chozením na záchod nám nehody odpadly, čůrá ve stoje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určo doporučuji chicco ten má nejvyšší zobák vepředu co jsme sehnali a je super,žádné nehody a stojí do 200,–. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme to chicco,co sem v odkazu dávala Sunnyside a je fakt dobrej.
- Citovat
- Upravit
Ahoj, my máme nočník Baby Björn, je dražší, ale malej je bez plen od 20měsíců. Je vyšší, dobře se na něm sedí a má vyndavací vnitřní díl. Je ale dražší, nám se osvědčil. Máme i z IKEI, chodí na něj taky v pohodě nebo u babičky, má trochu otlačenou prdelku, ale nehodu jsme nikdy neměli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
taky máme obyč z Ikei, okraj je vysoký a je to v poho, i když je tvrdší, to ano…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Po měsíci nočníkování musím přiznat, že my hlídáme, aby měl Maty při čůrání kolena u sebe. A funguje to. Podle mě sebevyšší výstupek nočníku problém neřeší.
Nebo ještě můžu doporučit pidi nočník (fakt existuje), do kterýho musíš dítě napasovat, a to pak nemá jinou možnost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jééjda, jste se činily ![]()
Moc děkuji. Ono mi nejde, že se vyčurá vedle, to se setře,ale když má v jednom kuse počůraný od toho oblečení,tak to mi vadí.
Zkusím mrknout na to Chicco. Ten Tots Bots vypadá už nějak moc kolosálně, do toho by si nechtěl sednout
Nočníkujeme už od 13 měsíců, zatím si neříká, ale když ho posadím, tak se hned vyčůrá, tak přes den je bez plinky a v noci to občas taky vydrží
Snad to nezakřiknu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chicco je bezva, měla jsem ho už před lety pro dceru..Než nám na něj upadl sprcháč a praskl
Vítek má také Curver, na nočník chodí
od 6 měs a to byly nehody mimo hoodně časté,teď už se nám téměř nestává
Asi už to vypiloval
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit