Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, máte někdo prosím zkušenost s tímto kočárkem? Přemýšlím o něm ale zatím sem nenašla žádné recenze. Moc děkuji.
Ahoj, kdy mas TP? Kočárek máme koupeny, ale mám TP za cca 11 dnů, takže jeste zkušenost nemám, pak muzu napsat
.
Jinak my volili kvůli lehkosti, je dobrý do terénu, prostorný sportak a celkove mi přišel bytelnejsi oproti jiným kočárkum, ale stejně se to nejvíce pozná až časem ![]()
Kočárek je nový, tak recenze zatím moc nejsou, budu ráda, když je sem napíšete ![]()
@IvettS Ahoj
záleží, co od nej ocekavas, ale za mě zatím dobre
malé je teď 6 týdnu a jezdíme prakticky denně.
Kočárek je fakt lehký, taham ho po schodech o pul patro a v pohodě, hrozne lehce se ovládá i jednou rukou.
Dobre se ovlada i pritelovi a to máme výškový rozdíl, on 2m a já 160cm.
Máme uz vyzkoušený i teren.
Takže za mě, za 6 týdnu zkusenosti zatím muzu doporučit, uvidíme, jak budu mluvit za půl roku třeba ![]()
@s.crossb Ahoj. Kočárek mám od prosince 2021, a dá se říct že ho dost používáme. 5-6× týdně určitě. I v terénu jsme s ním kolikrát byli. Máme již asi 2 měsíce nasazený sporťák. A nevím jestli to je tím že dcera je těžší, ale zkřivily se nám přední kolečka, takže manipulace s ním je hrozná. Občas se i kolečka zasenou při zatáčení, kolikrát jsem málem už vjela do lidí…ovládání jednou rukou je už nemožné, hůř se i tlačí jak nejsou ty kolečka rovně.. jakmile pořídíme sporťák dám ho na reklamaci. Protože nejlevnější taky nebyl… podruhé bych si ho upřímně nekoupila..
Zas na druhou stranu, kamarádka pořizovala stejně jak já, ma jen o 9 dní mladšího chlapečka, a ta je spoko, ale taky kočár má venku 2-3× max týdně. Ze začátku když jsem já chodila skoro každý den ven ona vůbec.
@Veroous99 děkuji za recenzi ![]()
My nakonec vybrali Roan bass Next ![]()
Ahoj holky, dávám znovu vědět za nás a hlavně i kdyby někdo třeba hledal recenzi
. Za nás stále ok, malé je teď skoro 17 měsíců, kočár máme od narození, používaný prakticky denně, prvních cca 9 měsíců jsem kočár tahala o půl patro v baráku, teď už cca jen 5 schodů
. Od cca 10-ti měsíců máme sportak a za nás stále vše bez potíží, žádná zkrivena kolečka, žádný problém a doufám, ze nám vydrží případně i pro druhé
a že jsme kočár nesetrili jak v terénu, tak ty schody jak jsem psala výše ![]()