Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj chtěla bych se zeptat jestli Norethisteron chrání před otěhotněním. beru normálně antikoncepci a teď budu nasazovat Norethisteron k vůli oddálnení menstru. tak se chci zeptat jestli budu pořád chráněná::?
@jana72106 pokud bereš antinu nebála bych se…
Norethisteron blokuje ovulaci - ale záleží na tom, od kterého dne cyklu jej bereš.
v příbalovém letáku je psáno, že pokud jej bereš od 5.dne cyklu blokuje ovulaci…
Pokud by jsi jej brala později ( třeba jako já ted od 16dc ) tak tam otěhotnět lze…samozřejme né v tvém případě, pokud bereš antinu. Pro jistotu cinkni svému doktorovi ať máš jistotu…
Já jej te´d budu brát pro léčbu dysfunkčního krvácení…( ustalo hned jak jsem lék nasadila )…a tajně doufáme v to, že se nám podaří otěhotnět
Krásný den,
Děvčata, chtěla jsem se s Vámi poradit. UŽ 4 měsíce jsem to opět nedostala, snažíme se o mimi, ale všechny testy nega. Ale mám takový divní pocit takový 6 smysl, že bych tědka být mohla, jenže… na Hcg pořád nic není vidět a doktorka aby mi vyvolala MS mi nejdříve napsala utroges. a tedka NORETHISTERON. Ale co když jsem tehotná a ještě to není vidět v krvy? Co mám tedka dělat?
prosím o vaší radu ![]()
Děkuji
Ahoj holky, oživuji toto téma, jelikož uz nevim koho se zeptat. ( Vim můžu doktora ale to je poslední možnost
)
1.7. jsem mela normální ms. Pak mela dorazit po 28 dnech jako obvykle. Jenže naplánovali jsme si dovolenou a tak abych mela klid začala jsem 3 dny před očekávanou ms jist norethisteron. Ms stejně dorazila slabé 30.7. a pak uz jsem to nejedla ze to nema cenu. No jenže ted měla dorazit a ta potvora nikde.
Je možné, ze by mi to tak rozhodilo ms??? Všechny příznaky na ms mam.
Ha kvuli zdravotním problémům neberu..
Hlavně me zajímá jestli uz ma někdo zkušenosti s tim rozhozením.
Dekuji
diky to si hodna.. jeste bych se zeptala---fakt tomu nerozumim…mam to brat ako novy datum mens.cyklu???