Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prosím o radu. Chci si obědnat OVU testy z ebay, ale moje angličnitna je vác než mizerná spíš nulová. Mohla by se mi některá z Vás podívat na tento odkaz jestli je to to co chci. Budu moc vděčná děkuju holky za pomoc
http://viewitem.eim.ebay.cz/…6218610/item
S angličtinou jsem na tom podobně
Zadej do seznamu google překladač, ten překládá doslovně celé texty.
Jo je jenom si musis pri objednavce zadat jak to chces nakombinovat. Je to 50 testu a muzes kombinovat tehotensky a ovulacni, treba 45 ovu a 5 tehu, nebo pul na pul nebo jenom 50 ovu. Ale musis jim to napsat.
joo tam si to klidně objednej
já jsem si taky objednávala z Ebay ovu testy a i těhotenský a jsou spolehlivý ![]()
Ahoj, taky sem si je objednala z ebay a byly brzo doma a jsou ok, mám jich ještě hromadu
Ahoj chtěla bych se zeptat jaké máte zkušenosti s ovu a těhotenskými testy z ebay?
Anonymní píše:
Ahoj chtěla bych se zeptat jaké máte zkušenosti s ovu a těhotenskými testy z ebay?
Dobré. 50 testů-libovolná kombinace těhotenské/ovulaČNÍ ZA CCA 300 kč včetně poštovného…za pár dní doma ![]()
Já mam nějaké doma a dnes jsem zkoušela těhotenský a ukazuje mi druhou hodně slabou čárku tak doufám že se tomu dá věřit
Anonymní píše:
Já mam nějaké doma a dnes jsem zkoušela těhotenský a ukazuje mi druhou hodně slabou čárku tak doufám že se tomu dá věřit
Tak to držím palce ![]()