Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky zákládám novou diskuzi, takže všechny snažilky od tohoto měsíce sem
![]()
Příspěvek upraven 30.05.11 v 19:07
ahoj jmenuju se Magda a zkusím se přidat, snažíme se s manželem o druhé mimi už celkově 5 let a stále nic
.třeba se někdo přidá k nám.
Ahojky Magdi,já ted měla pozitivní testy 25jedn. a ms dorazila…
tak se to asi neudrželo.A docházíte do car nebo to ještě necháváte přirodě?My se car bojíme
5let to už je docela dlouhá doba,my rok
snad se k nám někdo přidá.Já jsem Monča ![]()
Ahoj holky,my se s přítelem začali snažit tak před týdnem.Jestli můžu,ráda bych se k vám přidala.
Jinak abych se k Vám představila…
Je mi 19,přítula má 23.Jsme spolu 4 roky a moc bychom chtěli miminko ![]()
kibooolka píše:
Ahojky Magdi,já ted měla pozitivní testy 25jedn. a ms dorazila…tak se to asi neudrželo.A docházíte do car nebo to ještě necháváte přirodě?My se car bojíme
5let to už je docela dlouhá doba,my rok
snad se k nám někdo přidá.Já jsem Monča
ahoj Miselko,určitě se přidej k nám
, snad nebudeš poslední kdo se sem přidá.Jinak to jste ještě dost mladí.Mě je 29let a manželovi 44 let,teď jsem začala brát kyselinu listovou a ještě budu pít kontryhelový čajík ještě bych chtěla se testovat ovulační testy.tak snad je to pro zatím vše. pá holky
![]()
Ahojky miselko
to mě mrzí že jste Magdi takhle narazili
my to budem taky ještě zkoušet normálně,máme 5letou dceru ta se taky ptá často na bratříčka.Tak jí vždycky říkám že čáp zabloudil
holky a co jste už zkusili?Já mám femigard,coneive gel,manža fertil man a já ještě kontrihel
holky já už fakt nevím co zkusit,jinak mě je 25 a manželovi 26let.Třeba bude hromadné testovaní ![]()
takže Mony, ty se snažíš o třetí dítka
? teda to bych asi už nezvládla. Já totiž nemám vůbec lehké, ještě k tomu mi naše babička přestala chodit(maminka mojí maminky)Jedna kamarádka mi řekla, že když budu brát na ni ohled,že neporodím ani ve 40. ale asi na tom bude něco pravdy,vždyť za rok mi bude 30.
Jejda tak to nemáš lehké,no chcem třetí,já se toho nebojím spíš to beru tak že manžel je ze čtyř a my jsme taky ze tří a vychovali nás, oboje rodiče z toho sice málem trefilo,ale staráme se my ![]()
kibooolka píše:
Jejda tak to nemáš lehké,no chcem třetí,já se toho nebojím spíš to beru tak že manžel je ze čtyř a my jsme taky ze tří a vychovali nás, oboje rodiče z toho sice málem trefilo,ale staráme se my
to tedy nemám
,ale zatím jsem se z toho nezbláznila
.tak snad se brzo zadaří.
Jinak já jsem ze tří ,jsme tři sestry,ale původně nás mohlo být 8,ale bohužel moje mamka 5× potratila v časném stádiu těhotenství.Tak doufám, že jsem to nezdědila, nevíš je to dědičné?
Magdi myslím že to dědičné není ale to je můj názor,zas dřív byla jiná doba a ty ženy fakt víc makali a neměli tolik možností jako ted my no
tak se nám to tady moc nerozjelo vid?A v jakém car jste byli? My bychom šli asi do sanusu ale moc k němu nemám důvěru - já už to pomalu totiž vzdávám na přirozený početí,ty jsi 26dc?Já dnes první to se zese potáhne
ovu máš až kolem 20dc
![]()
kibooolka píše:
Magdi myslím že to dědičné není ale to je můj názor,zas dřív byla jiná doba a ty ženy fakt víc makali a neměli tolik možností jako ted my notak se nám to tady moc nerozjelo vid?A v jakém car jste byli? My bychom šli asi do sanusu ale moc k němu nemám důvěru - já už to pomalu totiž vzdávám na přirozený početí,ty jsi 26dc?Já dnes první to se zese potáhne
ovu máš až kolem 20dc
![]()
tak to já vůbec nevím kdy mám ovulku, neboť jsem už předevčírem začala špinit(podle mě brzy)jindy to mám 1-2 před MS,ale teď to je asi 3-4 dny.tak nevím ![]()
koupím si ovu testy a začnu testovat,jen nevím asi budu shánět ty nejlevnější(bohužel není moc financí)ale snad to tolik nestojí
Holky, zdravím vás…
ja se k Vam taky pridam jestli muzu ![]()
Neco o sobe… me je 22, manzelovi 32… snazime se uz pres rok a porad nic
MS mam nepravidelne, ovulku taky…
Zatim do zadneho CARu nechodime, ale pokud to tak pujde dal tak asi zacnem. Porad nejak tajne doufam ze to zvladneme prirozene ![]()