Nové snažilky Duben 2011

1570
3.4.11 12:06

Nové snažilky Červen 2011

Ahojky zákládám novou diskuzi, takže všechny snažilky od tohoto měsíce sem :dance: :mrgreen:

Příspěvek upraven 30.05.11 v 19:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14777
3.4.11 13:15

ahoj jmenuju se Magda a zkusím se přidat, snažíme se s manželem o druhé mimi už celkově 5 let a stále nic :cry:.třeba se někdo přidá k nám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
3.4.11 17:12

Ahojky Magdi,já ted měla pozitivní testy 25jedn. a ms dorazila… :think: tak se to asi neudrželo.A docházíte do car nebo to ještě necháváte přirodě?My se car bojíme :lol: 5let to už je docela dlouhá doba,my rok :nevim: snad se k nám někdo přidá.Já jsem Monča :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
miselka666
3.4.11 17:58

Ahoj holky,my se s přítelem začali snažit tak před týdnem.Jestli můžu,ráda bych se k vám přidala.

Jinak abych se k Vám představila…
Je mi 19,přítula má 23.Jsme spolu 4 roky a moc bychom chtěli miminko :srdce:

• Citovat
  • Upravit
14777
3.4.11 18:39
kibooolka píše:
Ahojky Magdi,já ted měla pozitivní testy 25jedn. a ms dorazila… :think: tak se to asi neudrželo.A docházíte do car nebo to ještě necháváte přirodě?My se car bojíme :lol: 5let to už je docela dlouhá doba,my rok :nevim: snad se k nám někdo přidá.Já jsem Monča :mavam:

ahoj Mony, my byli v CARU jen jednou a stačilo, moc to podle sebe bych nedoporučila.Ale víš ono každý doktor je jiný a my asi trefili na toho ne moc dobrého.(je asi původem asi rumun nebo maďar,protože moc dobře hezky česky nemluvil, má takový divný přízvuk.Ale ještě nám zbývá několik,, triků nebo rad" které jsme ještě nezkusily.Je pravda,že když už máme jedno,tak můžeme být rádi, že máme aspoň ji.Ale když za tebou dojde dítě a zeptá se tě někdy i 3× do týdne kdy budeme mít miminko, tak by člověk zešílel vysvětlovat to 6,5 letému dítěti, že to prostě není jednoduché.

ahoj Miselko,určitě se přidej k nám :-D , snad nebudeš poslední kdo se sem přidá.Jinak to jste ještě dost mladí.Mě je 29let a manželovi 44 let,teď jsem začala brát kyselinu listovou a ještě budu pít kontryhelový čajík ještě bych chtěla se testovat ovulační testy.tak snad je to pro zatím vše. pá holky :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
3.4.11 19:55

Ahojky miselko :mavam: to mě mrzí že jste Magdi takhle narazili :nevim: my to budem taky ještě zkoušet normálně,máme 5letou dceru ta se taky ptá často na bratříčka.Tak jí vždycky říkám že čáp zabloudil :-P :mrgreen: holky a co jste už zkusili?Já mám femigard,coneive gel,manža fertil man a já ještě kontrihel :mrgreen: :mrgreen: :nevim: holky já už fakt nevím co zkusit,jinak mě je 25 a manželovi 26let.Třeba bude hromadné testovaní :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
3.4.11 20:22

takže Mony, ty se snažíš o třetí dítka :roll: ? teda to bych asi už nezvládla. Já totiž nemám vůbec lehké, ještě k tomu mi naše babička přestala chodit(maminka mojí maminky)Jedna kamarádka mi řekla, že když budu brát na ni ohled,že neporodím ani ve 40. ale asi na tom bude něco pravdy,vždyť za rok mi bude 30.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
3.4.11 20:36

Jejda tak to nemáš lehké,no chcem třetí,já se toho nebojím spíš to beru tak že manžel je ze čtyř a my jsme taky ze tří a vychovali nás, oboje rodiče z toho sice málem trefilo,ale staráme se my :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
3.4.11 21:35
kibooolka píše:
Jejda tak to nemáš lehké,no chcem třetí,já se toho nebojím spíš to beru tak že manžel je ze čtyř a my jsme taky ze tří a vychovali nás, oboje rodiče z toho sice málem trefilo,ale staráme se my :hug:

to tedy nemám :-( ,ale zatím jsem se z toho nezbláznila :mrgreen: .tak snad se brzo zadaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
3.4.11 21:37

Jinak já jsem ze tří ,jsme tři sestry,ale původně nás mohlo být 8,ale bohužel moje mamka 5× potratila v časném stádiu těhotenství.Tak doufám, že jsem to nezdědila, nevíš je to dědičné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
3.4.11 21:49

Magdi myslím že to dědičné není ale to je můj názor,zas dřív byla jiná doba a ty ženy fakt víc makali a neměli tolik možností jako ted my no :cry: tak se nám to tady moc nerozjelo vid?A v jakém car jste byli? My bychom šli asi do sanusu ale moc k němu nemám důvěru - já už to pomalu totiž vzdávám na přirozený početí,ty jsi 26dc?Já dnes první to se zese potáhne :nevim: ovu máš až kolem 20dc :pocitac: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
3.4.11 21:53

teda já mám ovu kolem 20dc :mrgreen: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
3.4.11 21:59
kibooolka píše:
Magdi myslím že to dědičné není ale to je můj názor,zas dřív byla jiná doba a ty ženy fakt víc makali a neměli tolik možností jako ted my no :cry: tak se nám to tady moc nerozjelo vid?A v jakém car jste byli? My bychom šli asi do sanusu ale moc k němu nemám důvěru - já už to pomalu totiž vzdávám na přirozený početí,ty jsi 26dc?Já dnes první to se zese potáhne :nevim: ovu máš až kolem 20dc :pocitac: :-D

tak to já vůbec nevím kdy mám ovulku, neboť jsem už předevčírem začala špinit(podle mě brzy)jindy to mám 1-2 před MS,ale teď to je asi 3-4 dny.tak nevím :nevim:
koupím si ovu testy a začnu testovat,jen nevím asi budu shánět ty nejlevnější(bohužel není moc financí)ale snad to tolik nestojí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ella:o)
3.4.11 22:05

Holky, zdravím vás…
ja se k Vam taky pridam jestli muzu :dance:
Neco o sobe… me je 22, manzelovi 32… snazime se uz pres rok a porad nic :zed: MS mam nepravidelne, ovulku taky…
Zatim do zadneho CARu nechodime, ale pokud to tak pujde dal tak asi zacnem. Porad nejak tajne doufam ze to zvladneme prirozene :cert:

• Citovat
  • Upravit
14777
3.4.11 22:12

ahoj Ello, vítej mezi nás

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat