Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
gabka34 píše:
Ahojky
taky jsme se prave s manzelaem zacali znovu snazit o mimco …uz po treti …tak jestli se k vam muzu pridat…poprve jsem byla tehu loni v lednu ..prisli jsme o mimi na konci 3 mesice pak nasledodvala revize a 3mesicni cekani pak nove snazenicko …tehotenstvi a 8 tt konec …
Takze ted jsme se pustili po x vysetreni znova do snazenicka a z celehodoufame ze budeme nejen tehotni ale i uspesne projdeme tehotenstvim az do konce.
Je mi 35 takze uz nejvyssi cas na prvni tehu .
Ahojky,taky te tu vitam,a moc drzim palecky a doufam,ze se nam vsem tady zadari ![]()
HOLKY NA JINÉ DISKUZI SE STRHLA HÁDKA TAK JEN PRO TY CO SE K NÁM CHTĚJÍ PŘIDAT: TADY SE NEODSUZUJE ZA NÍZKÝ VĚK,POTRAT A PODOBNÉ VĚCI! PROSÍM O NERASTISTICKÉ NÁZORY A NIC PODOBNÉHO NEBO JAKÉKOLIV ODSUZOVÁNÍ.
kibooolka píše:
HOLKY NA JINÉ DISKUZI SE STRHLA HÁDKA TAK JEN PRO TY CO SE K NÁM CHTĚJÍ PŘIDAT: TADY SE NEODSUZUJE ZA NÍZKÝ VĚK,POTRAT A PODOBNÉ VĚCI! PROSÍM O NERASTISTICKÉ NÁZORY A NIC PODOBNÉHO NEBO JAKÉKOLIV ODSUZOVÁNÍ.
myslím že to není fér vůči mladším holkám odsuzovat je já po dítěti toužím od svých 18-ti let a začínám se o něj snažit až ve 26-ti a to jen díky kamarádovi protože mě holt přitahují víc baby ![]()
kibooolka píše:
taky jsem si orecetla par diskuzi a nechtela jsem se pridavat,tak jsem rada,ze je tu nova diskuze
![]()
Ivi každý z nás je člověk
jsem ráda že jste se přidali držím palečky at to vyjde.Být lesba nebo gai není ostuda,nikdo se na svět neprosil.Ivi já v 19ti porodila první
vím co to je chtít mimi
holky jak se připravujete na velikonoce?Aji taky tě vítám
kibooolka píše:
Ivi každý z nás je člověkjsem ráda že jste se přidali držím palečky at to vyjde.Být lesba nebo gai není ostuda,nikdo se na svět neprosil.Ivi já v 19ti porodila první
vím co to je chtít mimi
holky jak se připravujete na velikonoce?Aji taky tě vítám
dekuji kibooolko
presne tak jsem taky rada,ze se nikdo za nic co je nebo neni nestydi.ja porodila v 18 letech a jsem na to pysna ![]()
Mony, tak teď mě nějak zmizelo během dne špinění,takže nevím co to může být, bolesti v podbřišku nemám,ale teď chodím častěji na záchod(snad jen kontrolovat toaleťák, zda není náznak přicházející MS)asi už jsem tím posedlá
.
jj
já když jsem se někam chtěla přidat tak jsem viděla že už jsou třeba na 1000stránce a to už není ono.Taky nechápu co okolí má proti mladým mamčám vždyt to neznamená že bude špatná máma
Každý jé třetí chcete!No a co?My se budem starat a tak fakt bych z toho ![]()
Magdi
třeba to tam je!Jen špinění?To klído může být zahnizdování ![]()
Káťo, Ajo, Gabko, Ivasko, vcechny Vas tady vitam mezi nami… holky, ja jsem tady hodku nebyla a vy jste se pekne rozjely… nestiham docitat
)))
Dneska to balim, zitra vstavam o pul 6, preji dobrou noc.....
kibolko, zitra se ti ozvu ohledne toho metriku.. zkusim to nejprve kliknout na ten tvj a kdyztak te poprosim o pomoc…
**Holky, ja jeste taky zadne mimco nemam, jsem uz 4 roky vdana a o miminko se snazime intenzivne rok…
**
Příspěvek upraven 04.04.11 v 22:24
kibooolka píše:
jjjá když jsem se někam chtěla přidat tak jsem viděla že už jsou třeba na 1000stránce a to už není ono.Taky nechápu co okolí má proti mladým mamčám vždyt to neznamená že bude špatná máma
Každý jé třetí chcete!No a co?My se budem starat a tak fakt bych z toho
ve vsem souhlasim
![]()
AjaPol píše:kibooolka píše:ve vsem souhlasim
jjjá když jsem se někam chtěla přidat tak jsem viděla že už jsou třeba na 1000stránce a to už není ono.Taky nechápu co okolí má proti mladým mamčám vždyt to neznamená že bude špatná máma
Každý jé třetí chcete!No a co?My se budem starat a tak fakt bych z toho
![]()
holky taky vás opustím, půjdu spát, mějte se fajn, zítra ránu tu budu. zítra budu snad moudřejší
, tak dobrou noc
![]()
ja si taky myslim ze upalne nezalezi na veku … lepsi mladicka mamca bez problemu nez kdyz to pak nejde .
Ivas…tak to je kamarad zlatej ze to pro tebe udela vid.Tak preji at se brzo zadari .
ja vyhledem k tomu ze jsem na miminu uz docela dlouho tak si pisu i v jine diskusi a tam jsou holciny hrozne fajn ale uz maji vice mene vsechni mimi nebo jsou tehu tak uz maji i jine starosti
.
Magdi tak ze by? a kolikatej mas DC ? to by bylo - moc bych ti to prala po tak dlouhem cekani ![]()