Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, v jaké fázi toho objednání tam mám napsat kolik chci jakých testů? Už je mám jakoby v košíku a nikde tam nic nevidím, chtějí už jen závazně potvrdit nákup…
IMI píše:
Jo je jenom si musis pri objednavce zadat jak to chces nakombinovat. Je to 50 testu a muzes kombinovat tehotensky a ovulacni, treba 45 ovu a 5 tehu, nebo pul na pul nebo jenom 50 ovu. Ale musis jim to napsat.
Kiwio píše:
Holky, v jaké fázi toho objednání tam mám napsat kolik chci jakých testů? Už je mám jakoby v košíku a nikde tam nic nevidím, chtějí už jen závazně potvrdit nákup…IMI píše:
Jo je jenom si musis pri objednavce zadat jak to chces nakombinovat. Je to 50 testu a muzes kombinovat tehotensky a ovulacni, treba 45 ovu a 5 tehu, nebo pul na pul nebo jenom 50 ovu. Ale musis jim to napsat.
Objednáš a pak pošleš zprávu prodejci.
Jenny a můžu platit klasicky kartou nebo si musím zřídit to Paypal? Nebo je to to samé? (Promiň za možná stupidní dotaz, ale zatím jsem si vždycky vyšla s kartou i při platbě letenek u Ryaneira …)Děkuji.
Kiwio píše:
Jenny a můžu platit klasicky kartou nebo si musím zřídit to Paypal? Nebo je to to samé? (Promiň za možná stupidní dotaz, ale zatím jsem si vždycky vyšla s kartou i při platbě letenek u Ryaneira …)Děkuji.
Musíš si zřídit paypal(je to zadarmo). Někteří prodejci občas nabízejí jiný způsob (převod), ale většinou ne těm, co nejsou z UK a taky je převod hooodně drahej.
Holky, obnovuji diskuzi ![]()
Zjistila jsem, že ovu testy vyjdou na ebay levněji, ale neumím moc anglicky ani s tím nemám zkušenosti. Nechystáte se některá objednávat, že bych se přidala? Prosím prosím, díky ![]()
@Ewista píše:
Holky, obnovuji diskuzi
Zjistila jsem, že ovu testy vyjdou na ebay levněji, ale neumím moc anglicky ani s tím nemám zkušenosti. Nechystáte se některá objednávat, že bych se přidala? Prosím prosím, díky
Ahoj a už máš nějaké testy vyhlídlé? Že bych nato mrkla a případně se domluvili ![]()
@saani Já vůbec nevím
Všichni tu píší o tom, že je tam objednávají, že vyjdou na polovinu i s poštovným, ale název nevím. Ty nemáš zkušenost? Jinak moc děkuju za ochotu ![]()
@saani Našla jsem chválu na tyhle, dají se nakombinovat, takže třeba 45 ovu a 5 těhu ![]()
http://viewitem.eim.ebay.cz/…6218610/item