Ovulační test z eBay

Napsat příspěvek
Velikost písma:
347
19.9.11 21:58

Holky, v jaké fázi toho objednání tam mám napsat kolik chci jakých testů? Už je mám jakoby v košíku a nikde tam nic nevidím, chtějí už jen závazně potvrdit nákup…

IMI píše:
Jo je jenom si musis pri objednavce zadat jak to chces nakombinovat. Je to 50 testu a muzes kombinovat tehotensky a ovulacni, treba 45 ovu a 5 tehu, nebo pul na pul nebo jenom 50 ovu. Ale musis jim to napsat.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
19.9.11 22:37
Kiwio píše:
Holky, v jaké fázi toho objednání tam mám napsat kolik chci jakých testů? Už je mám jakoby v košíku a nikde tam nic nevidím, chtějí už jen závazně potvrdit nákup…
IMI píše:
Jo je jenom si musis pri objednavce zadat jak to chces nakombinovat. Je to 50 testu a muzes kombinovat tehotensky a ovulacni, treba 45 ovu a 5 tehu, nebo pul na pul nebo jenom 50 ovu. Ale musis jim to napsat.

Objednáš a pak pošleš zprávu prodejci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
19.9.11 22:56

Jenny a můžu platit klasicky kartou nebo si musím zřídit to Paypal? Nebo je to to samé? (Promiň za možná stupidní dotaz, ale zatím jsem si vždycky vyšla s kartou i při platbě letenek u Ryaneira …)Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
19.9.11 23:11
Kiwio píše:
Jenny a můžu platit klasicky kartou nebo si musím zřídit to Paypal? Nebo je to to samé? (Promiň za možná stupidní dotaz, ale zatím jsem si vždycky vyšla s kartou i při platbě letenek u Ryaneira …)Děkuji.

Musíš si zřídit paypal(je to zadarmo). Někteří prodejci občas nabízejí jiný způsob (převod), ale většinou ne těm, co nejsou z UK a taky je převod hooodně drahej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3987
22.8.13 17:07

Holky, obnovuji diskuzi :)
Zjistila jsem, že ovu testy vyjdou na ebay levněji, ale neumím moc anglicky ani s tím nemám zkušenosti. Nechystáte se některá objednávat, že bych se přidala? Prosím prosím, díky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
22.8.13 19:15
@Ewista píše:
Holky, obnovuji diskuzi :)
Zjistila jsem, že ovu testy vyjdou na ebay levněji, ale neumím moc anglicky ani s tím nemám zkušenosti. Nechystáte se některá objednávat, že bych se přidala? Prosím prosím, díky :D

Ahoj a už máš nějaké testy vyhlídlé? Že bych nato mrkla a případně se domluvili :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3987
22.8.13 20:29

@saani Já vůbec nevím :-) Všichni tu píší o tom, že je tam objednávají, že vyjdou na polovinu i s poštovným, ale název nevím. Ty nemáš zkušenost? Jinak moc děkuju za ochotu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3987
22.8.13 20:33

@saani Našla jsem chválu na tyhle, dají se nakombinovat, takže třeba 45 ovu a 5 těhu :-)
 http://viewitem.eim.ebay.cz/…6218610/item

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
26.11.14 15:40

Nechcd nekdo objednat testy? Moc tomu nerozumim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí