Norethisteron a otěhotnění

Anonymní
4.4.11 16:39

Norethisteron

Ahoj holky,chtěla bych se zeptat…
už delsi dobu mam potize s nepravidelnym cyklem a castym spinenim.....mimo to sse snazime otehotnet ale naejko sa nedari :cry:
asi pred 12 dny sem zasla k zenskej doktorke s tim ze spinim uz dva tydny ale nekrvaci a to jsem to mela met.....dala mi Norethisteron na 10 dni 3krat 1 tabletu…spineni prestalo temer hned.. v sobotu rno jsem dobrala poslední tabulku a menzes porad nikde…TT test jsem si delala pred tim nez jsem snedla prvni tabletu a byl negativny ale asi tyden pred tim nez jsem zasla k mudr. jsme se tulili…myslite ze bych snad mohla byt tehotna???? nebo ma prijit menstruace pozdej ne hnet po dobrani leku???pocas brani lkeu jsem se netululi pac nam to doktorka zakazala skrz mozne vrozene vady plodu.. byla bych rada kdyby ste me nektera poradila… testovat sa nechu,,.tech sklamami uz bylo dost… diky za odpovedi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
193
4.4.11 16:45

Podívej, v letáku píšou, že menses se dostaví 2.-4. den po vysazení, takže máš ještě čas. Na druhou stranu je samozřejmě dle mého možné všechno, ale bez případnho testování to asi nezjistíš 8-o . Být tebou v klidu ještě dva dny vydržím, když nepřijde, zkusila bych test a dál se uvidí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
4.4.11 18:11
Anonymní píše:
testovat sa nechu,,.tech sklamami uz bylo dost… diky za odpovedi.

Ahoj,tady snad nejde o zklamani,ted snad mit dve carky nechces ne?Myslim po Norethisteronu. Jak uz psala stepikm, pockej jeste 2-3 dny, ja to taky vzdycky dostavala po praskach spis dele, nez drive.
Kdybys nemohla vydrzet, test si udelej, myslim, ze ted tehotenstvi zadouci neni (ale myslim na 99% ze tehu nejsi, Norethisteron je silny lek, dokaze to pekne stopnout)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
4.4.11 18:23

Ahoj, tak já tě musím velmi, ale velmi varovat, bohužel s tím mám zkušenosti a byl to jeden z důvodů, proč jsem si našla nového gyndra. Tak Norethisteron je absolutně nevhodný pro úpravu cyklu pro ženy, které plánují otěhotnět. V tomto případě se užívá utrogestan nebo duphaston. Můj nový dr., když jsem mu řekla, že mi dr. dala norethisteron a plánuju dítě, tak se málem vyvrátil. Běž ke své lékařce a nenech se uchlácholit kecama, ať ti místo toho napíše příště utrogestan nebo duphaston. Je totiž málo pravděpodobné, že by se ti cyklus upravil hned po 10 dnech braní. Já brala utrogestan 5 měsíců… i v těhu…akorát jsem pak potratila.
Přeju ti moc štěstí, dej vědět, jak jsi dopadla.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.4.11 18:36

tak to ste mi holky nahnali strachu.. jestli to bude jeste horsi tak nevim nevim co budu delat…

• Citovat
  • Upravit
4181
4.4.11 18:50

Klid, neblazni ! Jeste je brzy, pockej tak do stredy, „teta“ urcite prijede :wink:
No a pak si zajdi k dr a popros ji o jiny prasky, kdyz je u tebe zadouci tehotenstvi. Ja napr. brala Proveru - a otehnotnela jsem s ni (a dite je normalni :mrgreen: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.11 19:03
nakukovatelka píše:
Klid, neblazni ! Jeste je brzy, pockej tak do stredy, „teta“ urcite prijede :wink:
No a pak si zajdi k dr a popros ji o jiny prasky, kdyz je u tebe zadouci tehotenstvi. Ja napr. brala Proveru - a otehnotnela jsem s ni (a dite je normalni :mrgreen: ).

proveru jsem brala 2 mesice ale byla jsem abnormalne vztekla..chudak muj si skusil sve :oops: :-) a druhy mesic co jsem ji brala jsem prospinila cize promne ztrata casu :-( ale vcil jsem vsadila na caj Gravozen…

• Citovat
  • Upravit
sad 1
4.4.11 19:36

Taky myslím, že buď v klidu, ale pokud ti bude zase chtít dát norethisteron, tak ji požádej o utroš nebo duphaston, ty otěhotnění dokonce podporují.

• Citovat
  • Upravit
4181
4.4.11 20:08
Anonymní píše:
nakukovatelka píše:
No a pak si zajdi k dr a popros ji o jiny prasky, kdyz je u tebe zadouci tehotenstvi. Ja napr. brala Proveru - a otehnotnela jsem s ni (a dite je normalni :mrgreen: ).
proveru jsem brala 2 mesice ale byla jsem abnormalne vztekla..chudak muj si skusil sve :oops: :-) a druhy mesic co jsem ji brala jsem prospinila cize promne ztrata casu :-( ale vcil jsem vsadila na caj Gravozen…

Me uz pozdeji Provera taky nefungovala. Ja se po 2 tehotenstvich vratila poslusne (a trochu nerada) k HA. Jinak mam cyklus naprd. Norethisteron je drzak, ten funguje spolehlive, ale s otehotnovanim se fakt nesnese.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
4.4.11 20:49

Mně hrozně pomohl ten utrogestan i na podporu sliznice a taky jsem konečně po něm po 3 měsících otěhotněla…před ním mi nerostal sliznice po kyretáži, takže doporučuju :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.4.11 21:22
sad 1 píše:
Mně hrozně pomohl ten utrogestan i na podporu sliznice a taky jsem konečně po něm po 3 měsících otěhotněla…před ním mi nerostal sliznice po kyretáži, takže doporučuju :pankac:

ten je na recept? nebo volne prodejny v lekarne?

• Citovat
  • Upravit
sad 1
4.4.11 21:31
Anonymní píše:
sad 1 píše:
Mně hrozně pomohl ten utrogestan i na podporu sliznice a taky jsem konečně po něm po 3 měsících otěhotněla…před ním mi nerostal sliznice po kyretáži, takže doporučuju :pankac:

Na recept. Jestli chceš, zítra ti napíšu více, dnes už jdu do hajan, tak dobrou :mavam: :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.4.11 22:29
sad 1 píše:
Anonymní píše:
sad 1 píše:
Na recept. Jestli chceš, zítra ti napíšu více, dnes už jdu do hajan, tak dobrou :mavam: :mavam: :mavam:

ok, diky, hezke sny.. :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.4.11 12:29
Anonymní píše:
sad 1 píše:
Anonymní píše:
sad 1 píše:
Na recept. Jestli chceš, zítra ti napíšu více, dnes už jdu do hajan, tak dobrou :mavam: :mavam: :mavam:

tak holky dneska mrcha dosla :dance:

• Citovat
  • Upravit
sad 1
5.4.11 12:47
Anonymní píše:
Anonymní píše:
sad 1 píše:
Anonymní píše:
sad 1 píše:
tak holky dneska mrcha dosla :dance:

tak vidíš, to je dobře a potom zkoušet, moc držím pěsti :andel:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí