Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dobry den, byly mi zjisteny anovulacni cykly. Navic po laparoskopii mi byl seriznut čípek - mela jsem adenokarcinom a srostlo mi hrdlo. takze cesta k poceti velice daleka a psychicky narocna.Od zita ma uzivat 1×3 Norethisteron-nevim na co je? Po dobu 10 dni.Pak se ma snad dostavit menstruace a od 5. dne menstruace uzivat Clostilbegyt po dobu 5 dni,1 denne. Akorat si nejsem jista jestli Clostik uzit 5den od ms nebo udelat 5 dni pauzu po Norethisteronu a pak Clostik? mc dekuji za pomoc
@Radunka87 a to jetakový problém vzít telefon a zeptat se na to doktora??A klidně i 10×, ale hlavně ze sebe nedělat chytrou, když to evidentně nechápu-na tom není nic špatného ani hloupého přeci
Odpoved mas uz v otazce: od pateho dne menstruace=paty den cyklu od zacatku krvaceni ![]()
Neni no:-) jsem nestastna celkove z te diagnozy.tak me i zajimaji nazory na kombinaci techto 2 leku
@Radunka87 norethisteron ti vyvola MS, a od 5dne MS uzivat clostil. teda takto sem to mela vzdy ja. po dobrani norethisteronu by MS mela dorazit do 3dnu. des pak na IUI
Kez by to bylo tak jednoduche.mam srostle delozni hrdlo po laparoskopickem odstraneni prevazne casti cipku.dnes mel byt postkoitalni test a vubec se do me nemohl dostat..dost vysetreni predemnou a od pondeli nastuouji do nove praci a neumim si predstavit ze se budu uvolňovat k doktorum. ach jo