Záněty ecoli

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
103
7.9.16 23:24

Záněty ecoli

Ahojte, chci se jen zeptat na vaše zkušenosti, rady. Trpím uz asi 2-3 roky na zanety ecoli, které se stěhují z mocaku do ženských partií. Brala jsem uz několikrát ATB, ale vždy se zánět vrátí. Nemám bolesti, jen mám prostě bacila, který se u me zabydlel a je zde pořád. Bojím se, ze tím ze mám neustále výtoky, zanety, ze uz budu neplodna. Měly jste také dlouhodobě ecoli a neměly jste problém otěhotnět? Dr. tvrdí, ze by se to bez léčby muselo pěstovat roky, aby byly vejcovody nepruchozi.me se to ale nezdá, tělo se přece zanetum vždy nějak brání…budu ráda za vaše příspěvky a zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
7.9.16 23:43

Neboj, já to měla několik let než jsem se toho zbavila. Neplodná sice jsem, ale z jiného důvodu, vejcovody mám čistý.

• Citovat
  • Upravit
8.9.16 06:06

Ahoj, ja trpim na tyto zanety cca kolem 9 let… nejen mocoveho mechyre, ale k tomu vzdy gynekologickeho puvodu - jakozto kvasinky atd… vzdy tak parkrat do roka.. no loni to vygradovalo tak, ze od kvetna - do prosince, jsem to mela nonstop, po kazdych atb za 3 dny znovu, + k tomu i ty zanety… vzdy E.Coli.. bud rada, ze bez bolesti, ja mela takove silene bolesti, brecela jsem..jezdila po nemocnicich, urologie atd… brala jsem 12 ruznych druhu atb, k tomu ruzne cipky masti, verim ze jsem za leky vyhodila fakt dost tisic penez… no a jinak rok jsem nemohla otehotnet, pak jsem teda sla na doporuceni dr uz na neschopenku, s tim ze to poradne vylecim, nebot jsem s tim porad chodila do prace a pak se zamerime na to, proc nemuzu byt tehotna.. sla jsem na neschopenku, brala dalsi atb a pak jsem zjistila, ze jsem tehotna.. ted mam doma 14 denni holcicku.. :-) Nicmene, letos jsem mela zanet mocoveho mechyre jednou, vicekrat sice nalez bakterie, takze cipky atd, ale rozhodne lepsi, nez loni. Musim zaklepat… Takze nehaze flintu do zita, ono to pujde!!!:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
8.9.16 06:29
@Štrumfeta píše:
Ahojte, chci se jen zeptat na vaše zkušenosti, rady. Trpím uz asi 2-3 roky na zanety ecoli, které se stěhují z mocaku do ženských partií. Brala jsem uz několikrát ATB, ale vždy se zánět vrátí. Nemám bolesti, jen mám prostě bacila, který se u me zabydlel a je zde pořád. Bojím se, ze tím ze mám neustále výtoky, zanety, ze uz budu neplodna. Měly jste také dlouhodobě ecoli a neměly jste problém otěhotnět? Dr. tvrdí, ze by se to bez léčby muselo pěstovat roky, aby byly vejcovody nepruchozi.me se to ale nezdá, tělo se přece zanetum vždy nějak brání…budu ráda za vaše příspěvky a zkušenosti

Ahoj. E.coli je prirozena bakterie, ktera zije ve strevech. Nekdy mohou byt dlouhotrvajici zanety, vznikle touto bakterii, zpusobene celkem banalne a to, nesikovne provadenou ocistou po velke potrebe. Nerikam, ze je to tvuj pripad, ale stava se to dost casto. K vyreseni problemu pak staci velmi malo. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
8.9.16 07:16

@Štrumfeta já to mám taky už strašně dlouho a nemůžu se toho zbavit. Děti ještě nechci, ale doufám že neplodná kvůli tomu nebudu. Hygienu dodržuju tak fakt nevím čím to může být :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11545
8.9.16 07:52

Ja mela nekolikrat zjistenou e.coli,neustale vytoky, bohuzel jsem 2×potratila a az jsem to pomoci bylinek vylecila, znovu jsem otehotnela a mam 5timesicni holcicku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
8.9.16 08:27

Já měla záněty moč. cest několik let a otěhotnění u mě nebyl problém. Pokud máš pořád stejnou bakterii, můžeš mít někde rezervoár, kde se bakterie usídlila. Já to tak měla také, měla jsem divertikl moč. měchýře a tam se mi držela bakterie. Po dobrání ATB byl opět zánět. Také je potřeba při zánětu dělat výtěry a kultivace, i z pochvy a moč. trubice. Po velké potřebě se osprchovat nebo aspoň utřít namoč. toaletákem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
15.9.16 19:19

@misa1967 Ahoj,muzes mít prosím říct, které bylin jsi užívala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11545
15.9.16 20:05

@Štrumfeta no ja mela pulrocni kuru od f. Nadeje a ty bylinky se tam stridaly.Uz si nepamatuju jak sly po sobe.
Pokud mas zajem, najdi si stranku Jarmila Podhorna Nadeje a napis pani email co mas za problem a ona ti sestavi kuru ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
12.1.23 23:24

@nikinkaaa0013
Ahoj
Navazují na tvojí zkušenost s ecoli ikdyz už je to starý příspěvek…z důvodu že jsi se zmiňovala že jsi měla bolesti a objížděla nemocnice
Můžu se zeptat jakého typu bolesti a kde jsi měla?

Já totiž bojují s ecoli kandidouba enterecocusem v pochvě už 4mesice…a jtomu jsem měla ecoli i v močáku, 6tery ATB a nic..mám šílený bolesti podbřišku, ale že to nemůže způsobit ecoli a oblast intimních partií…
Jak jsi se toho zbavila?
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.1.23 23:47

@ESlunce
Ahoj, v pohodě. Sice sem nechodím, ale piplo mi to na email. Měla jsem krev v moči, strasne bolesti v podbřišku, řezání, nemohla jsem vstat ani z WC..
Nakonec mi pomohla gynekoložka, furantoin na to zabíral nejlépe, ale na ten jsem alergická, nakonec pro mě našla ještě jedny ATB a teď nevím název… Po porodu se to zlepšilo a teď to mivam jednou za rok.. teď snad už ani více jak rok jsem neměla.. když trochu na jaře a podzim při změnách pocasi mě začne pálit, hned dám čaje, teplo a urinal a snažím se to podchytit v začátku.. většinou to vyjde… Pokud s tím máš problémy, zkus akupunkturu a homeopatika, bylinky… Je to fakt zázrak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí