Norit - prací prášek

1255
27.9.04 21:32

Norit - prací prášek

Ahojky,

naše dcera má atopický ekzém (mokvavý). Doteď jsem prala v Lovele. Mamka mi donesla tekutý Norit, na kterém je uvedené, že je hypoalergenní a taky, že nemusíte použít aviváž.
Máte s ním nějaké zkušenosti?? Nevím teda jak vychází cenově, protože jsem ho dostala.

Díky AJKA, Lenička 2 roky, Lukášek 1 měsíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3596
27.9.04 22:43

Ahoj Ajko,

já používám Norit na praní choulostivého prádla (vlněných, fleesových věciček) a jsem s ním moc spokojená. Já i dcera máme atopický ekzém a žádné problémy nebyly. a mně rozhodně voní líp než Lowela. Jen k té aviváži. Při ekzému bys rozhodně žádnou používat neměla, ale to asi víš.

Hodně štěstí

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
28.9.04 17:59

Ahoj Ajko, já jsem před týdnem objevila Titan Baby, 2 kg za 129 kč a zatím se nám ekzém nezhoršil. Norit jsem ještě nezkoušela, zatím jsem ho v obchodech nenašla. Vega

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
28.9.04 23:08

Ahojky,

Titan Baby používám taky. Nejvíc peru v Senza pro děti a jsem s tím moc spokojená. Karolínce je dnes 19 měsíců a stále přídávám máchání.

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vvv
1364
30.9.04 23:25

minirisk

Ahoj, zkus si sehnat svedsky prasek pro alergiky Minirisk. Taky mame atopicky ekzem (malymu je 11 mesicu), tento prasek nam doporucil pediatr a vsechno je uplne v pohode. Stejna firma dela i avivaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí