Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
jasně, že batůžek, moderní a elegantní, třeba já mám takový ten tvrdý, jakoby kufrový ![]()
Také mám batůžek- volné ruce jsou k nezaplacení- už asi 7 let (to je od doby kdy začal chodit 1. syn).
Jen se časem z batůžku stává batoh a těžkne, jak se přidávají léta a děti… ![]()
ahoj teprve začínáme takhle chodit,nosilajsem tašku přes rameno a naprosto nepraktické , teď nosím batoh a berfektní - mám tam klíče ,peněženku , pytlíky na psí hovínka, jídlo ,pití , plínku a vlhčený ubrouzky
No,já nosím baťůžek,v něm mám náhradní slipíky a teplé tepláčky,kdyby se malej počůral.mám tam i pití a doklady k autu a tak-to když jedem nacvíčo nebo k našim.
Pokud jdeme na procházku,tak nosím jenj dokladovku,kde mám kapesníky,peněženku,foťák.
apropos k batohu nosím i v igelitce nočník
![]()
veselabaculko,trochu OT,ale chtěla jsem ti to už napsat:fotka je moc moc pěkná,moc ti to sluší ![]()
To je teda zajímavé, já u nás mamku s baťůžkem ještě nepotkala
… ani s tvrdým ani s měkkým.
tetma píše:momi33 píše:apropos k batohu nosím i v igelitce nočník![]()
![]()
![]()
jj,už si připadám jak blázen ![]()
ale furt lepší,než kdyby měl pleny ![]()
já také nosím batoh a to téměř všude,nějak si to bez nemůžu dovolit nějak jít
, i k doktorovi s ním chodím,nemám se za co stydět, karta se tam pěkně vejde nemusím ji tahat v igelitce,co kdybych ji náhodou zapomněla v autobuse(myslím tu igelitku).a pravda, volné ruce jsou k nezaplacení
![]()
momi33 píše:tetma píše:jj,už si připadám jak blázenmomi33 píše:apropos k batohu nosím i v igelitce nočník![]()
![]()
![]()
ale furt lepší,než kdyby měl pleny
ty jo a jak to delas v zime ?
Tak nosím nočník,když jedeme k dr,na nákupy,apod.,čůrá jen v barácích.
Venku na stojáka mi zatím čůrat nechce,to to drží seč může.
Nosím tašku od kočárku křížem přes ramena. Do batohu se mi blbě leze, kor s bříškem a v zimní bundě. Tašku jen posunu ze zadu do předu a mam obě ruce volné pro hrabošení.
Malá taky pořád chtěla něco nosit, jenže jí batůžek klouže po bundě z ramenou a nechci jí ho nijak moc zatěžovat. Tak nosí křížem přes rameno tu Avent Philips termo taštičku s lahvičkou s pitím.
Já osobně mám k batohům averzi už ze střední
, takže nenosím.
Uznávám, že je to praktické, ale ke mně to prostě nejde.
Nelíbí se mi na některých studentkách či jiných ženách batoh na zádech a boty na podpatku (případně k tomu ještě sako)
, ale když se to sladí s ostatním oblečením, tak proč ne. Ať žije pohodlí ![]()
EDIT: Já osobně nosím kabelku (velkou, aby se do ní vše vešlo)
ty blaho ten nocnik by me vubec nenapadl a uprimne mi to prijde divny . coz neznamena spatny.
Ahoj, nevěděla jsem, jaký mám přesně dat název. Jde mi o to. Máme 19 měsíční holčičku a občas už vyjdeme bez sporťáku pěšky, ne nikam daleko. Jde mi o to, na kočáru jsem měla tašku na nejnutnější věci,ale co teď? Pití pro malou, mobil, klíče…křupky…Co nosíte nebo spíš, kam ty věci dáváte? Díky moc:-)))