Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Cappy, myslím, že neuměli napolohovat, jak jsem to viděla, tak by do toho mělo jít dítě normálně podsadit.A myslím, že jsem ho viděla na nějaké oficiální fotce i s dítětem čelem vpřed s vysícíma nohama
takže o nějaké ergonomičnosti asi fakt neměli páru ![]()
Gladys píše:
Já osobně o elasťáku docela uvažuju, láká mě možnost nošení v kříži s kapsou venku, s batoletem za prdelí bude pro mě předvázaný úvaz, který nepotřebuje dotahovat, docela praktická věc
Jsem si jista,ze na pouzivani satku neni nic sloziteho, ale kdyz je mozne si to usnadnit pouzivanim „Close“ -tak proc toho nevyuzit.
Na nekterych fotkach opravdu nosi dite celem dopredu, ale na jinych je dobre videt,ze uvaz umoznuje spravne ergo noseni.
J8 myslím , že hlavní problé je v tom, že uveřejnosti převažuje názir, že nejtěžší na šátkování je umotat úvaz. To ale není pravda. Nejtěžší je správně umístit do úvazu dítě a dobře dotáhnout. Výhoda elastiku je, že u kříže s kapsou venku dotahovat nemusíš. Zatímco elastik uvážeš na sebe podle svých proporcí, a pak už se na dítě jen svou pružící schopnostá roztáhne, tak u close budeš muset pravděpodobně nějak dostahovat, abys to přizpůsobila své velikosti.
Přidám jeden odkaz, na NoseniDeti se právě tohle nosítko řeší, můžeš si přečíst pár postřehů od těch, kterří s ním již čest měli.
http://www.nosenideti.cz/…iewtopic.php?…