Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Bylo by ještě fajn, kdyby jsi byla z Jihlavy:-) Ve dvou by to šlo třeba líp.
Ahoj děvčata,co já vím,tak nejlepší cvíčo je,když se chodí někam na cvičení-bosu,aerobic,atd.Doma se člověk sám nedokope.A když už si vyberete,kde cvičit,doporučuji hned první hodinu koupit pernamentku nebo zaplatit kurs.To se člověkovi pak nechce nechat to propadnout.
ahojky, co si vzít na pomoc Emulips? Určitě neudělá všechno za vás, ale s hubnutím pomůže.
Tak to máme stejný, manžel pracuje na 3 směny, takže jen tak si jít pravidelně cvičit opravdu nejde.
Ahoj holky me hrozne pomohla chuze s kocarem, snazim se chodit ven 2× nebo aspon jednou a delsi prochazka. tedy rychla chuze. jdu treba nakoupit do obchodu,ktery je co nejdal, a pak to tlacim i s taskama az nekdy ze me leje
ale shodila jsem 25kg!! a taky se necpat vecer, obcas ale jo! hodne stesti ![]()
tak to je super. To jsi dobrá. A co jsi třeba jedla?S tím mám problém.Nemám na kupování drahých jídel.Na procházku se snažím jít každý den odpoledne, jenže malé se to už moc v kočárku nelíbí, protože nic nevidí. Takže když jsme venku hodinku a kousek je to zázrak, pak začne řvát a jedem domů. Budu ráda, když poradíš. Díky moc
Co zkusit cvičit třeba teď hned - přímo doma? Pusť myš a dej 20 dřepů (kliků, sklapovaček, čehokoliv) ![]()
Pak můžeš pokračovat - za každej příspěvek po deseti ![]()
Já jsem tedy první rok s malým chodila taky 2× denně,ale do toho jsem ještě chodila cvičit.Cvičila jsem před těhotenstím,a i do 7-měsíce,takže je to pro mě denní rituál.Ale vím,že když kamarádka-cvičitelka otěhotněla a přestala na 4 měsíce cvičit,tak jsem byla taky jen na procházkách,a doma jsem se nedonutila.Já vždycky naberu v létě,když se necvičí ![]()
A není nějaká možnost cvičením s hlídáním dětí dopoledne?
Pokud ne,tak řešením by možná mohl být rotoped nebo crossový trenažer.Doporučuju ale investovat do kvality-Kettler nebo Insportline.
Luciusek píše:
Co zkusit cvičit třeba teď hned - přímo doma? Pusť myš a dej 20 dřepů (kliků, sklapovaček, čehokoliv)
Pak můžeš pokračovat - za každej příspěvek po deseti
Spalovat tuky se začínají po 20-ti minutách aerobní zátěže.
Ahoj, myslim, ze hodinka staci,ale fakt to musi byt rychla chuze i treba kopecky..malej taky moc dlouho nevydrzi!Ja taky moc pevnou vuli na jidlo nemam, ale trochu to chce.Kdyz mam chut na sladky dam si tmavou cokoladu a vecer spis ruzny salaty,zeleninu,maso.Vecer jsem prestala jist testoviny a slo to dobre dolu.Ja vim ze kazdymu asi pomuze neco jinyho,ale snazim se aspon pres tyden a o vikendu to i docela hresim, jinak bych se z toho zblaznila ![]()
Jo, toho se taky děsím, slabá vůle je moje prokletí, ale aspoň ráda sportuju a co sním, musím vyběhat…Jenom jak to skloubit s péčí o mimčo.
Ale veselabaculko a podobně smýšlející holky, doporučuju kurs STOB, zabývá se jídlem a cvičením, ale je hodně zaměřenej i na psychologii, poradí, ja se slabou vůlí, jak mít zdravej přístup k jídlu apod. a k tomu teda jak a co jíst a jak a kdy sportovat…Během kursu krásně zhubnete a když se budete radama ze STOBu řídit i dál, nenaberete. A potkáte se holkama se stejným problémem, nejste na to samy.
…tak to pojď zkusit k nám do
Zhubneme do vánoc min. 5kg?
https://www.emimino.cz/…nkovani/160/#…
to neva, že už je diskuze rozjetá, unás na to nekoukáme ![]()
Ahoj, zakládám ještě jedno téma a dnes už je to poslední. Tak moc bych chtěla zhubnout, jenže, jsem líná a nemám pevnou vůli a miluju jídlo a hlavně sladký, bez sladkýho si den nedokážu představit. Nemůžu se donutit abych aspoň udělala 20 sklapovaček za den. Není tu někdo, kdo ví, co s tím? Chtěla bych se naučit jíst naposled ty tři hodiny před spaním. Mám 88kg- před porodem jsem měla 90kg a po porodu 83-moje původní váha před těhotenstvím. Jenže jak jsem doma, tak není moc pohybu a večeřím až když malá jde spát a to je tak po půl osmé a v devět nejdýl o půl desátý jdu já. Holky prosím poraďte. Díky