Hubnutí na MD

veselabaculka
18.10.10 12:55

Hubnutí na MD

Ahoj, zakládám ještě jedno téma a dnes už je to poslední. Tak moc bych chtěla zhubnout, jenže, jsem líná a nemám pevnou vůli a miluju jídlo a hlavně sladký, bez sladkýho si den nedokážu představit. Nemůžu se donutit abych aspoň udělala 20 sklapovaček za den. Není tu někdo, kdo ví, co s tím? Chtěla bych se naučit jíst naposled ty tři hodiny před spaním. Mám 88kg- před porodem jsem měla 90kg a po porodu 83-moje původní váha před těhotenstvím. Jenže jak jsem doma, tak není moc pohybu a večeřím až když malá jde spát a to je tak po půl osmé a v devět nejdýl o půl desátý jdu já. Holky prosím poraďte. Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
veselabaculka
18.10.10 13:07

Bylo by ještě fajn, kdyby jsi byla z Jihlavy:-) Ve dvou by to šlo třeba líp.

• Citovat
  • Upravit
25324
18.10.10 13:23

Ahoj děvčata,co já vím,tak nejlepší cvíčo je,když se chodí někam na cvičení-bosu,aerobic,atd.Doma se člověk sám nedokope.A když už si vyberete,kde cvičit,doporučuji hned první hodinu koupit pernamentku nebo zaplatit kurs.To se člověkovi pak nechce nechat to propadnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
18.10.10 13:27

ahojky, co si vzít na pomoc Emulips? Určitě neudělá všechno za vás, ale s hubnutím pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veselabaculka
18.10.10 13:27

No to máš pravdu, jenže to leze docela do peněz:-)

• Citovat
  • Upravit
veselabaculka
18.10.10 13:28

Já chci zhubnout bez nějakých přípravků. Vím, že to jde.

• Citovat
  • Upravit
veselabaculka
18.10.10 13:29

Tak to máme stejný, manžel pracuje na 3 směny, takže jen tak si jít pravidelně cvičit opravdu nejde.

• Citovat
  • Upravit
Jahudka78
18.10.10 13:31

Ahoj holky me hrozne pomohla chuze s kocarem, snazim se chodit ven 2× nebo aspon jednou a delsi prochazka. tedy rychla chuze. jdu treba nakoupit do obchodu,ktery je co nejdal, a pak to tlacim i s taskama az nekdy ze me leje :-D ale shodila jsem 25kg!! a taky se necpat vecer, obcas ale jo! hodne stesti :mavam:

• Citovat
  • Upravit
veselabaculka
18.10.10 13:35

tak to je super. To jsi dobrá. A co jsi třeba jedla?S tím mám problém.Nemám na kupování drahých jídel.Na procházku se snažím jít každý den odpoledne, jenže malé se to už moc v kočárku nelíbí, protože nic nevidí. Takže když jsme venku hodinku a kousek je to zázrak, pak začne řvát a jedem domů. Budu ráda, když poradíš. Díky moc

• Citovat
  • Upravit
188
18.10.10 13:36

Co zkusit cvičit třeba teď hned - přímo doma? Pusť myš a dej 20 dřepů (kliků, sklapovaček, čehokoliv) :wink:
Pak můžeš pokračovat - za každej příspěvek po deseti :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
18.10.10 13:37

Já jsem tedy první rok s malým chodila taky 2× denně,ale do toho jsem ještě chodila cvičit.Cvičila jsem před těhotenstím,a i do 7-měsíce,takže je to pro mě denní rituál.Ale vím,že když kamarádka-cvičitelka otěhotněla a přestala na 4 měsíce cvičit,tak jsem byla taky jen na procházkách,a doma jsem se nedonutila.Já vždycky naberu v létě,když se necvičí :lol:
A není nějaká možnost cvičením s hlídáním dětí dopoledne?
Pokud ne,tak řešením by možná mohl být rotoped nebo crossový trenažer.Doporučuju ale investovat do kvality-Kettler nebo Insportline.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
18.10.10 13:40
Luciusek píše:
Co zkusit cvičit třeba teď hned - přímo doma? Pusť myš a dej 20 dřepů (kliků, sklapovaček, čehokoliv) :wink:
Pak můžeš pokračovat - za každej příspěvek po deseti :mavam:

Spalovat tuky se začínají po 20-ti minutách aerobní zátěže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jahudka78
18.10.10 13:41

Ahoj, myslim, ze hodinka staci,ale fakt to musi byt rychla chuze i treba kopecky..malej taky moc dlouho nevydrzi!Ja taky moc pevnou vuli na jidlo nemam, ale trochu to chce.Kdyz mam chut na sladky dam si tmavou cokoladu a vecer spis ruzny salaty,zeleninu,maso.Vecer jsem prestala jist testoviny a slo to dobre dolu.Ja vim ze kazdymu asi pomuze neco jinyho,ale snazim se aspon pres tyden a o vikendu to i docela hresim, jinak bych se z toho zblaznila :-)

• Citovat
  • Upravit
578
18.10.10 13:43

Jo, toho se taky děsím, slabá vůle je moje prokletí, ale aspoň ráda sportuju a co sním, musím vyběhat…Jenom jak to skloubit s péčí o mimčo.
Ale veselabaculko a podobně smýšlející holky, doporučuju kurs STOB, zabývá se jídlem a cvičením, ale je hodně zaměřenej i na psychologii, poradí, ja se slabou vůlí, jak mít zdravej přístup k jídlu apod. a k tomu teda jak a co jíst a jak a kdy sportovat…Během kursu krásně zhubnete a když se budete radama ze STOBu řídit i dál, nenaberete. A potkáte se holkama se stejným problémem, nejste na to samy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
18.10.10 13:44

…tak to pojď zkusit k nám do
Zhubneme do vánoc min. 5kg?

https://www.emimino.cz/…nkovani/160/#…

to neva, že už je diskuze rozjetá, unás na to nekoukáme :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit