Hubnutí na MD

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25324
18.10.10 13:37

Já jsem tedy první rok s malým chodila taky 2× denně,ale do toho jsem ještě chodila cvičit.Cvičila jsem před těhotenstím,a i do 7-měsíce,takže je to pro mě denní rituál.Ale vím,že když kamarádka-cvičitelka otěhotněla a přestala na 4 měsíce cvičit,tak jsem byla taky jen na procházkách,a doma jsem se nedonutila.Já vždycky naberu v létě,když se necvičí :lol:
A není nějaká možnost cvičením s hlídáním dětí dopoledne?
Pokud ne,tak řešením by možná mohl být rotoped nebo crossový trenažer.Doporučuju ale investovat do kvality-Kettler nebo Insportline.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
18.10.10 13:40
Luciusek píše:
Co zkusit cvičit třeba teď hned - přímo doma? Pusť myš a dej 20 dřepů (kliků, sklapovaček, čehokoliv) :wink:
Pak můžeš pokračovat - za každej příspěvek po deseti :mavam:

Spalovat tuky se začínají po 20-ti minutách aerobní zátěže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jahudka78
18.10.10 13:41

Ahoj, myslim, ze hodinka staci,ale fakt to musi byt rychla chuze i treba kopecky..malej taky moc dlouho nevydrzi!Ja taky moc pevnou vuli na jidlo nemam, ale trochu to chce.Kdyz mam chut na sladky dam si tmavou cokoladu a vecer spis ruzny salaty,zeleninu,maso.Vecer jsem prestala jist testoviny a slo to dobre dolu.Ja vim ze kazdymu asi pomuze neco jinyho,ale snazim se aspon pres tyden a o vikendu to i docela hresim, jinak bych se z toho zblaznila :-)

• Citovat
  • Upravit
578
18.10.10 13:43

Jo, toho se taky děsím, slabá vůle je moje prokletí, ale aspoň ráda sportuju a co sním, musím vyběhat…Jenom jak to skloubit s péčí o mimčo.
Ale veselabaculko a podobně smýšlející holky, doporučuju kurs STOB, zabývá se jídlem a cvičením, ale je hodně zaměřenej i na psychologii, poradí, ja se slabou vůlí, jak mít zdravej přístup k jídlu apod. a k tomu teda jak a co jíst a jak a kdy sportovat…Během kursu krásně zhubnete a když se budete radama ze STOBu řídit i dál, nenaberete. A potkáte se holkama se stejným problémem, nejste na to samy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
18.10.10 13:44

…tak to pojď zkusit k nám do
Zhubneme do vánoc min. 5kg?

https://www.emimino.cz/…nkovani/160/#…

to neva, že už je diskuze rozjetá, unás na to nekoukáme :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
18.10.10 13:44
donaga píše:
momi s tím doncením se máš pravdu. Já už o něčem takovém přemýšlela, ale zjistila jsem, že kdybych si koupila tu permici, tak mi půlka hodin stejně propadne, protože manžel, který jediný může hlídat, pracuje na směny. A možnost kopit si jednotlivé hodiny tady v okolí nikde nemám :-(

A co zkusit třeba nějakého Sokola? Já začala chodit před týdnem na aerobic - máme tady sokolovnu 300 metrů od domu, zjistila jsem, že 2× týdně tam večer cvičí aerobic. Zaplatí se členský příspěvek 500Kč ročně (400 Kč ženy na MD, studenti…) a chodíš, jak Ti to vyhovuje. (jen si vyčítám, že jsem tam šla až minulý týden… už jsem mohla rok civičt… :oops: :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jahudka78
18.10.10 13:45

Altche :palec:

• Citovat
  • Upravit
9511
18.10.10 13:49
momi33 píše:
Luciusek píše:
Co zkusit cvičit třeba teď hned - přímo doma? Pusť myš a dej 20 dřepů (kliků, sklapovaček, čehokoliv) :wink:

…tak to mě nedávno zvedlo ze židle, jak je to nespravedlivý, když jsem to slyšela v nějakém pořadu hubnoucím.
Ano, prý se po 20minutách začínají spalovat tuky, ALE u chlapů a ženská si musí dát 45, jinak to nemá prý na tuky význam 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
18.10.10 14:22
Myslím, že pořád je lepší začínat alespoň po chvilkách
PeBa píše:
momi33 píše:
Luciusek píše:
…tak to mě nedávno zvedlo ze židle, jak je to nespravedlivý, když jsem to slyšela v nějakém pořadu hubnoucím.
Ano, prý se po 20minutách začínají spalovat tuky, ALE u chlapů a ženská si musí dát 45, jinak to nemá prý na tuky význam 8-o

Záleží vždy na poměru příjmu a výdeje energie - a to je u každého jinak. Energie se vydává i třeba jenom spánkem, energii vydáváš i při jídle - ale čím se víc člověk hýbe, tím více energie vydává. Nemyslím si, že 20 dřepů denně by bylo k ničemu - z něčeho se ta vydaná energie v těle vzít musí, navíc je to dobrej základ pro to, zvyknout si na více pohybu, dodá to fyzičku, atd. Argument, že míň než 20 minut cvičení je k ničemu a že je tedy lepší nic nedělat mi přijde alibistickej. Kdo z Vás má v kuse 20 minut jenom na cvičení? :nevim:
Já jsem pro začít hned a třeba jen trošku :wink: :wink: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
18.10.10 14:42
Luciusek píše:
Myslím, že pořád je lepší začínat alespoň po chvilkách
PeBa píše:
momi33 píše:
Luciusek píše:
Ano, prý se po 20minutách začínají spalovat tuky, ALE u chlapů a ženská si musí dát 45, jinak to nemá prý na tuky význam 8-o
Záleží vždy na poměru příjmu a výdeje energie - a to je u každého jinak. Energie se vydává i třeba jenom spánkem, energii vydáváš i při jídle - ale čím se víc člověk hýbe, tím více energie vydává. Nemyslím si, že 20 dřepů denně by bylo k ničemu - z něčeho se ta vydaná energie v těle vzít musí, navíc je to dobrej základ pro to, zvyknout si na více pohybu, dodá to fyzičku, atd. Argument, že míň než 20 minut cvičení je k ničemu a že je tedy lepší nic nedělat mi přijde alibistickej. Kdo z Vás má v kuse 20 minut jenom na cvičení? :nevim:
Já jsem pro začít hned a třeba jen trošku :wink: :wink: :mavam:

Určitě každá aktivita se počítá.I jen vytírání podlahy či povlíkání postele je dobrej výdej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
18.10.10 16:39

Tak píšu hned, že Emulips je na h…o :D s tím cvičením mám stejnej problém…sice občas si na tu zem lehnu,ale jsem tři měsíce po císaři a po deseti sklapovačkách mě šíleně brní okolo jizvy až píchá, takže ještě musím vydržet…ale s tím jídlem…snažím se jíst 4-5krat denne, ovoce, zeleninu, sladké nejím a naposled jím v šest,ale bohužel…po porodu mám tělo jako vyměněné a nezbavím se ani deka…což před těhu už bych byla jak z koncentráku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
18.10.10 16:41

S tím cvičením 20minut…tak přesně to včera tvrdila moje mamina, byla jsem u nich a jen tak na pet minut sedla na rotoped a pak slezla a hned začala, že kalorie se spalujou az po 20minutach a že tohle nemá cenu atd…bla bla bla…mám radost, že někdo má stejnej názor jako ja…i tech par minutek je k necemu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
18.10.10 18:43

ale já netvrdim, že je to k ničemu :mavam:
nějak se do toho musí člověk dostat, jasně, že postupně, přece si neublížím, né…
jen informuju, jako zjištěný fakt - takže spálit i ty cukry kratším pohybem je přeci dobře :palec:

já jsem po císaři schopná cvičit až teď, půl roku po a stejně občas břicho zlobí hlavně na pravé straně :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
25.10.10 22:55

jsem na tom stejně…ani jsem si netroufla vlézt na váhu.před porodem jsem měla 68kilo a nabrala jsem na 82kilo. dost mi toho zmizelo ale na kritických partiích zůstalo :( což jsou stehna, bříško a hlavně zadek :(:( pomooooc :´( snažím se zpevňovat co to jen dá, jíst tak akorát a chodím na dlouhé a svižnější procházky (na cvičení po maratonu kolem ratolesti nemám sílu) ale je to jako bych nic nedělala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
5.1.16 21:25

@Lucie2192013 přestaň tady plevelit x diskusí a jdi si hubnout s tím prima trenerem :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí