nosítko espiro

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17180
20.10.09 18:23

nosítko espiro

Ahojky,

na mimibazaru jsem narazila na tohle nosítko. Ráda bych pořídila ergo nosítko ale po pravdě ta cena mě pořád odrazuje. Měla bych ho jen na občasné a krátké použití, žádné dlouhé výlety apod. Spíš jen když potřebuju třeba skáknout na poštu tak abych nemusela tahat kočár (nemáme výtah a je to docela martýrujum)

Tak by mě jen zajímal váš názor jestli to je nebo není ergo, je to tomu dost podobné, ale přeci jen se mi zdá že má ten prcek jakoby málo podsazenou pánev. Co vy na to?

http://img.mimibazar.cz/…24137774.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8297
20.10.09 19:50

Jo, už jsem ho tam taky viděla a též mi přijde, že má hrozně nízko kolínka. Zkoušela jsem o něm něco pohledat a nenašla. Takže za mě - je to divné, nešla bych do toho. To už raději nějaké mei tai.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
20.10.09 20:22

čiči mě se líbila právě ta cena :lol: :lol: :lol: ale nenašla jsem taky vůbec nic tak proto ten dotázek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
20.10.09 21:04

Panusko, ja myslim, ze na ty kratke pochuzky, jak pises je to OK…spis mi prijde, ze modelka nema bederak poradne dotazeny, ze ji pod ditetem jakoby sjel dolu… Kdyby ho mela dotazeny, byl by vodorovne a snad by se zadecek vic vyboulil…Nebo to bude nositko na tezsi vetsi deti… Ale i tak je to na chvili vyhovujici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí