Jak zabránit pocení v šátku?

23847
13.9.09 19:02

Jak zabránit pocení v šátku?

Ahoj, sice nejsem žádný expert na nošení v šátku, ale teď na dovče v horách se docela osvědčil při celodenních túrách :wink: akorát to pocení :roll: I když jsem prcka nesla já, přeci jen jsem se při výstupu pěkně potila a to nebylo žádné vedro, měla jsem jen triko, přesto jsem se pokaždý zpotila tak, že byl mokrý i prcek ode mne :cry: Nemáte prosím nějakou vychytávku aby aspoň to děcko zůstalo v suchu? Nějakou vložku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8297
13.9.09 19:44

Funkční prádlo - buď vlnu nebo moiru. Vlna je cimprlich, musíš to prát v prostředku na vlnu a ještě nejlépe s lanolinem.
Moiru neznám, ale musí tam být pak ještě nějaká vrstva, do které se pot nasákne - moira jen odvádí vlhkost od těla.

Máme s matesem oba vlněné tričko, je fajn, tenoučké, jen ty ceny :roll: Že by pak byl celý den v suchu, to se říct nedá, přeci jen i ta vlna má svou kapacitu. Pak potřebuje vyschnout.

Když o tom tak přemýšlím, tak na celodenní tůru bych asi zkusila moiru a přes to bavlněné triko a průběžně měnila trika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
14.9.09 07:18

Ahoj,
já jsem malýmu do šátku dávala moiru a dobrý (tehdy ještě fungovala značka Babyfit, byla to moira, ale levnější, než s cedulkou MOIRA :lol: , ale co vím, tak byli před krachem :? ), nosila jsem jí i já a fakt super.
Jinak jsem slyšela radu, dávat mezi tebe a dítko plínku, no nevím, ale prý je to OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí