Nosítko po císaři

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
110
10.10.24 10:27

Nosítko po císaři

Ahoj holky,
máte některá prosím zkušenost s používáním nosítka, když byl provedeny císařský místo klasického porodu?
Chci nosítko právě pořídit, zatím vše nasvědčuje pro přirozený porod, ale jeden nikdy neví. :lol: Šlo by o nosítko značky Tulla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
zuzanka320
10.10.24 11:50

Ahoj, sestřenka po akutním císaři nosila cca po 2 týdnech - cítila se na to. Akorát měla myslím šátek, bylo ji to pohodlnější skrz břicho a jizvu. Ale asi záleží na každé.

Určitě bych se tedy řídila tím, jak se budeš cítit.

Každopádně pokud není císař plánovaný, moc bych nad tím ani nepremyslela. Je fajn si připouštět obě varianty, ale soustředila bych se spiš na tu jednu a to klasicky porod. Psychika během porodu taky udělá své.

A co si budem, znám spousty maminek, co se jejich děti nosit ani nechtěly :D ale v dnešní době je spousta prodejen, kde ti případně poradí, ukážou jak správně navázat a případně si nositko/šatek lze i vypůjčit.
Každopádně přeji ať vše dobře dopadne, hlavně zdraví a ať si nošení pak užíváte 🍀

• Citovat
  • Upravit
19
10.10.24 14:49

Ahoj. Moje těhotenství se synem nakonec skončilo akutní sekcí. Měla jsem doma Tullu ftg, ještě po dceři. Nosila jsem cca 2 týdny po císaři a úplně v pohodě. Na jizvu mi to nijak netlačilo, nijak mě to nebolelo. V podstatě jsem to necitila. Bylo mi to i pohodlnější než tenkrát tahat kočár třeba ( v mém případě dvojkočár) do tramvaje. Takže pokud byste tím císařem třeba rodila, myslím, že by to neměl být problém. Záleží na tom, jak se pak žena cítí. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí