Nosítko na miminko na drobnou postavu

970
18.9.24 14:58

Nosítko na miminko na drobnou postavu

Hezký den, čekám druhé dítě, které bych ráda nosila v nosítku. Na šátek se pořád nějak necítím.

Plán je zatím takový, že jen na ven, sem tam doma, abych byla staršímu víc flexibilní.

Byla jsem i na nosícím srazu v našem malém městě, ale jsem velmi drobná, mám 163cm a kolem 50kg. Ostatní maminky jsou vyšší, stastnejsi, nějak mi jejich nosítka nevyhovovala.

Máte tip na nositko na takhle malou postavu?

Moc děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18.9.24 15:19

Mně seděla se skoro stejnými mírami Moisha Hugo polovázací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
18.9.24 15:21

Moisha Hugo mi prisla fajn.. rozhodne nebrat Be Lenku, ta je mohutna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
18.9.24 15:21

Doporucuju zajet nekam do obchodu a zkouset, co sedne. Mam podobnou postavu a mela jsem nositko Tula, v obchode mi ze vsech dostupnych sedlo jako jedine, jako jo, brala bych, kdyby slo jeste o fous vic dotahnout, ale i tak bylo noseni prijemne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4114
18.9.24 15:23

Existuji satkova nositka, ktera jsou kompromisem mezi nositkem a satkem. Podle me by mela jit utahnout na jakoukoli postavu. Ale jsou jen pro mala miminka, pro batole uz to nebude. Mela jsem Storchenwiege BabyCarrier.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
18.9.24 15:50

Jsem drobné postavy a vyhovuje mi Monilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
18.9.24 16:04

@Mamca_1234 Se stejnou postavou jsem měla Kibi a byla jsem super spokojená, odnosila jsem v něm 3 děti. Jiná nosítka mi nevyhovovala svou mohutností, hlavně v ramenou. Já mám úzká ramena a většina nosítek na mě byla široká, někde mi sní nešel poradně utáhnout bederní pás. Navíc je Kibi dost variabilní, využila jsem od 3 měsíců do 3 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí