Nosítko pro měsíční miminko

Anonymní
2.11.24 16:43

Nosítko pro měsíční miminko

Ahojky,
prosím Vás mám měsíčního synka furt se chce nosit. Tak si chci pořídit nosítko. Šátek nechci. Mám strach jak je to v nosítku s držením hlavičky. A neporadily by jste mi jaké je dobré. Je strašných druhů a nevím si rady. Děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16228
2.11.24 17:39
@Anonymní píše: Více

Doporučím na FB skupinu Nosíme děti. Hodně tam umí poradit, podle tvoji konfekční velikosti a podle miminka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
2.11.24 17:43

Urcite nekupovat na slepo, nejlip zajet do prodejny a nechat si poradit. Aktualne jsou dost prodávany nositka Neko Switch :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
2.11.24 17:45

Mě vyhovuje na malé miminko Storchenweige, je pohodlné tak do cca 8kg. Pak Monilu UNI, to není úplně od narození, ale vydrží dlouho. Ale má tvrdší bederak, ne každému je pohodlné. Toho Storcha jsem sehnala na Vinted kolem 500. A jinak již zmíněná skupina na Fb, můžu jen doporučit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
2.11.24 18:35

Nam vyhovuje be Lenka mini

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24230
2.11.24 20:11

Od narození by mohlo být fajn to Neko. Já ho teda mám, ale je to tuším baby. Mají už i nějaké přímo pro malé děti. A upřímně píšou to Neko od narození. Stejně tak byla psaná Tula ftg. Ale na novorozence to opravdu není. Respektive třetí dítě jsem nosila opravdu od narození a na nosítko byl malý. A to měl přes tři kila. Pořídila jsem si elastický šátek za pár korun a bylo to nejlepší rozhodnutí. Mnohem líp v něm byl usazený. Super je, že ten elastický šátek uvážeš na sobě a až pak tam dáš miminko. Takže je to jak nosítko. Kolikrát je těžší nastavit nosítko než uvázat hezky šátek. Jestli budeš nosit až od třeba tři měsíců tak opravdu nosítko je fajn. Ale na začátek a na časté nošení je lepší šátek. Zkus místní skupinku jak tu už radili a vyzkoušej co ti bude vyhovovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
2.11.24 21:24

@anavi13 kupovali jsme minulý týden Neko Tiny a to je fakt od narození, myslela jsem, ze vezmeme to Neko Switch, je taky uvadeny od narozeni, snad od 3,5kg, ale bylo veliky. Malá má sice 4kg, ale krátký nohy a plavala v nem. To Neko Tiny je uplne delany jak pro ni, nositko jsme koupili kdyz ji byl tejden. Jeli jsme ale primo na prodejnu a nechali si poradit a zkouseli. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24230
3.11.24 08:22
@DandátkoP píše: Více

To je takto nejlepší. Jen to je hodně peněz za nosítko, které vydrží chvíli. fakt je třeba si to zkusit. Já nosila třetího hodně tak jsem si vyzkoušela kde co.
Moc gratuluji k miminku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.11.24 08:40
@anavi13 píše: Více

Tak pak jedině koupit z druhé ruky.
My mame Moisha Grow, je od 2. měsíců podle cm a je s ním moc spokojený i manžel. Vyhovuje mu nastavování. Ale tedy je dražší i než to Neko. :)

• Citovat
  • Upravit
10923
3.11.24 11:54
@Anonymní píše: Více

Drazsi neni ne? Je jen drazsi nez Neko Tiny, to je ale od narozeni jen do 7 mesicu cca. To druhy Neko je drazsi nez Moisha Grow, to tve nositko je ale klasicky rostouci i do hodne kg.

@anavi13 jo, kdyby stalo okolo tech 4K, tak bych to na tu chvili za to nedala, ale ta cena pro nas byla jeste celkem ok, kdyz ji tak dobre sedelo. A treba ho pak prodam i. :) a diky moc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí