Nosítko pro miminko od 1.měsíce

285
15.8.20 17:03

Nosítko pro miminko od 1.měsíce

Ahoj holky, máte některá zkušenost s nosítky pro měsíční miminko, zejména značky Storchenweige, Be Lenka, Monilu uni start nebo TulaFTG free-to-grow? Díky ;) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
607
15.8.20 17:36

Za mna Rischino flexi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
15.8.20 20:21

Nám se neosvedcil Storch (obecne mi nesedi polovazaci nositka). Mame Monilu a super, Lenku jsme taky zkouseli, ta je taky bezva, Tulu nebrat, je tvrdá a dlouho nevydrzi :) pak jeste Aloe one je prijemne. Ale chce to vyzkouset :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
15.8.20 22:46
@Evi88 píše:
Ahoj holky, máte některá zkušenost s nosítky pro měsíční miminko, zejména značky Storchenweige, Be Lenka, Monilu uni start nebo TulaFTG free-to-grow? Díky ;) :srdce:

Já měla zdedene. Fungovalo i jako houpatko. Značka mi byla fuk, miminko bylo spokojené.
Ale už kolem půl roku přišla na řadu klokanka. Tahala jsem ho v ní až do 13 měsíců. Jak měl skoro 13 kg, už se dost pronesl, tak pak golfka. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
15.8.20 23:01

Můžu se jen zeptat, proč ne třeba manduca? Ptám se, ptz jsem si ji pred 5 lety koupila, první dítě v ní být nechtělo, druhé nosim skoro pořád a spokojenost. Ale je fakt, že není od toho začátku, což možná je ten důvod. Jinak jsem guglila ta zmíněná a jsou na pohled nádherná ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
15.8.20 23:33
@Oli.Lyon píše:
Můžu se jen zeptat, proč ne třeba manduca? Ptám se, ptz jsem si ji pred 5 lety koupila, první dítě v ní být nechtělo, druhé nosim skoro pořád a spokojenost. Ale je fakt, že není od toho začátku, což možná je ten důvod. Jinak jsem guglila ta zmíněná a jsou na pohled nádherná ❤️️

Nova Manduca XT uz je od narozeni, je nastavitelna. Ale stejne jako u vsech latkovych nositek je u ni tezke miminko spravne podsadit, je tuha a nepoddajna, takze na nejmensi mimca se moc nehodi, protoze v ni nedocilis spravneho zakulaceni zad :) tim nerikam, ze je spatna, jen ze na takoveho prcka existuji urcite vhodnejsi nositka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
16.8.20 17:18

@Oli.Lyon Právě že prý nejsou pro tak malinká miminka vhodná, tak nevím, ale také jsem na ní původně koukala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
16.8.20 17:19

Díky holky, no je toho strašně moc, tak snad nějaké vyberu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.10.20 13:26

Fidella

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
30.11.20 14:51

Chce to zkusit. Ne vzdy vse vyhovuje vsem :) Hodne zalezi i na tvych proporcich. Na sirce a tvrdosti bederaku, polstrovani ramen…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí