Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Ahoj holky, máte některá zkušenost s nosítky pro měsíční miminko, zejména značky Storchenweige, Be Lenka, Monilu uni start nebo TulaFTG free-to-grow? Díky
![]()
Nám se neosvedcil Storch (obecne mi nesedi polovazaci nositka). Mame Monilu a super, Lenku jsme taky zkouseli, ta je taky bezva, Tulu nebrat, je tvrdá a dlouho nevydrzi
pak jeste Aloe one je prijemne. Ale chce to vyzkouset ![]()
@Evi88 píše:
Ahoj holky, máte některá zkušenost s nosítky pro měsíční miminko, zejména značky Storchenweige, Be Lenka, Monilu uni start nebo TulaFTG free-to-grow? Díky![]()
Já měla zdedene. Fungovalo i jako houpatko. Značka mi byla fuk, miminko bylo spokojené.
Ale už kolem půl roku přišla na řadu klokanka. Tahala jsem ho v ní až do 13 měsíců. Jak měl skoro 13 kg, už se dost pronesl, tak pak golfka. ![]()
Můžu se jen zeptat, proč ne třeba manduca? Ptám se, ptz jsem si ji pred 5 lety koupila, první dítě v ní být nechtělo, druhé nosim skoro pořád a spokojenost. Ale je fakt, že není od toho začátku, což možná je ten důvod. Jinak jsem guglila ta zmíněná a jsou na pohled nádherná ❤️️
@Oli.Lyon píše:
Můžu se jen zeptat, proč ne třeba manduca? Ptám se, ptz jsem si ji pred 5 lety koupila, první dítě v ní být nechtělo, druhé nosim skoro pořád a spokojenost. Ale je fakt, že není od toho začátku, což možná je ten důvod. Jinak jsem guglila ta zmíněná a jsou na pohled nádherná ❤️️
Nova Manduca XT uz je od narozeni, je nastavitelna. Ale stejne jako u vsech latkovych nositek je u ni tezke miminko spravne podsadit, je tuha a nepoddajna, takze na nejmensi mimca se moc nehodi, protoze v ni nedocilis spravneho zakulaceni zad
tim nerikam, ze je spatna, jen ze na takoveho prcka existuji urcite vhodnejsi nositka ![]()
@Oli.Lyon Právě že prý nejsou pro tak malinká miminka vhodná, tak nevím, ale také jsem na ní původně koukala ![]()
Chce to zkusit. Ne vzdy vse vyhovuje vsem
Hodne zalezi i na tvych proporcich. Na sirce a tvrdosti bederaku, polstrovani ramen…