Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
@Tixiewhay píše:
Tak nosítko chceme tak na dvě 1-3 hoďky na výlety o víkenduPřes týden chodime ven po okolí v kočárku. S tím nošením dopředu je to škoda ale nechci samozřejmě malé nějak ublížit
Nicméně s manželem je u nás tak 40 kilový rozdíl
takže nevím jestli seženeme nějaké uni
@Tixiewhay píše:
Kibi nosítko se mi líbí vzhledem k tomu že vypadá že když se už jednou nastaví l, zvládne to manžel![]()
a je fajn podpořit český trh… Takže myslíte že nosítko je vhodné z hlediska zdravého nošení vhodné?
Kibi je vhodné. Nastaduj si jak máš děcko do nosítka usadit. Jak ma byt zádová opěrka a látka mezi koleny, co je podsazeni a bude to cajk. ![]()
@debra.morgan ahoj, prosím tě a co Manduca? Mam půjčenou a vyhovuje, uvazuju, ze si ji poridim. Posles mi prosím ty rozdíly (nosítko, visitko)
Díky
@Lucie142 píše:
@debra.morgan ahoj, prosím tě a co Manduca? Mam půjčenou a vyhovuje, uvazuju, ze si ji poridim. Posles mi prosím ty rozdíly (nosítko, visitko)
Díky
Manduca ujde, je to nositko. Muj osobní názor je, že je manduca davno prezita a za stejný peníze se dají pořídit lepší nosítka, které dyl vydrží. Ale špatně není. Během dne sem něco hodim. Nechtělo se mi zbytečně plýtvat energii, ono ne každý chce číst, že to dělá blbě…
@Tixiewhay Já jsem měla Beco s vložkou pro nejmenší a potom Kibi, taky jsem nosila jen na pochůzky a na výletech. Kibi se skvěle nosilo na zádech a zvládli jsme i celodenní túry
Tady nějaky hrubý základ, jestli máte fb doporučuju skupinu Nosící česko slovensko, v albech je vše popsáno a vysvětleno, nebo holky rády poradí. Největší prodej nosítek a šátků je v albech ve skupině Nosíme děti, tam nakupuji a prodávám šátky i nosítka běžně a hodně, je tam celkem jistota, že se o šátek/nosítko vhodně pečovalo. Podvody jsem tam za ty 3 roky nenzaznamenala žádný, ale samozřejmě stát se může. Nebála bych se koupě tam. naopak bych se vyhla marketplace a tak.
@debra.morgan Díky za názorné fotky, to se hodí, až zase bude někdo řešit, co je nosítko a co visítko ![]()
@debra.morgan supr, hezky “vysvětleno” Tu manducu zkouším a vypadá to, ze bude Ok. Jen teda píšou, ze je možné nosit i směrem ven, ale to jsem ani neměla v plánu. Nabídla mi kamarádka, takže ideální zdroj 😁
Dekuju za rady
.@debra.morgan tak už máme objednané to Kibi
těším se zatím jen šátečkujem i tak bych byla ráda kdyby někdo kouknout jestli to máme ok
jinak normálně máme nosící bundu ( takže není tak nabalená )ale opravuje se mi zip…