Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
@lucka83 Díky za info, dnešní den je asi poslední se slevou že? To nejspíš nestihnu protože opravdu nevím jaký
.
@Ivčis píše:
@lucka83 Díky za info, dnešní den je asi poslední se slevou že? To nejspíš nestihnu protože opravdu nevím jaký.
Ano dnešní den je poslední.
Koukni na šátky na satkomani:Little frog, didymos, girasol, lennylamb, yaro.
Pokud chceš levnější a dobrý tak Little frog a Yaro.
Já teď objednala Yaro a super, sice se musí zanosit ale určité vydrží dyl.
@lucka83 píše:
Ano dnešní den je poslední.
Koukni na šátky na satkomani:Little frog, didymos, girasol, lennylamb, yaro.
Pokud chceš levnější a dobrý tak Little frog a Yaro.
Já teď objednala Yaro a super, sice se musí zanosit ale určité vydrží dyl.
Mrknu, díky a mysliš že mi bude stačit 4,5 metru. když vážím 62 a měřím 164cm?
@Ivčis píše:
Mrknu, díky a mysliš že mi bude stačit 4,5 metru. když vážím 62 a měřím 164cm?
Je to podle konfekcni velikosti vrchniho dilu, ja mam velikost 36/38 a staci mi velikost 5 cili 4.2m
Pokud si nikdy nevazala tak urcite bude lepsi delsi cili 4.6m
@Ivčis píše:
@lucka83 Takže velikost 6? A vybrala jsem tento bude vhodný?
Ten je super a vydrzi dlouho ale budes jej muset trochu zanosit ale to zvladnes
Tak to tedy zírám, že je vše jinak a že se doporučuje novorozenci nosítko. ![]()
@Ivčis
SLEVY TENTO TÝDEN:
Diva Milano, Fidella, Indajani, Little Frog, Natibaby, Oscha, PandaBejbi, Pollora, Yaro, Kokadi.
Angel Wings, Didymos, Girasol, Hoppediz, LennyLamb, Manduca, Tekhni
@Netopirek : no ja to prave zatim az tak uplne „nepotrebuji,“ bezne si vystacim s kocarem uplne perfektne, ven se dostanu v pohode, prcek v nem krasne spi a MHD jezdim minimalne, doma to zvladame bez vetsiho noseni…ale tuhle jsem potrebovala par dni nosit vic a odrovnala jsem si zapesti, pac jsem ho mela potrebu furt hodne drzet
A ceka me za chvili dlouha cesta letadlem a pobyt u nasich, kde to bude jinak…ale stejne premyslim do letadla o nositku, pac motat v letadle nebo na letisti satek teda asi nic moc
V ledadle malo prostoru a na letisti ho potaham po zemi
@beruska9 nosítka jsou fajn, jen je potřeba domyslet kam s nimi, když se nosenes nenese. Vetsinou pak všem tak nějak divně vysi na zadku ![]()
@Ivčis píše:
@martina.se Můžu se vetřít? Jáký máš šátek, používáš ten samý od miminka do teď? Chystám se koupit a chci si udělat představu než vlítnu na obchod, kde do mě budou hučet že to jejich je nej. Díky
já mám obyč, šanami tuším moře? Ale nejsem si až tak jistá. Spousta lidí má pocit, že je šátek nevhodný, ovšem já jsem od začátku na max spokojená, jak s šátem tak s tim, že je bavlněný. Nemám problém dotáhnout, vážu ksk a kluk je nošen doteď, kdy má cca 12 kg a spokojenost. I na dlouhé trasy. Aji chlap nosí a taky v pohodě
zvolila jsem 5,2 m, já uvážu a mám metr ocásek, pro chlapa je to tak akorát.
@lucka83 @martina.se Nakonec jsem vzala čistou bavlnu bez příměsy.. prý je do začátku lepší a později ho třeba vyměním. Jestli bude potřeba
. Zíky za rady ![]()
@Ivčis však uvidíš, vždy se dá koupit lepší. Já mám 100% bavlnu a spokojenost. Nosím přes rok, šátek je stále jak nový ![]()
@martina.se Šanami moře je dobrý satek ![]()
@Ivčis jj 100%bavlna je nejlepší ![]()
@Ivčis já mám dva čistě bavlněný, a po třech letech nošení je jeden zanošený, druhý méně. Teď jsem si k nim pořídila elastic, tak uvidím jak je budu střídat. Jinak šátek má i spoustu jiných využítí. Z toho míň zanošenýho má dcera udělanou alá houpací síť ![]()