Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
A já tě chápu. Nosila jsem jenom dvě patra, zato kočár ve vedlejším vchodě a ta zimní logistika bývala divoká. Já už pak spíš řešila batole, ale na ty přesuny byl ring sling nejlepší řešení a člověk měl volné ruce. Plus jsem si ho pak omotala kolem krku a nosila jako šálu a na procházky to nosila hozené přes rameno jako šerpu připravené kdykoliv k použití. Jak se to člověk naučí, je to otázka pár sekund a je to výrazně skladnější než nosítko. Na těch pár minut ti záda neupadnou.
@Sarinka22 píše:
Já zase nechápu, proč máte potřebu to rozporovat. Synovi je 9m, asi sama nejlépe umím posoudit, proč to 8m šlo, mohla jsem ho nosit v náručí nebo nosítku a následně přendavat do kočárku a teď to nejde.
Nemám batolecí nosítko. Mám nosítko pro děti do 80cm, s křížením přes záda. Když má kombinézu, nedosáhnou mi přezky, nezapnu je.
To jsi nenapsala. Jen to, že máš ergo nosítko
tak kup rostoucí nebo větší ergo, ne?
mám rostoucí od mimina a díky bohu za to. Mladá v půl roce 10 kg, takže mazec
Mám to stejně a taky mám ring sling. Super na něm je i to že je to jen satek, nechám si ho pod bundou na sobě, nositko mi zabiralo hrozně moc místa pak v batohu nebo v kočáru. Koupila jsem pouzity za pár stovek. Občas se hodí i doma když potrebuju něco udělat a nemůžu u toho honit dítě.