Nosítko Wild ride

Napsat příspěvek
Velikost písma:
68965
3.12.23 11:13

A já tě chápu. Nosila jsem jenom dvě patra, zato kočár ve vedlejším vchodě a ta zimní logistika bývala divoká. Já už pak spíš řešila batole, ale na ty přesuny byl ring sling nejlepší řešení a člověk měl volné ruce. Plus jsem si ho pak omotala kolem krku a nosila jako šálu a na procházky to nosila hozené přes rameno jako šerpu připravené kdykoliv k použití. Jak se to člověk naučí, je to otázka pár sekund a je to výrazně skladnější než nosítko. Na těch pár minut ti záda neupadnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.12.23 07:24
@Sarinka22 píše:
Já zase nechápu, proč máte potřebu to rozporovat. Synovi je 9m, asi sama nejlépe umím posoudit, proč to 8m šlo, mohla jsem ho nosit v náručí nebo nosítku a následně přendavat do kočárku a teď to nejde.
Nemám batolecí nosítko. Mám nosítko pro děti do 80cm, s křížením přes záda. Když má kombinézu, nedosáhnou mi přezky, nezapnu je.

To jsi nenapsala. Jen to, že máš ergo nosítko :think: tak kup rostoucí nebo větší ergo, ne? :think: mám rostoucí od mimina a díky bohu za to. Mladá v půl roce 10 kg, takže mazec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.12.23 08:15

Mám to stejně a taky mám ring sling. Super na něm je i to že je to jen satek, nechám si ho pod bundou na sobě, nositko mi zabiralo hrozně moc místa pak v batohu nebo v kočáru. Koupila jsem pouzity za pár stovek. Občas se hodí i doma když potrebuju něco udělat a nemůžu u toho honit dítě.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí

Baby vak