Nosítko x kočár

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
31594
14.6.11 22:10

Kombinujeme, jeden čas jsem měla dítě výhradně kočárované, pak zase nošené, záleží jen na mámě a dítěti.
Nosítko využívám i pro víc jak dvouletého syna, třeba nastoupit do busu s miminkem v kočáru jsem si troufla jen se staršákem na hrbu, by někdo z nás určitě zůstal na zastávce, kdyby byl batolák „na volno“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101467
14.6.11 22:17

My taky kombinujeme, i když mi přijde, že aktuálně (8 měsíců) má malý silně kočárkové období… a to se jako maličký moc rád nosil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
14.6.11 22:27

kombinuju dle potreby… kdyz jdeme jen tak na prochazku, tak kocar, kdyz jdeme treba do mesta mhd, tak radsi manduca/satek. Memu diteti je to jedno, je nadsene z jakehokoli vyletu ven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13717
14.6.11 22:48

Taky kombinuju a je to bez problému. Je rád jak v šátku, tak v kočárku. V šátku zvládá líp takový ty „mrčící“ nálady, takže šátek beru i když jdeme s kočárkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
15.6.11 07:29
Jarka K píše:
a dáváš ho do nosítka, když si o to řekne (řve) nebo jen tak, kdy tě to napadne?

Na ten vylet jsme vyrazili s Mareckem v nostiku, kdyz zacal byt nevrly, prendali jsme do kocaru.
Jinak bezne chodim rano na nakup s kocarem(kdyz neprsi - to jdeme s nositkem), odpoledne pak s nositkem, pak jde do kocaru spat a navecer jeste jedem s kocarem naproti tatkovi k vlaku.
Mary je celkove rad za jakykoli „vylet“ ven, takze mu je tak nejak jedno, kde zrovna je :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
15.6.11 07:44

Náš měl teda období, kdy v kočárku být prostě nechtěl, takže jsme zhruba dva měsíce (3.-4.) jen nosili v šátku. Pak už zas kočár problém nebyl, ale musela jsem někdy třeba sklopit stříšku, aby viděl. Když usnul, zas jsem ji zatáhla. V golfkách to pak bylo ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5601
15.6.11 12:13

Kombinuju u mladší doteď (14 měsíců) a pohoda největší. Když se narodila, byl té starší 1,5 roku a třeba do obchodu jenom za ruku jít nemohla,tak jsme pořídili manducu na mimino a v kočáře byla starší.
Nakonec jsem občas nosila i tu starší, byla schopná mi v manduce usnout i ve 2 letech.
Ta mladší mi v ní spí dodnes :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
15.6.11 15:37

všichni tu mluvíte o té manduce, až jste mě přesvědčili… tak jdu do ní :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
16.6.11 07:22
Jarka K píše:
všichni tu mluvíte o té manduce, až jste mě přesvědčili… tak jdu do ní :-D

Jarka jsou i jiná ergonomická nosítka, ale řekla bych, že Manduca je nejvíce rozšířená, pak je taky Ergo, Beco atd. Ono lepší by bylo, kdyby jsi měla možnost si nosítko odzkoušet, né každému třeba Manduca sedí. Kde bydlíš???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
16.6.11 08:54
Katy2 píše:
Jarka K píše:
Jarka jsou i jiná ergonomická nosítka, ale řekla bych, že Manduca je nejvíce rozšířená, pak je taky Ergo, Beco atd. Ono lepší by bylo, kdyby jsi měla možnost si nosítko odzkoušet, né každému třeba Manduca sedí. Kde bydlíš???

Ergo a Beco je dost drahé… bydlím na Dobříši a nosítko by mi zítra mělo dorazit PPLkem… situace byla akutní a chtěla rychlé řešení. Jaroušek byl už ve dvou nosítkách a ani jedno mu nevadilo, takže snad i Manduca bude v pohodě :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
16.6.11 09:12
Jarka K píše:
Katy2 píše:
Jarka K píše:
Ergo a Beco je dost drahé… bydlím na Dobříši a nosítko by mi zítra mělo dorazit PPLkem… situace byla akutní a chtěla rychlé řešení. Jaroušek byl už ve dvou nosítkách a ani jedno mu nevadilo, takže snad i Manduca bude v pohodě :-P

No ono nejde o Jarouška, ale o tebe, aby tobě dobře sedělo, ale tak snad bude sedět. :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
16.6.11 09:13
Jarka K píše:
Katy2 píše:
Jarka K píše:
Ergo a Beco je dost drahé… bydlím na Dobříši a nosítko by mi zítra mělo dorazit PPLkem… situace byla akutní a chtěla rychlé řešení. Jaroušek byl už ve dvou nosítkách a ani jedno mu nevadilo, takže snad i Manduca bude v pohodě :-P

Jde spíš o to, jak bude sedět tobě :) Ale jinak gratuluji :D Jakou jsi vybrala barvu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
16.6.11 09:22

vybrala jsem si olivovou barvu, přišla mi taková neutrální a hlavně do toho nebude tolik prát sluníčko :lol:
už se těšim na víkend, jak ho pěkně zajedem :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko