Nosítko x kočár

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4760
14.6.11 21:22

nosítko x kočár

Ahoj,

můj čtyřměsíční syn začíná být zvědavý a chce vyndavat z kočáru, aby si vše mohl pořádně prohlédnout. Rozhodla jsem se koupit nosítko a kombinovat kočár a nošení. Ale trochu se obávám, aby pak chtěl být ještě v kočáru, aby se mu nošení až moc nezalíbilo. Máte někdo zkušenosti? Kombinujete oba způsoby bez problémů?
Díky za reakce a rady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
14.6.11 21:28

Ahoj. Ano, kombinovala jsem u starší dcery, problém nebyl. Ale není nošení jako nošení, já používala šátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
14.6.11 21:30

U nás taky nebyl a není problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1583
14.6.11 21:32

ahoj…tak my kombinujeme a je to v pohodě, prckovy to nevadí…nosítko bereme hlavně tam kam víme že nebude možné táhnout kočárek a někdy bereme oboje, dokonce v nosítku Martin i usne 8-o :mrgreen: (je mu 6,5 měsíce a mrzí mě že jsme nepořídili nosítko dřív)
A jestli můžu doporučit tak super je Manduca :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291

My začali s nošením v manduce v 10 měsících a dobré :) Teď si sám nosí šátek že chce hopa hopa (ven) a nebo vleze do kočárku s otázkou - pápá? .)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
Jarka K píše:
Ahoj,můj čtyřměsíční syn začíná být zvědavý a chce vyndavat z kočáru, aby si vše mohl pořádně prohlédnout. Rozhodla jsem se koupit nosítko a kombinovat kočár a nošení. Ale trochu se obávám, aby pak chtěl být ještě v kočáru, aby se mu nošení až moc nezalíbilo. Máte někdo zkušenosti? Kombinujete oba způsoby bez problémů?
Díky za reakce a rady :-)

Ahoj, já to kombinuju. Malý bylo 5m, když jsem si nosítko objednala. za jedno nechtěla být v kočáru a za druhé ne všude se dá jít s kočárem.
A děláme to tak, že dopoledne jdu s nosítkem nakoupit, popř se projít, ale jen na chvíli, nechci ji v tom nechávat dlouho a odpoledne jedeme s kočárem, to tam většinou spí. A když nespí, leží na břiše a kouká ven. Problém s tím nemáme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
14.6.11 21:33
werro píše:
ahoj…tak my kombinujeme a je to v pohodě, prckovy to nevadí…nosítko bereme hlavně tam kam víme že nebude možné táhnout kočárek a někdy bereme oboje, dokonce v nosítku Martin i usne 8-o :mrgreen: (je mu 6,5 měsíce a mrzí mě že jsme nepořídili nosítko dřív)
A jestli můžu doporučit tak super je Manduca :pankac:

JJ, manduca je fakt skvělá, mám ji taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
14.6.11 21:42

Noseni doporucuju, dite si pak i rada dachne v kocaru. Jen prosim o nejake ergonomicke a ne „zavesence“ celem ven v klokance :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
14.6.11 21:42

tak super! Moje okolí mě od toho totiž dost zrazovalo, že si na sebe ušiju bič, když začnu nosit :mrgreen:
půjčila jsem si od kamarádky nosítko od Chicca, ale hrozně mě z toho bolej záda a přečetla jsem si, že ani pro malýho to není to pravé ořechové… takže jdu do ergonomického… Manduca je dost drahá, přemýšlela jsem spíš o Liliputi. Ještě ale nejsem pevně rozhodnutá…
každopádně Chicco mi posloužilo minimálně k tomu, že vím, že se to malýmu líbí a nebude to zbytečná investice :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
14.6.11 21:45

Take uz par mesicu kombinuju a problem neni :-D
Na jeden vylet jsme brali oboje - chvili byl v Manduce, chvili v kocare, pak zas v Manduce a nakonec v kocare usnul :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
14.6.11 21:53
dusicka.. píše:
Take uz par mesicu kombinuju a problem neni :-D
Na jeden vylet jsme brali oboje - chvili byl v Manduce, chvili v kocare, pak zas v Manduce a nakonec v kocare usnul :-D

a dáváš ho do nosítka, když si o to řekne (řve) nebo jen tak, kdy tě to napadne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
14.6.11 21:54
Taky kombinuji, kočárek x Manduca. A kolikrát je fakt super, když si ji vezmu na úřad na sebe. vše je rychlejší, lépe se manipuluje - není kočárek.....
Hanule píše:
My začali s nošením v manduce v 10 měsících a dobré :) Teď si sám nosí šátek že chce hopa hopa (ven) a nebo vleze do kočárku s otázkou - pápá? .)

Nám Katka nosí botičky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2661
14.6.11 22:03

Kombinovala jsem kočár se šátkem. Vyhovovalo mu oboje. Občas se rád ponosí ještě teď. :lol:
Nosítko bych radila před zakoupením vyzkoušet, každému vyhovuje něco jiného. A určitě bych šla do ergonomického.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
14.6.11 22:05

taky jsme tocili kocar a satek. a pres zimu pouze satek, s kocarem se tu nedalo jezdit. problem nebyl, mala byla nadsena :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
14.6.11 22:07
Jarka K píše:
Manduca je dost drahá, přemýšlela jsem spíš o Liliputi. Ještě ale nejsem pevně rozhodnutá…

Každopádně použité nosítko pak snadno prodáš, se ztrátou řekněme 500 Kč :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko