Nosní kapky - olej - Hádek

328
18.9.10 14:02

Nosní kapky - olej - Hádek

Ahojte, chtěla jsem se, prosím zeptat, zda někdo používáte nosní olej od Karla Hádka?
Když se nám narodil Tomík, používala jsem je denně (někdy ráno, ale hlavně na noc po koupání) a byla jsem s nimi opravdu spokojená. Ony jsou dobré na léčbu rýmy, ale hlavně i jako prevence. Takže obzvlášť v zimě, kdy je doma zatopeno a sušší vzduch děťátku zvlhčují sliznici. Tomík opravdu neměl nikdy žádnou velkou rýmu a měl i pěkně čistý nosík bez soplíků apod.
Ale koupila jsem si kapičky potom, když mi ty první došly. Používala jsem je pár týdnů a najednou se v nich začaly objevovat takové šedivé cucky a houstly do konzistence hlenu. Jakoby se v nich ty rýmové bakterie množily. :cry: :roll: :nevim:
Kapky jsem vyhodila koupila si nové. Část jsem si jich přendala do pečlivě vymyté (vyvařené) skleničky s pipetou a kapala Tomíkovi dál. Po každém kápnutí jsem pipetu pečlivě vymyla horkou vodou, abych zabránila ´zkažení´. A opět se stalo to, že kapky zhoustly a jsou v nich šedivé chuchvalce. Kapky uchovávám přesně podle návodu v lednici.
Můžete mi někdo, prosím, poradit, co dělám špatně? Proč se mi první kapky nezkazily, ačkoliv jsem je používala opravdu denně a skladovala u syna v pokoji na poličce?
Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8297
18.9.10 14:07

nehoustnou nahodou kvuli te nizsi teplote? Pokud si je predtim skladovala na policce a konzistenci nezmenili a ted jsou v lednici a pokazde konzistenci zmenili, tak bych to pricitala chladu. Zkus je nechat pres noc venku a uvidis, co to s konzistenci udela. Me toto udelal olej, kdyz jsem ho jednou dala do lednice omylem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
18.9.10 15:22

Děkuji za nápad, čičinko, ale zapomněla jsem napsat, že ty druhé kapky, co se mi zkazily jako první jsem měla také na poličce. V obchodě mi pak poradili, abych je dala do lednice, ale to nějak nepomohlo a zkazily se další. :-( Kdyby jen zhoustly, tak by mi to tolik nevadilo, ale vadí mi ta zakalená - zelenožlutá - barva s těmi cucky, co vypadají trochu jako plíseň. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
18.9.10 15:30

tak možná nějaká vadná šarže :nevim:
Fakt záhada  :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
9.7.13 16:55

Nepoužíváte někdo jeho eterické oleje? Mám mateřídouškový a borovicový a zajímalo by mne, jak je nejlíp použít na našeho malého, krom klasické aromalampy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí