Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj vsem.
Potrebuji notebook novy. Chtela bych nejaky s odnimatelnym displejem. Mam doma monitor ze stolniho pocitace-slo by to pripojit?
Pracuji ve wordu a excelu denne a taky na netu a na to je lepsi velky monitor ale zase hodne cestuji takue na to je lepsi notebook. Investovat do toho i toho se mi nechce.
Da se sehnat nejaky takovy obyc notebook treba do 8000kc cca kde jde odejmout klavesnice a ten spodek jakoby a napojit na monitor?
Proč to chceš oddělávat? Stačí si vzít kabel a napojit to do monitoru, to samé pokud chceš velkou klávesnici a myš tak také. Convertible notebook moc nedoporučuji, něco se ti tam podělá na displeji a je tam drahá výměna, navíc je ten vršek těžký a blbě to drží.
Kup si notebook a připoj ho kabelem na monitor (jen je potřeba si pohlídat, aby měl notebook potřebné konektory, případně se dají koupit redukce). Stejně tak k němu připojíš přes USB klávesnici a myš. Další varianta je postavit notebook třeba na knížky (získáš „monitor“) a připojit k němu pouze klávesnici a myš.
Já mám notebook s odnímatelným displejem. Ale on je to spíš tablet s klávesnicí. Celý „počítač“ je v displeji. V klávesnici je jen USB konektor.
Já ho mám protože ho dost často používám i jen jako tablet. Ale důvod proč ho chceš ta jsem moc nepochopila ![]()
@Zahradnice Roku Nedá, protože to co má odnímetelný display má vše v něm, takže pak je ta klávesnice na prd. Ideální by byl klasický notebook s plnohodnotnou dokovací stanicí, ale ten zas neulovíš v požadované cenové kategorii, takže jen to řešení s kabelem.