Nová koupelna, jaké obkladačky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1284
8.8.14 13:29

nová koupelna.jaké obkladačky?

Ahojky.
Potřebovala bych poradit s koupelnou. Budeme koupovat nábytek do koupelny barvy wenge(tm. hnědý).Líbil by se mi k tomu třeba světle růžový obklad nebo starorůžový. Nemáte někdo takovou koupelnu.Nebo poraďte jaký obklad by se k tomuto nábytku hodil. a pořád se rozhoduji s dlažbou. Chtěla jsem tmavou kvůli údržbě. Někdo píše, že na údržbu je super, někdo zas, že ne.Jak to máte? Nebo nějaký tm. melír? Díky za rady
Něco takového by se mi líbilo s tím tm. hnědým nábytkem

http://www. designatak. cz/…koupelny/97/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
295
8.8.14 13:34

@Gab-iii tmavá dlažba je peklo. je na ní vše vidět, nejlepší je světlá, ať už do hněda nebo do šeda. A nejlépe s melírem.
Obklad si k nábytku barvy wenge vyber jakýkoliv, hodí se k tomu vše. takže klidně i ta růžová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2992
8.8.14 13:47

@Koktal já nevím, mám tmavou dlažbu a nic na ní vidět není, právě naopak, v podnájmu jsme měli světlou a byl na ní vidět každý bordel, takže za mě tmavá dlaža vede :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
8.8.14 14:06

Na světlé dlažbě bude vidět všechno. Vlasy, špinavé šlápoty atd. My máme světlou z toho důvodu, že se jedná o malou místnost a tmavou dlažbou bysme to ještě víc opticky zmenšili a světla tam taky moc není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
8.8.14 14:08

@Idril já měla světlou, bylo to dobrý. Teď mám tmavou a je to děs. Asi mám jiný druh bordelu :lol: V kuchyni to samé, dřív světlá, dobrý. Teď tmavá, děs. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
8.8.14 14:13

Tmavou neeeee! Zrovna dneska jsem nadavala jak dlazdic, kdyz jsem myla koupelnu…na tom je videt kazda kapka :zed:

Hnedy mame obklad a podlahu bilou a oboji strasny…

Volila bych nejaky melir, aby se na tom sem tam nejake smitko ztratilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
8.8.14 14:45

Na světlé dlažbě ale zase časem zajdou spáry, tak to pak taky nevypadá zrovna nejlíp. Volila bych nějaký střed, nejlépe s tím melírem. :think:
K wenge nábytku bych dala nějakou přírodní barvu obkladu, např. bílá káva, béžová…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
8.8.14 14:48

@lovesmile záleží na odstínu spárovačky… Pak to zašednutí nemusí být tolik znát. My máme taky jinou spárovačku na zdech a jinou na podlaze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
8.8.14 14:50

@Pomka Tak to je jasný, ale zas třeba k té světlé dlažbě nevypadá dobře moc tmavá spárovačka. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
8.8.14 15:04

My máme nábytek v koupelně wenge a máme k tomu Pacifik Kale, pořízeno v Siku :) (tu světlou verzi, ne zelenou) :D

http://www. siko-koupelny. cz/pacific/serie/#

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
8.8.14 15:14

No právě teď ještě měsíc budem v podnájmu a tam je oranžová podlaha a přítel má dredy a já dlouhý vlasy, takže bych mohla 3× denně zametat.tak jsem si říkala, že to chce tmavou podlahu.jen kvůli těm vlasů. blonďáci nejsme :-D jinak tam žádnej jinej druh bordelu :-D ani nemám. ale v baráku tomu může být jinak.Asi zvolím ten melír na zem a na zdi se budu ještě hodné rozmýšlet. Přítel mi světlounce růžovou zatrhl :-D ale já do něj ještě budu hlodat ;) a to by bylo aby nebylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Everyone
8.8.14 21:09

Já mám do malé panelákové koupelny vyhlédnuté tyhle

http://www.rako.cz/…variace.html?…

Mám tenhle venkovský, ledabylý styl ráda. Asi vezmu ty nejsvětlejší v kombinaci se světle a tmavě hnědou. Nevím, jestli použít i hnědou listelu. Na zem určitě nějakou středně hnědou.

• Citovat
  • Upravit
1284
9.8.14 00:41

@Martina.ova
hmmm, pěkné, tu listelu bych asi nedávala. Podle mě to ztratí venkovský ledabylý styl :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Everyone
9.8.14 13:07

@Gab-iii

Myslíš? no nějak si to nedovedu úplně představit. Každopádně tu bílou dlaždici s motivem jakoby lístků nedám určitě.
Zase ta listela dojem zvedne, ale ty prachy za ni..
Budu rekonstruovat úplně celý byt a to peníze jen potečou

• Citovat
  • Upravit
1284
10.8.14 01:02

Záleží na tom, co se líbí jen a jen Tobě :-)Určitě to bude krásné! My kupujeme baráček. Žádnej starej, ale kuchyni a koupelnu budeme předělávat. To taky peníze jen potečou :-D ale když už, tak už :-)Tak ať se vám vše krásně vydaří :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí