Nova partnerska meho ex

8.10.22 15:25

Nova partnerska meho ex

Zajimal by me vas nazor…mela jsem partnera, ktery pracovne zil v zahranici ale jednalo se o čecha. Žili jsme prevazne u me ale kdyz byla prilezitost, tak jsme byli u nej v zahranici. Ja mam 5leteho syna z predesleho vztahu, takze si troufam rict, ze jsme zili spolu a spolecne vychovavali meho syna. Rozesla jsem se s nim cca pred 2 mesici z duvodu, ktere tu nechci moc popisovat ale jednalo se hlavne o jeho zarlive chovani a neskutecnou kontrolu. Kazdopadne se jedna o to, ze i kdyz jsem se s nim rozesla ja, tak me to dlouho trapilo a byla jsem dokonce u psychoterapeuta.
Minuly tyden jsem sla do obchodu a vedle u domu stalo jeho auto. Zustala jsem v soku, jelikoz jak jsem psala, zije v zahranici. Sla jsem do skolky pro syna a dostala jsem jeste vetsi facku…vychazel ze skolky ruku v ruce s jinou pani, ktera ma 40,ma dve deti a on ma 27 let. Znam ji od videni, jelikoz vsak zije o dva domy vedle me.
Ano, je to jejich vec, ano rozchod jsem chtela ja ale ani ve snu by me nenapadlo, ze si najde nekoho v mem okoli a ze si dovoli jit do skolky, kde jeste pred 2 mesici vyzvedaval se mnou meho syna. Je mi na zvraceni…
Dekuji za kazdy komentar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65147
8.10.22 15:35
@Valentyna1177 píše:
Zajimal by me vas nazor…mela jsem partnera, ktery pracovne zil v zahranici ale jednalo se o čecha. Žili jsme prevazne u me ale kdyz byla prilezitost, tak jsme byli u nej v zahranici. Ja mam 5leteho syna z predesleho vztahu, takze si troufam rict, ze jsme zili spolu a spolecne vychovavali meho syna. Rozesla jsem se s nim cca pred 2 mesici z duvodu, ktere tu nechci moc popisovat ale jednalo se hlavne o jeho zarlive chovani a neskutecnou kontrolu. Kazdopadne se jedna o to, ze i kdyz jsem se s nim rozesla ja, tak me to dlouho trapilo a byla jsem dokonce u psychoterapeuta.
Minuly tyden jsem sla do obchodu a vedle u domu stalo jeho auto. Zustala jsem v soku, jelikoz jak jsem psala, zije v zahranici. Sla jsem do skolky pro syna a dostala jsem jeste vetsi facku…vychazel ze skolky ruku v ruce s jinou pani, ktera ma 40,ma dve deti a on ma 27 let. Znam ji od videni, jelikoz vsak zije o dva domy vedle me.
Ano, je to jejich vec, ano rozchod jsem chtela ja ale ani ve snu by me nenapadlo, ze si najde nekoho v mem okoli a ze si dovoli jit do skolky, kde jeste pred 2 mesici vyzvedaval se mnou meho syna. Je mi na zvraceni…
Dekuji za kazdy komentar.

tak rozešla ses ty s ním, zřejmě to nebylo dobré ani pro syna, takový vztah. Tak nevím, proč ted řešíš, co dělá on. Možná se s ní prostě seznámil v době, kdy jezdil za tebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
8.10.22 15:38

Aspoň vidíš, zes udělala dobře. Víc bych se tím netrápila, spíš bych se zaměřila na to, jak to vnímá syn. Aby si to v té hlavičce nějak špatně neposkladal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
8.10.22 15:39

Alespoň víš proč žárlil, protože zjevně to hrál na více stran on.

Je jasný, že to je šok a buď ráda že je pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
8.10.22 15:41

Aspon vidis, jakeho blba ses zbavila.

• Citovat
  • Upravit
5919
8.10.22 15:44

Podívej, ať je to jak chce, nemůžeš nikomu určovat kam může chodit. Podle tvého popisu to vypadá že to může dělat schválně a ukazuje ti že se dost dobře bez tebe obejde. Rozešla ses ty tak se nestarej co a kde dělá a kam chodí. Nemáš na školku monopol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
8.10.22 15:53

Mně na tom tedy nepřijde nic zvláštního, no tak má ta žena holt děti ve stejné školce. Jinak mně už taky táhne na 40, mám dvě malé děti a v létě když jsem kupovala víno, tak po mně chtěli občanku :-D někdy dvacítka vypadá jak čtyřicítka a obráceně, takže se ani nedivím, že se chlap může zakoukat do o tolik let starší ženský.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
8.10.22 16:09

Dovolil si po rozchodu najít novou přítelkyni a ještě s ní jít do školky :lol: i kdyby ji bylo 60, je to jejich věc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
8.10.22 16:13

Jak si jenom mohl dovolit si někoho najít a být spokojený, když si ho odkopla!!! Je to mizera!!!
Přeju mu, ať je spokojený.
A tobě taky přeju, abys přestala žárlit, bude ti líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.10.22 16:34

@Anelize Takto to preci nerikam ;) A ano, at je spokojeny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
8.10.22 16:41

Ja to chapu, taky bych byla v soku a trosku by mi srotovalo, jestli to neni z jeho strany nejaky truc… a uprimne receno by mi to i vadilo. Nenadelas ale nic… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
8.10.22 19:05

Tak ja bych taky byla na mrtvici :roll: :roll: :roll:

Hele, delej jakože nic, vubec se s nim nebav. Jen bych pořešila synka, aby z toho nemel šok. Uvidis, jestli ten byvaly se s nim bude normalne bavit nebo ignorovat nebo jak a co :roll:

Hele nic, muj ex zacal žit rovnou s vychovatelkou ze školky, bylo mi na bliti, když mi docvakly nektere intriky, ale…twl, život musi jit dal. Drz se :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
8.10.22 19:16

Vrátil se a budete se potkávat? Asi bude nejlepší prostě pozdravit a řešit si syna. Takových lidí je hodně, v menších městečkách, vesnicích, prostě se to stává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3946
8.10.22 23:09

Rozesla jsi se s nim, tecka. Tim vas spolecny zivot skoncil a jak si zaridi svuj zivot dal uz neni tvoje vec. Tvl., jak “si dovolil” jit do skolky? Protoze jsi se s nim rozesla, ma zakazany pobyt ve meste? Nejlepsi jsou ty komentare, jak mas byt rada, ze jsi se takoveho blba zbavila… to jako vazne? :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65147
9.10.22 07:15
@Dirndljager píše:
Rozesla jsi se s nim, tecka. Tim vas spolecny zivot skoncil a jak si zaridi svuj zivot dal uz neni tvoje vec. Tvl., jak “si dovolil” jit do skolky? Protoze jsi se s nim rozesla, ma zakazany pobyt ve meste? Nejlepsi jsou ty komentare, jak mas byt rada, ze jsi se takoveho blba zbavila… to jako vazne? :zed: :zed:

Blba, protoze psala, ze zarlil a kontroloval ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí