Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zajimal by me vas nazor…mela jsem partnera, ktery pracovne zil v zahranici ale jednalo se o čecha. Žili jsme prevazne u me ale kdyz byla prilezitost, tak jsme byli u nej v zahranici. Ja mam 5leteho syna z predesleho vztahu, takze si troufam rict, ze jsme zili spolu a spolecne vychovavali meho syna. Rozesla jsem se s nim cca pred 2 mesici z duvodu, ktere tu nechci moc popisovat ale jednalo se hlavne o jeho zarlive chovani a neskutecnou kontrolu. Kazdopadne se jedna o to, ze i kdyz jsem se s nim rozesla ja, tak me to dlouho trapilo a byla jsem dokonce u psychoterapeuta.
Minuly tyden jsem sla do obchodu a vedle u domu stalo jeho auto. Zustala jsem v soku, jelikoz jak jsem psala, zije v zahranici. Sla jsem do skolky pro syna a dostala jsem jeste vetsi facku…vychazel ze skolky ruku v ruce s jinou pani, ktera ma 40,ma dve deti a on ma 27 let. Znam ji od videni, jelikoz vsak zije o dva domy vedle me.
Ano, je to jejich vec, ano rozchod jsem chtela ja ale ani ve snu by me nenapadlo, ze si najde nekoho v mem okoli a ze si dovoli jit do skolky, kde jeste pred 2 mesici vyzvedaval se mnou meho syna. Je mi na zvraceni…
Dekuji za kazdy komentar.
@Valentyna1177 píše:
Zajimal by me vas nazor…mela jsem partnera, ktery pracovne zil v zahranici ale jednalo se o čecha. Žili jsme prevazne u me ale kdyz byla prilezitost, tak jsme byli u nej v zahranici. Ja mam 5leteho syna z predesleho vztahu, takze si troufam rict, ze jsme zili spolu a spolecne vychovavali meho syna. Rozesla jsem se s nim cca pred 2 mesici z duvodu, ktere tu nechci moc popisovat ale jednalo se hlavne o jeho zarlive chovani a neskutecnou kontrolu. Kazdopadne se jedna o to, ze i kdyz jsem se s nim rozesla ja, tak me to dlouho trapilo a byla jsem dokonce u psychoterapeuta.
Minuly tyden jsem sla do obchodu a vedle u domu stalo jeho auto. Zustala jsem v soku, jelikoz jak jsem psala, zije v zahranici. Sla jsem do skolky pro syna a dostala jsem jeste vetsi facku…vychazel ze skolky ruku v ruce s jinou pani, ktera ma 40,ma dve deti a on ma 27 let. Znam ji od videni, jelikoz vsak zije o dva domy vedle me.
Ano, je to jejich vec, ano rozchod jsem chtela ja ale ani ve snu by me nenapadlo, ze si najde nekoho v mem okoli a ze si dovoli jit do skolky, kde jeste pred 2 mesici vyzvedaval se mnou meho syna. Je mi na zvraceni…
Dekuji za kazdy komentar.
tak rozešla ses ty s ním, zřejmě to nebylo dobré ani pro syna, takový vztah. Tak nevím, proč ted řešíš, co dělá on. Možná se s ní prostě seznámil v době, kdy jezdil za tebou
Aspoň vidíš, zes udělala dobře. Víc bych se tím netrápila, spíš bych se zaměřila na to, jak to vnímá syn. Aby si to v té hlavičce nějak špatně neposkladal
Alespoň víš proč žárlil, protože zjevně to hrál na více stran on.
Je jasný, že to je šok a buď ráda že je pryč.
Podívej, ať je to jak chce, nemůžeš nikomu určovat kam může chodit. Podle tvého popisu to vypadá že to může dělat schválně a ukazuje ti že se dost dobře bez tebe obejde. Rozešla ses ty tak se nestarej co a kde dělá a kam chodí. Nemáš na školku monopol.
Mně na tom tedy nepřijde nic zvláštního, no tak má ta žena holt děti ve stejné školce. Jinak mně už taky táhne na 40, mám dvě malé děti a v létě když jsem kupovala víno, tak po mně chtěli občanku
někdy dvacítka vypadá jak čtyřicítka a obráceně, takže se ani nedivím, že se chlap může zakoukat do o tolik let starší ženský.
Dovolil si po rozchodu najít novou přítelkyni a ještě s ní jít do školky
i kdyby ji bylo 60, je to jejich věc
Jak si jenom mohl dovolit si někoho najít a být spokojený, když si ho odkopla!!! Je to mizera!!!
Přeju mu, ať je spokojený.
A tobě taky přeju, abys přestala žárlit, bude ti líp
Ja to chapu, taky bych byla v soku a trosku by mi srotovalo, jestli to neni z jeho strany nejaky truc… a uprimne receno by mi to i vadilo. Nenadelas ale nic… ![]()
Tak ja bych taky byla na mrtvici
![]()
Hele, delej jakože nic, vubec se s nim nebav. Jen bych pořešila synka, aby z toho nemel šok. Uvidis, jestli ten byvaly se s nim bude normalne bavit nebo ignorovat nebo jak a co ![]()
Hele nic, muj ex zacal žit rovnou s vychovatelkou ze školky, bylo mi na bliti, když mi docvakly nektere intriky, ale…twl, život musi jit dal. Drz se
![]()
Vrátil se a budete se potkávat? Asi bude nejlepší prostě pozdravit a řešit si syna. Takových lidí je hodně, v menších městečkách, vesnicích, prostě se to stává.
Rozesla jsi se s nim, tecka. Tim vas spolecny zivot skoncil a jak si zaridi svuj zivot dal uz neni tvoje vec. Tvl., jak “si dovolil” jit do skolky? Protoze jsi se s nim rozesla, ma zakazany pobyt ve meste? Nejlepsi jsou ty komentare, jak mas byt rada, ze jsi se takoveho blba zbavila… to jako vazne?
![]()
@Dirndljager píše:
Rozesla jsi se s nim, tecka. Tim vas spolecny zivot skoncil a jak si zaridi svuj zivot dal uz neni tvoje vec. Tvl., jak “si dovolil” jit do skolky? Protoze jsi se s nim rozesla, ma zakazany pobyt ve meste? Nejlepsi jsou ty komentare, jak mas byt rada, ze jsi se takoveho blba zbavila… to jako vazne?![]()
Blba, protoze psala, ze zarlil a kontroloval ji.