Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dekuji vsem za nazor
Vidim, ze mezi lidmi zmizela ucta a respekt…vim, ze neznate veci do detailu a i ja si dokazu priznat hodne chyb. Ze se s nekym rozejdu neznamena, ze k nemu stale nemuzu chovat nejake city nejaky cas. S tim clovekem jste zili, to nezmizi ze dne na den. Nekdo muze rict, ze zarlim ale ja bych toho muze zpet nechtela
Jen bych mozna ocekavala, ze si muze najit zenu kdekoliv jinde a ne hned primo vedle me a chodit mi na oci ve skolce kde je muj syn. Ano, skolka neni moje ale jak rikam, mozna bych ocekaval trosku ucty. Uprimne vam povim, ze mne by bylo na grcani…chodit tam pro dite s jednou partnerkou a za 2 mesice tam chodit pro jine dite s jinou? Mozna jsem divna ale je to nechutny
Vim, nic s tim nenadelam, mozna jsem jen chtela špetku pochopeni. Ale ano, at zije spokojene, nemam problem mu to poprat.
@Valentyna1177 píše:
Dekuji vsem za nazorVidim, ze mezi lidmi zmizela ucta a respekt…vim, ze neznate veci do detailu a i ja si dokazu priznat hodne chyb. Ze se s nekym rozejdu neznamena, ze k nemu stale nemuzu chovat nejake city nejaky cas. S tim clovekem jste zili, to nezmizi ze dne na den. Nekdo muze rict, ze zarlim ale ja bych toho muze zpet nechtela
Jen bych mozna ocekavala, ze si muze najit zenu kdekoliv jinde a ne hned primo vedle me a chodit mi na oci ve skolce kde je muj syn. Ano, skolka neni moje ale jak rikam, mozna bych ocekaval trosku ucty. Uprimne vam povim, ze mne by bylo na grcani…chodit tam pro dite s jednou partnerkou a za 2 mesice tam chodit pro jine dite s jinou? Mozna jsem divna ale je to nechutny
Vim, nic s tim nenadelam, mozna jsem jen chtela špetku pochopeni. Ale ano, at zije spokojene, nemam problem mu to poprat.
Co je to grcani? ![]()
@Valentyna1177 píše:
Dekuji vsem za nazorVidim, ze mezi lidmi zmizela ucta a respekt…vim, ze neznate veci do detailu a i ja si dokazu priznat hodne chyb. Ze se s nekym rozejdu neznamena, ze k nemu stale nemuzu chovat nejake city nejaky cas. S tim clovekem jste zili, to nezmizi ze dne na den. Nekdo muze rict, ze zarlim ale ja bych toho muze zpet nechtela
Je ti jasne, ze si ji nenasel az po rozchodu, ze ano?
@Valentyna1177 píše:
Zajimal by me vas nazor…mela jsem partnera, ktery pracovne zil v zahranici ale jednalo se o čecha. Žili jsme prevazne u me ale kdyz byla prilezitost, tak jsme byli u nej v zahranici. Ja mam 5leteho syna z predesleho vztahu, takze si troufam rict, ze jsme zili spolu a spolecne vychovavali meho syna. Rozesla jsem se s nim cca pred 2 mesici z duvodu, ktere tu nechci moc popisovat ale jednalo se hlavne o jeho zarlive chovani a neskutecnou kontrolu. Kazdopadne se jedna o to, ze i kdyz jsem se s nim rozesla ja, tak me to dlouho trapilo a byla jsem dokonce u psychoterapeuta.
Minuly tyden jsem sla do obchodu a vedle u domu stalo jeho auto. Zustala jsem v soku, jelikoz jak jsem psala, zije v zahranici. Sla jsem do skolky pro syna a dostala jsem jeste vetsi facku…vychazel ze skolky ruku v ruce s jinou pani, ktera ma 40,ma dve deti a on ma 27 let. Znam ji od videni, jelikoz vsak zije o dva domy vedle me.
Ano, je to jejich vec, ano rozchod jsem chtela ja ale ani ve snu by me nenapadlo, ze si najde nekoho v mem okoli a ze si dovoli jit do skolky, kde jeste pred 2 mesici vyzvedaval se mnou meho syna. Je mi na zvraceni…
Dekuji za kazdy komentar.
Kašli na to, buď ráda, že ses ho zbavila. Píšeš, že rozchod byl, protože žárlil a neskutečně tě kontroloval. Takový člověk dlouho sám nezůstane, potřebuje někoho, koho bude moct kontrolovat, ty už to naštěstí nebudeš.
Jste celkem bezcitní. Uživatelka píše, že se s ním ani rozejít nechtěla, ale musela a byla z toho na prášky. Možná čekala, že po rozchodu si svoje chyby uvědomí a změní se. Málokdy se stane, že po rozchodu je vám jedno jestli váš bývalý je s někým nebo ne. Obzvlášť, když ten rozchod nechcete, tak ten první s kým bude vás bude bolet ze všeho nejvíc. Někdo to zvládne časem a nic si z toho nedělá. Někdo ne. Naprosto ti upřímně rozumím. Drž se.
@Valentyna1177 píše:
Tak on si ji asi nevybral proto, ze bydli blizko, aby se pred tebou predvadel, predpokladam. A zase pokud se do sebe zakoukali, nemuzes po nem chtit, aby ji rekl, ze ma smulu, protoze bydli moc blizko ex.
@vokishka píše:
Blba, protoze psala, ze zarlil a kontroloval ji.
A jo, to jsem spatne pochopil. To je jina, zarlivost a kontrola se neda.
@Valentyna1177 píše:
takže kdyby ty ses teoreticky zamilovala do jeho souseda, tak ho nebudeš chtít, aby to tvému ex nebylo líto a nepotkával vás?