Nový registrační formulář Podolí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
643
21.10.15 14:25

nová registrace podolí

Vy ktere uvazujete o Podoli a blizi se vam registrace jako mne-uz jste videly ten novy formular? Je tam nova ochrana proti robotum-musite z 9 obrazku vybrat ty spravne dle zadani. Napr. „vyberte obrazky na kterych jsou cedule s nazvem ulic“. Jsou to americke znacky ulic-nemaji jednotnou podobu, navic casto nelze poznat, co je na ni napsano-je to umyslne rozmazany. Nebo neni k pochopeni, jestli je to nazev ulice nebo jen oznaceni obce, oblasti a tak..
Je to docela peklo…trenovala jsem dnes registraci-zpocatku se tam objevovaly celekm jednoduchy zadani-vyberte obrazky kde je jidlo, banan, sladkost…ale ted uz se mi tam objevuji jen ty obrazky s cedulema ulic…uspesnost mam tak 20% at se snazim sebevic. Halt asi neznas americky znacky ulic…nerodis…
Nevim co si pocit, napada vas neco? Resite nekdo stejny problem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2621
21.10.15 14:33

Registrovala jsem se minuly tyden a nic tam nebylo. A kde je ten novy formular?
Ja za sebe se priznam, ze jsem to zkusila a kdyz to neslo, tak jsem to za uplatu dala jedne firme, ktera registruje. Chtela jsem do Motola, kde se v te dobe maluje a Podoli je temer kediny schudny, diky uzavreni Motola byl pretlak. Nevim, jak to ta firma dela, ale registraci mam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
21.10.15 14:37

No ja vim, minuly tyden to tam jeste nebylo..ted uz jo…formular je stejny, jen dole pod formularem musis overit ze nejsi robot-musi se kliknout na ikonu ze ktery vyjedou ty obrazky… taky jsem uvazovala o ty firme, jenze si nejsem jista jestli tohle nezavedli prave kvuli ni-i pro ni to ted bude tezky obejit..
chjo, to je fakt pech, minulo mne to o par dnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1220
21.10.15 14:38

8o 8o 8o 8o Jsem ráda, že jsem se registrovala ještě než to zavedli. Nicméně si myslím, že to zavedli proto, aby ten formulář a registrace nebyly plné třeba už v 8:02 ale aby se trochu prodloužila doba pro možnou registraci. Vyplňuješ formulář pokaždé ručně? Je super si to předvyplnit tak, aby si to ty kolonky příště v prohlížeči pamatovaly. Tím dost zkrátíš dobu vyplňování :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
21.10.15 14:39
@Janina81 píše:
Registrovala jsem se minuly tyden a nic tam nebylo. A kde je ten novy formular?
Ja za sebe se priznam, ze jsem to zkusila a kdyz to neslo, tak jsem to za uplatu dala jedne firme, ktera registruje. Chtela jsem do Motola, kde se v te dobe maluje a Podoli je temer kediny schudny, diky uzavreni Motola byl pretlak. Nevim, jak to ta firma dela, ale registraci mam.

Tohle opatření je právě kvůli té firmě. Měli na to program.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
21.10.15 14:42

Jakože si v Praze zaplatíte firmu a ona vás zaregistruje k porodu? 8o 8o 8o tak to je mazec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
21.10.15 14:43

@Dianela vyplněno mam do 15 sekund..ale ty obrazky pak proste nedavam…jidlo, ovoce atd samo jo, ale jak se tam objeví ty cedule s názvy ulic jsem v háji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
21.10.15 14:44
@Kaspinka píše:
Jakože si v Praze zaplatíte firmu a ona vás zaregistruje k porodu? 8o 8o 8o tak to je mazec.

Jo, za pětikilo :lol: https://sites.google.com/…ace-k-porodu
Ale teď má asi chlapec utrum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1220
21.10.15 14:45

@makarka Je to blbý ale je dobře, že to zavedli - kvůli tomu co psala @Bábrdl. Považuji za dost nespravedlivé zaplatit firmě, protože to už pak nejsou rovné podmínky k registraci a to bylo formulářem na webu původně myšleno :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
21.10.15 14:49

@Dianela tak ja proti tomu nic nemam-ale at tam proboha daj obrazky co je clovek schopen vyplnit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
21.10.15 14:50

@Bábrdl tak to už je fakt moc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1220
21.10.15 14:50

@makarka Dívala jsem se teď na to a je fakt, že ty obrázky jsou dost na prd :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
21.10.15 14:57
@Bábrdl píše:
Tohle opatření je právě kvůli té firmě. Měli na to program.

Ja vim, kdybych byla schopna se registrovat sama, tak to nedelam. Ale ja jsem mela formular za 20 s vyplneny a odeslany a nic. Takze kdyby kvuli tehle firme to platilo driv, tak je to spravedlivý a ano neceknu. Takhle jsem se holt uchylila k te same praktice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
21.10.15 15:00

@Janina81 jasny, ja te nekritizuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
21.10.15 15:06

@Bábrdl
Ja vim, samotnou me to rozhodilo. Nejdřív mi zavrou mnou vysneny Motol a pak se mi na prvni termin nepodari ani Podoli. Byla jsem fakt nastvana. Kdybych vedela, ze to vydržím a udrzim, tak jedu do Hradce. Ale bojim se po prvnim relativne rychlem porodu a nulovych kontrakcich…
A rodit treba v Krci nebo v Pribrami se mi fakt nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková