Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Vy ktere uvazujete o Podoli a blizi se vam registrace jako mne-uz jste videly ten novy formular? Je tam nova ochrana proti robotum-musite z 9 obrazku vybrat ty spravne dle zadani. Napr. „vyberte obrazky na kterych jsou cedule s nazvem ulic“. Jsou to americke znacky ulic-nemaji jednotnou podobu, navic casto nelze poznat, co je na ni napsano-je to umyslne rozmazany. Nebo neni k pochopeni, jestli je to nazev ulice nebo jen oznaceni obce, oblasti a tak..
Je to docela peklo…trenovala jsem dnes registraci-zpocatku se tam objevovaly celekm jednoduchy zadani-vyberte obrazky kde je jidlo, banan, sladkost…ale ted uz se mi tam objevuji jen ty obrazky s cedulema ulic…uspesnost mam tak 20% at se snazim sebevic. Halt asi neznas americky znacky ulic…nerodis…
Nevim co si pocit, napada vas neco? Resite nekdo stejny problem?
Registrovala jsem se minuly tyden a nic tam nebylo. A kde je ten novy formular?
Ja za sebe se priznam, ze jsem to zkusila a kdyz to neslo, tak jsem to za uplatu dala jedne firme, ktera registruje. Chtela jsem do Motola, kde se v te dobe maluje a Podoli je temer kediny schudny, diky uzavreni Motola byl pretlak. Nevim, jak to ta firma dela, ale registraci mam.
No ja vim, minuly tyden to tam jeste nebylo..ted uz jo…formular je stejny, jen dole pod formularem musis overit ze nejsi robot-musi se kliknout na ikonu ze ktery vyjedou ty obrazky… taky jsem uvazovala o ty firme, jenze si nejsem jista jestli tohle nezavedli prave kvuli ni-i pro ni to ted bude tezky obejit..
chjo, to je fakt pech, minulo mne to o par dnu…
Jsem ráda, že jsem se registrovala ještě než to zavedli. Nicméně si myslím, že to zavedli proto, aby ten formulář a registrace nebyly plné třeba už v 8:02 ale aby se trochu prodloužila doba pro možnou registraci. Vyplňuješ formulář pokaždé ručně? Je super si to předvyplnit tak, aby si to ty kolonky příště v prohlížeči pamatovaly. Tím dost zkrátíš dobu vyplňování ![]()
@Janina81 píše:
Registrovala jsem se minuly tyden a nic tam nebylo. A kde je ten novy formular?
Ja za sebe se priznam, ze jsem to zkusila a kdyz to neslo, tak jsem to za uplatu dala jedne firme, ktera registruje. Chtela jsem do Motola, kde se v te dobe maluje a Podoli je temer kediny schudny, diky uzavreni Motola byl pretlak. Nevim, jak to ta firma dela, ale registraci mam.
Tohle opatření je právě kvůli té firmě. Měli na to program.
Jakože si v Praze zaplatíte firmu a ona vás zaregistruje k porodu?
tak to je mazec.
@Dianela vyplněno mam do 15 sekund..ale ty obrazky pak proste nedavam…jidlo, ovoce atd samo jo, ale jak se tam objeví ty cedule s názvy ulic jsem v háji…
@Kaspinka píše:
Jakože si v Praze zaplatíte firmu a ona vás zaregistruje k porodu?![]()
![]()
tak to je mazec.
Jo, za pětikilo
https://sites.google.com/…ace-k-porodu
Ale teď má asi chlapec utrum.
@makarka Je to blbý ale je dobře, že to zavedli - kvůli tomu co psala @Bábrdl. Považuji za dost nespravedlivé zaplatit firmě, protože to už pak nejsou rovné podmínky k registraci a to bylo formulářem na webu původně myšleno ![]()
@Dianela tak ja proti tomu nic nemam-ale at tam proboha daj obrazky co je clovek schopen vyplnit…
@makarka Dívala jsem se teď na to a je fakt, že ty obrázky jsou dost na prd ![]()
@Bábrdl píše:
Tohle opatření je právě kvůli té firmě. Měli na to program.
Ja vim, kdybych byla schopna se registrovat sama, tak to nedelam. Ale ja jsem mela formular za 20 s vyplneny a odeslany a nic. Takze kdyby kvuli tehle firme to platilo driv, tak je to spravedlivý a ano neceknu. Takhle jsem se holt uchylila k te same praktice.
@Bábrdl
Ja vim, samotnou me to rozhodilo. Nejdřív mi zavrou mnou vysneny Motol a pak se mi na prvni termin nepodari ani Podoli. Byla jsem fakt nastvana. Kdybych vedela, ze to vydržím a udrzim, tak jedu do Hradce. Ale bojim se po prvnim relativne rychlem porodu a nulovych kontrakcich…
A rodit treba v Krci nebo v Pribrami se mi fakt nechce.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.